Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracın sol tarafında kapılar ve arka camurlukta renk uyumu var. Fakat sağ tarafta kapılar ve arka çamurluk üçlüsünde renk farkı var gibi. Tamer kaydında 3 kaza var sahibi 2 tane kaza resmi vermiş ve 3. Kazadan bahsetmemis. Kaportacınız bunuda tespit ettiğinde vezgecilecek düzeyde değilse biraz daha indirim almanız mümkün olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

yorumlarınız için teşekkür ederim , görsel olarak araç içime sindi diyebilirim ancak daha gidip görmedim

sitelerde aradığım özellikler de maalesef çok fazla araç bulamıyorum , mesaj yolu ile bilgi aldığımda araç sahibi çok fazla indirim taraftarı değil 39.750 yazmıştır.

aradığım özellikler kısacası ;

dynamıc paket , maximum 140.000 km , otomatik vites , LPG kesinlikle olmayacak ( Japon grubunun uygun olmadığını düşünüyorum.) , yüksek maliyetli boya + hasar olmayacak ve mümkünse GRİ renk olacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, emc6767 :

Herkese teşekkür ederim yorumları için. Son paylaştığım hb kasayı aldım. Ufak tefek sikinrilar cikti anlastik aramizda. 

Bize hayırlı olsun demek düşer o halde :) güle güle kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, emc6767 :

Herkese teşekkür ederim yorumları için. Son paylaştığım hb kasayı aldım. Ufak tefek sikinrilar cikti anlastik aramizda. 

Hayırlı olsun. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar.Babam için link te ki aracı düşünüyoruz.Bu kasa hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

İyi formlar 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2005-model-degisensiz-citroen-c5-2.0-hdi-6-ileri-sunroof-deri-481171619/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konforu guzel arac. İs yerinden bir abimizde vardi.1 yil kullandi araci ancak suspansiyon ve motorda ( motor yakit hatti ) sikinti ciktigi icin satti. Fiyati konusunda birsey diyemem  ilan fiyatina gecen yil satti aracini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar skyactiv m3 aracımı hiç hesapta yokken hızlıca sattığımı burada yazmıştım.. Elimdeki parayıda ev alım sürecinde değerlendirince arabaya ayırdığım bütçe epey bir düştü. İkinci el piyasası çok yükseldiğini ve 30bin TL'nin altının neredeyse çöp olduğunu eminim araç bakan herkes fark etmiştir. Çok farklı marka/model araç seçeneği olmasına rağmen elim şimdilik yine mazdadan başkasına gitmiyor.. aşağıda linkini verdiğim araçlar hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?  detaylı olarak araştırma yapmak lazım, tramer sorgusu, exper v.s biliyorum..bu konuları bir kenara bırakırsak, sizin ilk bakışta ne düşündüğünüzü merak ediyorum.. sonuçta bütçe kısıtlı olduğu için bazı fedakarlıkların (yüksek km, hasar kaydı olması v.s) yapılması gerektiğinin farkındayım.. belki bu araçların sahibi bu forumda bile olabilir veya tanıyan? ilerleyen mesajlarda araç sahiplerinden bilgiler alırsam paylaşırım..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-emsalsiz-japon-harikasi-462476708/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-mazda-3-sedan-487502731/detay

son olarak, özellikle 2006-2007 düşük km, otomatik mazda6 bakıyorum.. yine fiyatı şişirilmemiş 2004-2009 otomatik bakımlı ve düşük km mazda3 lerde radarımda.  satmayı düşünenlere duyurulur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlandaki Mazda 3 'e sizinde ısınmış olabileceğinizi tahmin etmiyorum. Rengi ve matlaşmış far camları ile oldukça eski bir araç görünümünde. Diğer Mazda 6 ise diğerine nazaran çekici görünüyor. Yalnız şu " temizlik boyası" safsatası nedir anlamıyorum. Şu yada bu şekilde bir temas olmuştur ve onartılmıştır. Aracın üretim yılı esas alındığında bana göre boya şu bu zaten olabilir. Mekanik aksamlarda problem yoksa değerlendirebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.ilandaki BOYA TAKINTISI OLAN ARKADAŞLAR 2017 MODELINE BAKSINLAR ifadesi satıcıya daha birşey sormadan, pazarlık falan yapmadan, sadece ilana bakan kişi olarak ters etki yaratıyor. Satıcı benim boya takıntım olduğunu nerden biliyor? Veya neden 2017 'ye bak diye kızıyor? Ben olsam öyle satıcıyı aramam bile.

