Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 saat önce, enes.hamza :

arkadaşlar yarın şu arabya bakmayı dusunuyorum..fiyatı bıraz yuksek gıbı ama pazarrlık sanısımı deneyeceğım oncelıkle kafamda su soru ısaretı olustu arkadas bu araca atıker lpg takdırmıs bu araçlara atıker uyarmı herhangı bır sorun olustururmu sızce nelere dıkkat etmelıyım...odb lımı dıye sordum (hos bende ne oldugunu tam olarak bılmıyorum ya) oda bılmedığını fakat yağlamalı olmadığını smyledi. mazdalara uyumluymus taktırırken oyle demısler... birde makul fıyatı kac olmalı sızce ne kadara kadar alınır...

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-goz-agrim-sedef-beyazi-mazda-3-309131256/detay/

enes merhaba.. odb lpg sistemlerinde daha ileri bir teknoloji, olması avantajına. kitin herhangi bir marka otomobile uyup, uymaması diye bir şey yok, bu konuda okuduklarım; montajı yapan ustanın ne kadar dikkatli, titiz olması gerektiği. aracın kilometresi düşük, sahibinin söylediğine göre de lpg 57000'de takılmış, bu bir avantaj. malum sitedeki diğer ilanlarla karşılaştır, kafana uyarsa iyi bir pazarlıkla satın alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

araba baya temiz görünüyor o açıdan sıkıntı yok, tertemiz. ancak LPG her zaman olduğu gibi olayı bozuyor. bu LPG konusu o kadar gıcık ki, bu forumda bir kişinin şöyle dediğini bile gördüm "LPG'li araç almam, LPG'siz alırım kendim takarım" yuh dedim. Bu araç cok temiz görünse de LPG takılınca aracın içerden orjinalliği gidiyor, motora ne etkide bulunduğu da bilinmiyor bu şartlarda ben bu aracı alcak olsaydım 10bin TL motordan, 10bin TL'de şaside oluşan LPG bozulması ile 20bin TL aşağısına yani 29,500TL'den alırdım. Hiç LPG takılmamış olsaydı o zaman da pazarlık ile 45,000 TL'den alırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araba baya temiz görünüyor o açıdan sıkıntı yok, tertemiz. ancak LPG her zaman olduğu gibi olayı bozuyor. bu LPG konusu o kadar gıcık ki, bu forumda bir kişinin şöyle dediğini bile gördüm "LPG'li araç almam, LPG'siz alırım kendim takarım" yuh dedim. Bu araç cok temiz görünse de LPG takılınca aracın içerden orjinalliği gidiyor, motora ne etkide bulunduğu da bilinmiyor bu şartlarda ben bu aracı alcak olsaydım 10bin TL motordan, 10bin TL'de şaside oluşan LPG bozulması ile 20bin TL aşağısına yani 29,500TL'den alırdım. Hiç LPG takılmamış olsaydı o zaman da pazarlık ile 45,000 TL'den alırdım.

Sizin hesaba göre 25 yapıyor ki 25 i geçtim, 29.500' e 2004 lpg li polo vermiyorlar. O fiyata eğer mazda3 lpg li alabiliyorsanız ben 1 adet istiyorum. 2009-2008 de olur [emoji4]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, M.E.G :

Sizin hesaba göre 25 yapıyor ki 25 i geçtim, 29.500' e 2004 lpg li polo vermiyorlar. O fiyata eğer mazda3 lpg li alabiliyorsanız ben 1 adet istiyorum. 2009-2008 de olur emoji4.png

Yo yanılıyorsun, benim hesapta 25 yapmıyor, LPG takıldığı için 49,500 yerine 29,500TL yapıyor. 49,500 'den 20% kasa, 20% motor orjinalliği gittiği için düşürecek sekilde. Satıcı veya başka kimse için bu hesap saçma gelebilir ancak LPG takılmamış olsaydı 49,500TL lik arabayı pazarlıkla 45,000TL'den almaya calışırdım da dedim yani esasen arabanın değerini takdir ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yo yanılıyorsun, benim hesapta 25 yapmıyor, LPG takıldığı için 49,500 yerine 29,500TL yapıyor. 49,500 'den 20% kasa, 20% motor orjinalliği gittiği için düşürecek sekilde. Satıcı veya başka kimse için bu hesap saçma gelebilir ancak LPG takılmamış olsaydı 49,500TL lik arabayı pazarlıkla 45,000TL'den almaya calışırdım da dedim yani esasen arabanın değerini takdir ediyorum.

