Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, disstortion :

4 tane kaydı var ,,ön tampon , sağ arka çamurluk boyalı , sol ve sağ ön çamurluk boyalı , sırasıyla 3000 ,2000,400,900 tl kaydı var

Kaza fotoları varsa ve serviste yapıldıysa sıkıntı yok bence de. Dikkatli olmak ve iyi baktırmak lazım. Çok önemsenmeyecek meblağlar bunlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
12 saat önce, disstortion :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-6-sport-paket-servis-bakimli-86.000-km-552185332/detay 

Arkadaşlar merhaba , ilandaki 2015 model Mazda 6 ile ilgileniyorum ve yorumlarınızı merak ettim , sizce alınır mı?

İlk sahibinden olması iyi birşey fakat 4 hasar var ve ilanda bahsedilmemiş, sen sorgulayınca öğrendin. Bence cok olumsuz bir durum, satıcının uygun biri olmadığının işaretçisi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Revivo73 :

İlk sahibinden olması iyi birşey fakat 4 hasar var ve ilanda bahsedilmemiş, sen sorgulayınca öğrendin. Bence cok olumsuz bir durum, satıcının uygun biri olmadığının işaretçisi.

Oldukça uzun süredir yoktun. Hoş geldin.

(Herhangi bir kasıt yada ima içermeyen bir hoş geldin mesajıdır.)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13.04.2018 at 00:27, Revivo73 :

Bir yerde haklısın. Ancak, araç sahibi kaza yok dememiş, var da dememiş, o konuyu es geçmiş. Alıcı, satıcıyla bir şekilde irtibata geçtiğinde, satıcı  otomobilin tüm geçmişini samimiyetle söylemesi gerekir. Birşeyler saklıyorsa, bedava olsa da oto onun olsun.

+++

Küçücük sürtmeleri titizlik nedeniyle tamir ettiyorsunuz, sigortadan yaptırıyorsanız hasar kaydı çıkıyor. Bakış açıları farklı.  Artık piyasa öyle bir hal aldı ki, aman aman. Boya var denilse cüzzamlı gibi görmüş oluyor insanlar.

+++

Konunun tüm özeti;  araç yatırım için alınmamalı. Alırken satmayı düşünüyorsak Mazda'dan uzak durun o halde.

İlandaki oto gel beni al diyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Tical :

valla güzel görünüyor :) karıştığı kazalar da çok ciddi kazalar değil. kilomtre emsallerine göre düşük. fiyat pahalı gibi ama iyi bir pazarlık şart.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Mehmet Özdemir :

valla güzel görünüyor :) karıştığı kazalar da çok ciddi kazalar değil. kilomtre emsallerine göre düşük. fiyat pahalı gibi ama iyi bir pazarlık şart.

Aslında fiyat çok pahalı değil gibi de. Geçenlerde 2009 modelinin 47.000 tl den satlığa konulanı 4 gün sonra göremedim (onun da km yaşına göre düşüktü). Piyasayı bilenler daha iyi anlıyor ama yüksek bir fiyatı da yok bence

4 saat önce, Tical :

. Renk güzel. Fiyat çok dramatik inmez. Ben tüplü tercih etmezdim. Büyük şehirde problem oluyor. Ama fiyat bana normal geldi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba yeni konu acmak istemedim sanirim bu basliga yazmak yanlis olmayacaktir eger hatam varsa sayet simdiden affola.

Ben tek tek ilan atmayacagim ama 2011 den beri mazda 3 kullaniyorum.artik degistirme zamaninin geldigini dusunuyorum. Marka model saplantimda yok yanliz bu forumun fikrinide almak istiyorum.

Mazda 3 dusunecektim ama hem yakiti (lpg dusunmuyorum) hem servis agi (su anlik istanbuldayim ama meslegimden dolayi artik tasinma durumlari var servis aginin az olmasi beni ciddi ciddi dusunduruyor cunku su anda bile anadolu yakasinda yetkili servis sayisi az o yuzdende diger illerde ne yaparim bilmiyorum) birde araclarin gucsuzlugunden acikcasi biraz sogudum.uzun zamandir 10 litre yakita dayaniyorum ama artik gucsuz olunca oda gozume batmaya basladi.ama tabi sorunsuzlugu yol tutusu ic mekan kalitesi ozgunlugu tasarim vs derken arada aklim gidiyor haliyle.

Sizce c segmentinde mazda 3 ten sonra hangi araca gecmeyelim veya yeni kasayami terfi edeyim ? Golf desem dsg gibi sorunlar var. Reno kendi nedenlerimden dolayi bakmiyorum vs listem aslinda cok fazla genis degil ikinci el araclarada guvenemiyorum. Sizlerin fikirleri nedir merak ettim vakit ayirip okuyanlara simdiden tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşımda 136 hp lik olanı var, gayet memnun. Bu 115 lik olandan, arada kayda değer bir fark var mıdır? Araç hakkında bilgisi olan var mı acaba?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-98-model-sw-mazda-626-persembe-gunune-kadar-opsiyonludur-531696151/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.04.2018 at 00:14, alpulusoglu :

Merhaba yeni konu acmak istemedim sanirim bu basliga yazmak yanlis olmayacaktir eger hatam varsa sayet simdiden affola.

Ben tek tek ilan atmayacagim ama 2011 den beri mazda 3 kullaniyorum.artik degistirme zamaninin geldigini dusunuyorum. Marka model saplantimda yok yanliz bu forumun fikrinide almak istiyorum.