1. ilanda doğal olarak gözler sararmış farlara odaklanıyor ve 8 vukuatlı tramer de kabarık görünüyor. ancak buna rağmen araç temelde düzgün.  10bin TL'lik tramer airbag leri açtıracak fakat şasiyi etkilemeyecek türde bir kaza olarak görünüyor. Satıcının üyelik tarihi Temmuz 2002 de bir güven unsuru. Fakat 12 senede 85bin km biraz fazla düşük. Direksiyon ve koltuklar hakkaten 85bin km'de olabilecek temizlikte fakat fren pedalı da fazla yeni görünüyor; o değişmiş ise 85bin km 'nin gerçekliği azalabilir.

x16_4875027316ze.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Arabalar :

İlandaki Mazda 3 'e sizinde ısınmış olabileceğinizi tahmin etmiyorum. Rengi ve matlaşmış far camları ile oldukça eski bir araç görünümünde. Diğer Mazda 6 ise diğerine nazaran çekici görünüyor. Yalnız şu " temizlik boyası" safsatası nedir anlamıyorum. Şu yada bu şekilde bir temas olmuştur ve onartılmıştır. Aracın üretim yılı esas alındığında bana göre boya şu bu zaten olabilir. Mekanik aksamlarda problem yoksa değerlendirebilirsiniz.

Mazda3' ün tüm işlemlerinin yetkili serviste yapılmış olması fiyat ve km avantajından dolayı cazip geliyor. Ruhsat resmini istedim ama yollamak istemedi. Şimdilik beklemeye aldım.

M6 ise aracı zengin ilk sahibinden almış. Titiz olan  sahibi her işlemi kaskodan yaptırmış. Yetkili servis bakımlıymış, Sürücü Koltuğunda bir miktar deformasyon varmış. tüp, egzos vs ekstra masraflarından dolayı pek indirim yapmıyor. Benim için tek sorun yüksek km ve yastan ötürü elektronik donanımlarda arıza çıkma olasılığı. Ruhsat resmini yolladı yarın soruşturacağım. 

Düşük km li 2004 05 mazda3 lere 41_42 bin verilir mi sizce? Temiz ve bakimli oldugunu varsayarsak tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Montimpex :

Mazda3' ün tüm işlemlerinin yetkili serviste yapılmış olması fiyat ve km avantajından dolayı cazip geliyor. Ruhsat resmini istedim ama yollamak istemedi. Şimdilik beklemeye aldım.

M6 ise aracı zengin ilk sahibinden almış. Titiz olan  sahibi her işlemi kaskodan yaptırmış. Yetkili servis bakımlıymış, Sürücü Koltuğunda bir miktar deformasyon varmış. tüp, egzos vs ekstra masraflarından dolayı pek indirim yapmıyor. Benim için tek sorun yüksek km ve yastan ötürü elektronik donanımlarda arıza çıkma olasılığı. Ruhsat resmini yolladı yarın soruşturacağım. 

Düşük km li 2004 05 mazda3 lere 41_42 bin verilir mi sizce? Temiz ve bakimli oldugunu varsayarsak tabi.

Aslında aceleci davranmayıp araştırmalarınızı biraz daha genişletebilirsiniz. Mazda 3 için söz ettiğiniz fiyatlara 10 yaşını geçmemiş araçlar bulma ihtimaliniz de olabilir. 12-13 yıllık araçlar için 41-42 bin TL. fazla gibi görünüyor.

Bir örnek vermek gerekirse ;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-degisensiz%2Cboyasiz%2Ctemiz-mazda-3-487589048/detay

İkinci el araç satın almak her durumda riskli bir iş.  Temkinli olmak ve  işi aceleye getirmemek isabetli olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bence M3 değilde M6 güzel duruyor. Bende takip etmek amaçlı favorilerime eklemiştim dün. 

Birde Antalyada var KM düşürülmüştür diyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-en-az-ariza-yapan-model,en-guzeli-476846662/detay/

42.000 civarında koymuştu ilanı 2 defa düşürdü fiyatını. İnsanı soğutacak durumları var ama belki bakmak istersiniz belki de bakmışsınızdır bile.

Birde plaka gizleyenler bunlara da ayar oluyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-siyah-mazda-6-otomatik-2.0-484378511/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, Akuma :

Valla bence M3 değilde M6 güzel duruyor. Bende takip etmek amaçlı favorilerime eklemiştim dün. 

Birde Antalyada var KM düşürülmüştür diyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-en-az-ariza-yapan-model,en-guzeli-476846662/detay/

42.000 civarında koymuştu ilanı 2 defa düşürdü fiyatını. İnsanı soğutacak durumları var ama belki bakmak istersiniz belki de bakmışsınızdır bile.

