Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

[mention=6936]Revivo73[/mention] [mention=4746]volkanstars[/mention] , @67bulent1976 arkadaşlara titiz araştırmalarından ve değerli fikirlerinden ötürü çok teşekkür ederim. Demek ki biraz daha bakınıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibi-doktordan-mazda-6-exclusive-420711602/detay Mazdasever dostlarım bu aracı gören veya tanıyan bilgi verebilecek olan var mı? Fiyatı en son ne olabilir tavsiyesi olan var mı? Teşekkür ederim ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, 67bulent1976 :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibi-doktordan-mazda-6-exclusive-420711602/detay Mazdasever dostlarım bu aracı gören veya tanıyan bilgi verebilecek olan var mı? Fiyatı en son ne olabilir tavsiyesi olan var mı? Teşekkür ederim ..

Isparta gibi uzak yerde Mazda 6;  tanıyan zor çıkar. Ancak zaten ilan kendini tanıtır.

İlan bayağı iyi. Üyelik tarihine gözüm takıldı Mayıs 2004 diyor; eski üyeler güvenilirdir. "doktordan" ifadesi  klişe olsa da bu ilanda olumlu izlenim verdi; yani harbi titiz ve düzgün bir doktor olduğunu tahmin ediyorum. İlk sahibinden demiş; bu durumda km ifadesi kesin doğru ki zaten 8 senede 98.000 son derece mantıklı bir rakam. Araç iç aksamları, sürücü ve yolcu koltuğu oturma yerleri, döşemelere bakınca zaten o km şartlarıyla  uyumlu ve onca km temiz kullanılmış. Kaza bilgisi olarak birşey yok diyor, dışardan görüntüde de kazaya carpmaya yakın birşey görülmüyor zaten.

RX-8 haricinde piyasayı takip etmediğim için fiyat konusunda nihai yorum yapamam fakat titiz bir kullanıcı aracını temiz kullandıysa ucuzdan satmaz. Bunu aracı ne yapıp ne edip yüksek fiyattan satmaya calışan satıcılarla karıştırmamalı, örnğin bazen ilanlarda "meraklısına" "hastasına" gibi ifadeler oluyor; oradaki anlam yüksek fiyattan satabileceğim birini arıyorum demektir ve titizlik, temiz kullanım ikinci plandadır ki o tür ilanlarda coğu kez sağlam kazalara da rastlanıyor. Bu ilan o şekilde yüksek fiyatlı değil ve ciddi alıcı olarak gelene bir miktar pazarlık payı bırakmıştır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Isparta gibi uzak yerde Mazda 6;  tanıyan zor çıkar. Ancak zaten ilan kendini tanıtır.
İlan bayağı iyi. Üyelik tarihine gözüm takıldı Mayıs 2004 diyor; eski üyeler güvenilirdir. "doktordan" ifadesi  klişe olsa da bu ilanda olumlu izlenim verdi; yani harbi titiz ve düzgün bir doktor olduğunu tahmin ediyorum. İlk sahibinden demiş; bu durumda km ifadesi kesin doğru ki zaten 8 senede 98.000 son derece mantıklı bir rakam. Araç iç aksamları, sürücü ve yolcu koltuğu oturma yerleri, döşemelere bakınca zaten o km şartlarıyla  uyumlu ve onca km temiz kullanılmış. Kaza bilgisi olarak birşey yok diyor, dışardan görüntüde de kazaya carpmaya yakın birşey görülmüyor zaten.
RX-8 haricinde piyasayı takip etmediğim için fiyat konusunda nihai yorum yapamam fakat titiz bir kullanıcı aracını temiz kullandıysa ucuzdan satmaz. Bunu aracı ne yapıp ne edip yüksek fiyattan satmaya calışan satıcılarla karıştırmamalı, örnğin bazen ilanlarda "meraklısına" "hastasına" gibi ifadeler oluyor; oradaki anlam yüksek fiyattan satabileceğim birini arıyorum demektir ve titizlik, temiz kullanım ikinci plandadır ki o tür ilanlarda coğu kez sağlam kazalara da rastlanıyor. Bu ilan o şekilde yüksek fiyatlı değil ve ciddi alıcı olarak gelene bir miktar pazarlık payı bırakmıştır.