Mazda 3 dusunecektim ama hem yakiti (lpg dusunmuyorum) hem servis agi (su anlik istanbuldayim ama meslegimden dolayi artik tasinma durumlari var servis aginin az olmasi beni ciddi ciddi dusunduruyor cunku su anda bile anadolu yakasinda yetkili servis sayisi az o yuzdende diger illerde ne yaparim bilmiyorum) birde araclarin gucsuzlugunden acikcasi biraz sogudum.uzun zamandir 10 litre yakita dayaniyorum ama artik gucsuz olunca oda gozume batmaya basladi.ama tabi sorunsuzlugu yol tutusu ic mekan kalitesi ozgunlugu tasarim vs derken arada aklim gidiyor haliyle.

Sizce c segmentinde mazda 3 ten sonra hangi araca gecmeyelim veya yeni kasayami terfi edeyim ? Golf desem dsg gibi sorunlar var. Reno kendi nedenlerimden dolayi bakmiyorum vs listem aslinda cok fazla genis degil ikinci el araclarada guvenemiyorum. Sizlerin fikirleri nedir merak ettim vakit ayirip okuyanlara simdiden tesekkur ederim.

yakıt benim için öncelikti dizel clio aldım dizel 2.nesil mazda 3 düşünebilirsiniz performans ve yakıt normal bir kullanıcıyı tatmin edecektir. Ayrıca megane ben çok beğeniyorum neden ön yargılısınız renoya anlayamadım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, Mazda41 :

yakıt benim için öncelikti dizel clio aldım dizel 2.nesil mazda 3 düşünebilirsiniz performans ve yakıt normal bir kullanıcıyı tatmin edecektir. Ayrıca megane ben çok beğeniyorum neden ön yargılısınız renoya anlayamadım 

0 km bakiyorum hocam . Reno cok gordum kullandim ic kalitesi trim sesi yol tutus saglamligi zayif.motorlari guzel o kadar birde parcasi ucuz turkiye uretimi olduklarindan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Öncelikle Merhaba, 

Yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğum ve severek kullandığım Nissan Almera mı dün itibariyle sattım. (Eşimin otomatik araç isteme baskısı yüzünden :) ). Önceden de aklımda olan mazda 3 otomatik düşünüyorum ve bütçem 40 civarında. Buna göre alabileceğim model 2004-2006 arası dynamic görünüyor. Bugün aşağıdaki ilanı gördüm ve son fiyat 44 dediler. (2005-2006 dynamic olanlar içinde nerdeyse buna yakın fiyatlar isteniliyor) . Bu araç hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, biraz daha bütçemi zorlayıp  bu aracı almam daha mı avantajlı olur sizce ? Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-seyyal-otomotivden-2009-mazda-3-1.6-touring-sunroof-otomatik-552944964/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hiç lpg takılmamış olması ve km düşüklüğü önemli bir tercih sebebi bana göre. fiyat dediğiniz gibi 2009 öncesi modellerin fiyatlarına yakın. 1. nesil mazda 3 alacak olsam 2009 model olmasını isterdim ben de. benim beğenim için bu arabanın tek dezavantajı hatchback olması. 1. nesillerde sedan daha çok hoşuma gidiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

hiç lpg takılmamış olması ve km düşüklüğü önemli bir tercih sebebi bana göre. fiyat dediğiniz gibi 2009 öncesi modellerin fiyatlarına yakın. 1. nesil mazda 3 alacak olsam 2009 model olmasını isterdim ben de. benim beğenim için bu arabanın tek dezavantajı hatchback olması. 1. nesillerde sedan daha çok hoşuma gidiyor.

Hocam teşekkür ederim. Evet bende sedanları beğeniyorum, ancak şu an için satılık araç seçenekleri az malesef, o yüzden hatchback olanları da düşünmeye başladım gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Revolution06 Araç 95bin 'de fakat kapı giriş kısımlarında bazı bölgelerde fazla aşınma ve değişik çizikler var (fotoğrafların kenarında görülüyor) LPG takılmamış olsa da titiz kullanmamış gibi.  ekspertiz belgesinde ön kısımda birşey görünmüyor ancak sağ ön tampon yerinden çıkık duruyor. bir iki kaza da geçirmiş zaten, 44 bin TL de az para değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Revivo73 :

@Revolution06 Araç 95bin 'de fakat kapı giriş kısımlarında bazı bölgelerde fazla aşınma ve değişik çizikler var (fotoğrafların kenarında görülüyor) LPG takılmamış olsa da titiz kullanmamış gibi.  ekspertiz belgesinde ön kısımda birşey görünmüyor ancak sağ ön tampon yerinden çıkık duruyor. bir iki kaza da geçirmiş zaten, 44 bin TL de az para değil.

@Revivo73Hocam uyarılarınız için teşekkür ederim. Bu gün araca bakmaya gittim, sağ sis farının olduğu yerde bir darbe var ve dediğiniz gibi tamponda sağ taraftan tırnaklarından atmış gibi. Bende fiyata 42 dedim olmaz dediler, siz bilirsiniz dedim, sonra telefonumu alıp pazartesi değerlendirip dönelim dediler. Galericiden (dürüst olanları tenzih ederim ancak) araç almak zaten pek içime sinmiyor ama bakalım hayırlısı diyelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...