Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

15.11.2017 at 16:31, Montimpex :

Biraz geç oldu ama yoğunluktan vakit bulup yazamadım maalesef.  2006 M6 A/T 100bin km deki siyah renk kadıköydeki gizemli aracı almış bulunuyorum.. Yazacak çok şey var aslında ancak şimdi detaya girmek istemiyorum. İlerde alım sürecinde yaşadıklarımı ve kullanım tecrübelerimi detaylı olarak paylaşırım. Çünkü çok komik ve ilginç anılarımız oldu... Burada özel bir paragraf açmak istediğim bir husus var. Bu forumdan hiç tanımadığım @Zealot nickli Ufuk arkadaşıma bu süreçte bana yaptığı yardımları ve birlikte geçirdiğimiz harika 1 gün için teşekkür etmezsem olmaz. Aslında bu teşekkür için biraz geç kaldım. Kendisinden çok özür dileyerek saygı ve selamlarımı iletiyorum.. Ben izmirdeyken o gitti aracı benim için gördü ve bana çok değerli bilgiler verdi.. Aracı aldıktan sonra yedek parça ve usta konusunda müthiş destek ve bilgiler verdi. Akşam İzmire dönmeden 2.0 mx5 i ile sahilde harika bir deneyim yaşatıp beni öyle uğurladı :)  Ufuk arkadaşımız tam bir efsane, kesinlikle tanımanız lazım.. Ustayım diyen adamı cebinden çıkartır.. 

Benim artık İstanbulda onunda İzmirde bir dostu var.. Buralardan geçerken bana uğramazsa gönül koyarım.. kamuoyuna duyurulur:)

Hayirli olsun, benim eski araci sattiniz demek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
4 saat önce, Zealot :

Bence yanlış anladınız Servet Abi'yi. Kendisi çok saygıdeğer biridir. 

Muhtemelen öyledir.

Benim yanlış anlama olasılığım yüksek. Bunu daha sonra, diğer mesajlarını bayağı bir inceledikten sonra anladım...

Bir iki kelime yazmaya üşendiğimizde yanlış anlaşılmalar maalesef olabiliyor.

Neyse; benim açımdan bu tür şeyler sorun olmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.02.2018 at 22:23, ReaL35 :

Sahtekarlarla, üçkağıtçılarla yüz yüze olsanız tanıyamaz mısınız?

+++

Ayrıca alaycı uslübunuz hiç hoş olmamış.

3 saat önce, ReaL35 :

Muhtemelen öyledir.

Benim yanlış anlama olasılığım yüksek. Bunu daha sonra, diğer mesajlarını bayağı bir inceledikten sonra anladım...

Bir iki kelime yazmaya üşendiğimizde yanlış anlaşılmalar maalesef olabiliyor.

Neyse; benim açımdan bu tür şeyler sorun olmaz...

Çay bir köprüdür. Her önümüze gelenle veya ikram edilenle içmeyiz. Misalen konu içinde mesaj yazan Çağlar veya Ufuk. Onlar şu aracı al desin, direk notere giderim imza için. Sormam bile nedir neyin nesidir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, 67Bulent1976 :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-otomatik-mazda-3-530947040/detay        bu aracı bilen tanıyan arkadaşımız var mı.tavsiyesi var mı?  530947040 ilan nosu sahibinden.com

Ne zamandır Mazda 3 ler Mazda 6 lardan  daha pahalı oldu ki? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu fiyata değil ciddi indirim yapıcak sahibi

yüksek yazar genelde araç sahipleri ama ben gerçek değerini ederini teklif etmeye çalışırım hep

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.02.2018 at 21:12, 67Bulent1976 :

bu fiyata değil ciddi indirim yapıcak sahibi

yüksek yazar genelde araç sahipleri ama ben gerçek değerini ederini teklif etmeye çalışırım hep

Kıran kırana sıkı pazarlık halen daha devam ediyor galiba. :D  :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎26‎.‎2‎.‎2018 at 20:54, 67Bulent1976 :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-otomatik-mazda-3-530947040/detay        bu aracı bilen tanıyan arkadaşımız var mı.tavsiyesi var mı?  530947040 ilan nosu sahibinden.com

önceki sahibi Kocaeli gebzedeymiş.aracı bilen veya gören arkadaşımız var mı?yarın sabah kısmetse bakmaya gidicem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Ysfuslu :

kilometre az, boyalı yerler göz ardı edilebilir, fiyat pazarlıkla düşürülebilir ama dolu sonrası oluşan göçüklere yapılan işlemler kafa karıştırıcı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam servisinde çekme işlemi ile yaptırmış  adam ama sadece direk kısmında çelik olduğu için düzeltmemiş servis kaputa da bilerek dokundurmamış kazalı olduğu düşünülüp yanlış anlaşılmasın diye resimlerini bana attı özelden.  

52E79C1F-C0C2-469F-8A33-06E1E1471BE7.jpeg

387D2DA1-36B3-4D54-BF2B-035CF578B39F.jpeg

4BA82530-2539-472B-8F1C-44175FB609A3.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat makul gibi, keşke dolu izleri de olmasaydı diyecem ama o zaman da bu fiyatın çok üzerinde olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Tertemiz araç. Kapı boyasına takılmamak gerek. Fiyatı da oldukça makul. Zaten sahibi de bu sitede bulunuyor sanırım, camda logo var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, ReaL35 :

Tertemiz araç. Kapı boyasına takılmamak gerek. Fiyatı da oldukça makul. Zaten sahibi de bu sitede bulunuyor sanırım, camda logo var.

Aynen forumdan Mesut ardaşımızın arabası. Kendisi ile Eskişehir yada Konya buluşmasında tanışmıştım.  @Koray74 abi kendisini daha iyi tanıyor biliyor diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, İlhan :

Aynen forumdan Mesut ardaşımızın arabası. Kendisi ile Eskişehir yada Konya buluşmasında tanışmıştım.  @Koray74 abi kendisini daha iyi tanıyor biliyor diye hatırlıyorum.

Merhaba ilhan,

Evet doğru söyledin @Mesut3d ile çok sık görüşüyoruz. Arabası gerçekten göründüğü gibi temiz ve bakımlı. Kendisine ve alacak kişiye hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar, değerli bir abim için aşağıdaki araçla ilgileniyoruz. Normalde bir aracı mevcut, bu aracı h.sonları sadece hobi amaçlı kullanmak için düşünüyor.  Bu araçla ilgili görüş ve fikirleriniz nedir? Özellikle Gürhan @NoooFearrrr 323 uzmanı olarak senin tavsiyelerini merak ediyorum..

Teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-arama-baska-benzeri-yok-513249305/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç çok temiz ve diri duruyor fotolardan anlaşılacağı üzere çok özenle kullanılmış,  km si yüksek gibi biraz ama genel olarak bu kadar temiz ve orjinal 323 e raslamak zordur. Fiyatta biraz indirim yaparsa alınabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...