Keşke sizin yaptığınız hesaba göre araç alabilsek. 2 haftadır eşime araç bakıyorum 25-30 a 2005 palio yaris falan veriyolar [emoji4]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, M.E.G :

Keşke sizin yaptığınız hesaba göre araç alabilsek. 2 haftadır eşime araç bakıyorum 25-30 a 2005 palio yaris falan veriyolar emoji4.png

Temiz Mazda 3 pahalı olur. 2. araç olarak ben olsam dizel alırdım. VW Toyota falan kulağa hoş gelio ancaj daha önce yıllarca Fransız arabaları kullandığım için de olsa gerek, 2. araç olarak Peugeot ve Citroen bakardım şahsen. Örneğin   https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-4-lastik-sifiri-motoru-yuruyeni-super-dost-isi-315278599/detay  bayağı iyi duruyor, Mazda 'yı yağmurda trafikte cıkartmadığım zamanlar ki hakkaten çıkartmıyorum, eşimden ödünç alıp bunu kullanırdım .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temiz Mazda 3 pahalı olur. 2. araç olarak ben olsam dizel alırdım. VW Toyota falan kulağa hoş gelio ancaj daha önce yıllarca Fransız arabaları kullandığım için de olsa gerek, 2. araç olarak Peugeot ve Citroen bakardım şahsen. Örneğin   https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-4-lastik-sifiri-motoru-yuruyeni-super-dost-isi-315278599/detay  bayağı iyi duruyor, Mazda 'yı yağmurda trafikte cıkartmadığım zamanlar ki hakkaten çıkartmıyorum, eşimden ödünç alıp bunu kullanırdım .)

Otomatik olcak ve temiz olcak, km si düşük olcak derken 40-45 bin tl ye kadar çıkıyorum, 45 2. ele verene kadar 10 daha koyar sıfır polo alırım diyorum sonra tekrar 25 ten başlıyorum [emoji3]

Robotize şanzımanı olmasa peugeot 207 var 30 a falan ama işte şanzıman berbat. Araç almak çok zor [emoji4]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, M.E.G :

Otomatik olcak ve temiz olcak, km si düşük olcak derken 40-45 bin tl ye kadar çıkıyorum, 45 2. ele verene kadar 10 daha koyar sıfır polo alırım diyorum sonra tekrar 25 ten başlıyorum emoji3.png

Robotize şanzımanı olmasa peugeot 207 var 30 a falan ama işte şanzıman berbat. Araç almak çok zor emoji4.png

Hakikaten araç fiyatlarında ciddi tutarsızlık var. O zaman 2010 model Mazda 3 Dizel 160000 Km deki bir araç ne kadar eder. Aracın bakımlı ve hiç masrafı yok. Bu arada HB kasa ve led stopları var. Ne teklif etmeliyim en fazla ne kadar vermeliyim. 5 parça boyalı ve küçük kazalar daha doğrusu sürtme tarzında kazaları var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakikaten araç fiyatlarında ciddi tutarsızlık var. O zaman 2010 model Mazda 3 Dizel 160000 Km deki bir araç ne kadar eder. Aracın bakımlı ve hiç masrafı yok. Bu arada HB kasa ve led stopları var. Ne teklif etmeliyim en fazla ne kadar vermeliyim. 5 parça boyalı ve küçük kazalar daha doğrusu sürtme tarzında kazaları var.

Ben çok anlamam :) Kazasız boyasız 2012 mazda3 dizel impressive 50 bindeki aracımı 50 ye satmıştım geçen sene bu zamanlar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, revivo73 :

Ben olsam almazdım. Kazası fazla ve km olayına fazla vurgu var.

piyasada araç yok hocam,bıraz temız olanlar 40bın bandına çıkıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç almak için uygun zaman değil bence bayramdan sonrayı bekleyin. İyi araçlar zaten bayram öncesi çoktan satıldı. Kalan araçlar sıkıntılı. Ben olsam kesinlikle motor kaputu boyalı araba almam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 acayip temiz 3'ler vardı bir iki tane Bursa'da gördüm. Sahipleri uzun dönemli kullanıyor ama. Gösterdiğin ilandaki elden ele dolaşmış gelen geçen vurmuş izlenimi veriyor o durumda 33bin TL bir servet. Unutma, temiz araçlar öyle cok sık satılmaz, satılsa da ilanı Internete pek düşmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bağaj kapağına 10 bin TL hasar kaydı fazla değil mi? Diğer ilaçlardan oldukça hesaplı, siz dynamic demişsiniz ama bu araç comfort

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, social :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-eren-auto-dan-sok-kampanya-bu-fiyata-otomatik-vites-mazda-309369907/detay/

Bu araci taniyan eden varmi acaba.26bin diyor fiyatina sadece bagaj kapagi degisik 10bin tl hasar kayitliymis.Dynamic model.

Ön tampon renk farklılığı dikkatini cekti mi ayrıca tam yerine de oturtulamamış. Ön farlar aracın gelişigüzel yerde park edilmesi sonucu güneşten rengi kaymış. Arkadan bakıyorum, vahim manzara devam ediyor. Tampon yine tam oturmamış. Sigorta kayıtlarından bakmalı kaç sahip değiştirmiş. Bu tür araçlar ancak az sahip değiştirdiğinde kimliğini ve güzelliğini koruyabiliyor. Bu şartlar altında 26 değil 20'ye bıraksa bile almazdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...