Birde plaka gizleyenler bunlara da ayar oluyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-siyah-mazda-6-otomatik-2.0-484378511/detay/

Hocam km'si düşürülmüşlerden uzak duruyorum. Geçmişte başım çok ağırmıştı..plakasını gizleyen eleman tam bir gizem..adama 1 haftadır ulaşamıyorum..ne mesajlara ne de telefonlara cevap veriyor..ben de ayar oluyorum böyle tiplere.. bu araçta merak ettiğim konu ön koltukta hafızalı olup olmadığı..kumaş koltuklarda bu özellik var mı bilemedim..bilen yazarsa sevinirim.

hasar kaydını; yetkili servislerde onarıldığı ve doğru beyanlar yapıldığı sürece çok kafaya takmıyorum..Çünkü bu bütçelere hasar kayıtsız, boyasız düşük km bulmak çok zor gibi görünüyor.. acele davranmamaya çalışssamda çocuklar olunca biraz zor oluyor..

kalabalık aile olunca ve ağırlıklı uzun yol yaptığım için m6 olsun istiyorum. ama izmirde ve antalyada düşük km orjinal m3 ler var, 41bin civarına..Antalyadaki pazartesiye opsiyonlanmış. m6 bulamazsam bunlara yönelebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, Revivo73 :

2.ilandaki BOYA TAKINTISI OLAN ARKADAŞLAR 2017 MODELINE BAKSINLAR ifadesi satıcıya daha birşey sormadan, pazarlık falan yapmadan, sadece ilana bakan kişi olarak ters etki yaratıyor. Satıcı benim boya takıntım olduğunu nerden biliyor? Veya neden 2017 'ye bak diye kızıyor? Ben olsam öyle satıcıyı aramam bile.

1. ilanda doğal olarak gözler sararmış farlara odaklanıyor ve 8 vukuatlı tramer de kabarık görünüyor. ancak buna rağmen araç temelde düzgün.  10bin TL'lik tramer airbag leri açtıracak fakat şasiyi etkilemeyecek türde bir kaza olarak görünüyor. Satıcının üyelik tarihi Temmuz 2002 de bir güven unsuru. Fakat 12 senede 85bin km biraz fazla düşük. Direksiyon ve koltuklar hakkaten 85bin km'de olabilecek temizlikte fakat fren pedalı da fazla yeni görünüyor; o değişmiş ise 85bin km 'nin gerçekliği azalabilir.

x16_4875027316ze.jpg

O kadar salak salak soru soran insanlar olduğu için olmasın ? :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Ali :

O kadar salak salak soru soran insanlar olduğu için olmasın ? :D 

Ben şahsen öyle satıcıdan degil birşey almak soru sormak için dahi aramam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

plaka veya saşe numarasını gizlemek bir ayıbı örtmek için değil tamamen güvenlik unsurundan. ben kendi adıma oyle yapıyorum. ciddi alıcıya arac hakkında detaylı bilgi vermiyorsa satıcı o zaman bir problem vardır. alım-satımda anlasmaya vardığınızda mutlaka ekspertiz yaptırın aracta farklı bir sey cıkarsa almazsınız.

her satıcı, her alıcıya her turlu bilgiyi paylasmak zorunda  değil. sizede tavsiyem her zaman bu tarz bilgileri paylaşmayın. dolandırıcı dolu ve hukuksal anlamda cok sıkıntı cekebilirsiniz. bir kımlık fotokopisi ile adamlar neler neler yapıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar, 

Hoşgeldin mesajları için teşekkürler,

Bende aranıza mazda3 ile katılmak istiyorum 2010 da başlayan kasanın hatcback modelini almayı düşünüyorum,

bu iki araca baktım, sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum, bütçe max 43000

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-emin-otomotiv-den-2010-mazda-3-1.6-touring-lpg-otomatik-483890278/detay

ikincisi fiyatta son yazmış ama tekrar konuşacağım.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-carsambaya-kadar-son-fiyat-ilan-kaldirilacak-481221839/detay

yorumlarınızı bekliyorum.

İyi Çalışmalar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk araç çok fazla darbe almış gibi. Ayrıca galeriden değilde sahibinden araç almanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.

İkinci araç iyi görünüyor. Ne süredir LPG'li olduğunun da önemi var. Belirtilmemiş. Sahibi ilana çıktıktan sonra gelen telefonlardan oldukça hiddetlenmiş gibi. Pek indirime yanaşmayacak olsa dahi konuşmakta yarar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...