Forumun tartışmasız en iyi ekspertisin Revivo abi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 saat önce, 67bulent1976 :

++

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yardımlarınız için teşekkür ederim değerli Mazdaseverler.Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar Mazda 6 landım:) Bu 1 yıl boyunca mazdaclubtr.com sitemiz Mazda 6 özlemimden duyduğum stresi biraz olsun azalttı..İyi ki varsınız Sevgili Dostlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yardımlarınız için teşekkür ederim değerli Mazdaseverler.Yaklaşık 1 yıl sonra tekrar Mazda 6 landım:) Bu 1 yıl boyunca mazdaclubtr.com sitemiz Mazda 6 özlemimden duyduğum stresi biraz olsun azalttı..İyi ki varsınız Sevgili Dostlar..

Hayırlı olsun Bülent bey. Epey zaman geçti, umarım aradığınız gibi bir araç bulmuşsunuzdur. Fotoları bekliyoruz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir Mazda 6 buldum.Sahibi de benim gibi aracına temiz bakmış.İlk sahibinden aldım kaza boya değişen yok tamamıyla orijinal,98.000 kilometrede.Teşekkür ederim hayırlı olsun..

Fotoları yakın zamanda göndericem tamam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 2006 model otomatik sport dynamic 1.6 benzinli LPG takılmamış, kazasız fakat tavan,sağ,sol ve kaputda boya olan tremerde 1 kaza gözüken fakat fiyat çıkmayan HB mazda 3 ne kadar eder sizce ? 150 binde araç.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
22 dakika önce, ezengin :

Selamlar,

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mazda-3-1-6-dynamic/2005-model-lpg-li-mazda-3-dynamic-emsalleri-arasinda-en-dusuk-km/6848209

Bununla ilgili bilgisi olan bilgilendirebilirse sevinirim. Görüşlerinizi de bekliyorum.

Saygılar,

Landrovera çarpmış havayastıkları duruyor mu ya da patlamışsa değiştirilişmi bilgi yok?2005 midel olup Lpg li olup nasıl 110.000 km oluyor anlam veremedim :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, ezengin :

araç temiz görünüyor. askerin yamuk yapma ihtimali düşük. LPG li araçlar sorunlu oluyor ancak burada çelik sübap ve diger bakımlarla asker işi sağlama almış. 190bin km'ye göre temiz kullanılmış görünüyor. piyasasını bilmediğim için fiyatta birşey diyemem ancak fiyat ta uygun görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Revivo73 :

araç temiz görünüyor. askerin yamuk yapma ihtimali düşük. LPG li araçlar sorunlu oluyor ancak burada çelik sübap ve diger bakımlarla asker işi sağlama almış. 190bin km'ye göre temiz kullanılmış görünüyor. piyasasını bilmediğim için fiyatta birşey diyemem ancak fiyat ta uygun görünüyor.

Araba acemisiyim biraz. Indirim yapar ise ciddi gorusmeye gidebilirim istanbuldan. Celik subap daha dayaniklidir diye sorsam cok sacma mi olur? :) bilgim yok haliyle. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LPG li araçlarda normal subap bozuluyor, çelik dayanıyor . LPG'li hiç kullanmadım fakat forumlarda birkaç kez öyle denildiğini gördüm.

İndirim talebe de bağlı. Kardeşim geçen sene Kocaeli'den 2014 Passat alırken 10 gün kimse aramamış ilk arayan kardeşim olduğu için satıcı güzel bir indirim yapmış : )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, ezengin :

Araba acemisiyim biraz. Indirim yapar ise ciddi gorusmeye gidebilirim istanbuldan. Celik subap daha dayaniklidir diye sorsam cok sacma mi olur? :) bilgim yok haliyle. 

Aracın kasgo değeri 28.500 TL yani ederi bu. En fazla 30 eder bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
35 dakika önce, katil balina :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-0-dan-farksiz-rahatlik-arayanlara-442020568/detay

arkadaşlar araç hakkında bilgisi ve ilgisi olan var mı?

teşekkurler

Araç Power değil Reflex. Fark etmişsinizdir sanıyorum. Kasıtlı ya da kasıtsız, daha sattığı aracın modelini düzgün yazamayan insandan araç almazdım şahsen.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-12-bin-tl-aksesuarli-boyasiz-26000-km-435748724/detay

Bu araç daha mantıklı gibi. Deri koltuk ve ekstra aksesuarları var. Kilometresi de daha düşük. Ayrıca sizin sorduğunuz aracın çok kötü bir yerinde ezik var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...