Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
4 dakika önce, social :

son derece makul görünüyor. kazaların tutarları yazıyor bazı ilanlarda, bunda görünmüyor. öğrenebildiniz mi neler olmuş?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayır ogrenemedım açıkcası,tutar çok duşuk oldugundan fiyat yazmıyormuş sadece boya işlemleri olmuş.

bırde bu araç 2004,tek aklıma takılan 2006 kasalar makyajlandı ya stoplar falan degişti

acaba makyajlımı alsam diye duşunuyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabii makyajlının görüntüsü çok daha hoş. -en azından benim için- makyajlı ilanlarını incelediğinizde kilometreleri bu araca yakın olanlarla arada epey bir fiyat farkı görülüyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fiyatlar çok yuksek,acil diyor adam 200bındekı araca 36bın fıyat çekıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-eski-kasa-fiyatina-yeni-kasa-313471969/detay/

bırde bu araç var hasar kayıtlı 32 dıyor son olarak.Bunu alıp bınsekmı dıyede dusunmuyor degılım,satarkende piyasasından 10bın aşagıda satılır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.06.2016 at 00:12, mahirakman :

İlhan bey honda jazz otomatik te mi bu yakıt değerlerine ulaştı

Merhaba biraz geç oldu ama..15 günlük bir tatil modundaydım. :D

Konumdan alıntı yapmış yada adımı etiketlemiş olsaydınız. Konudan eş zamanlı haberdar olup hemen yanıt verebilirdirm @mahirakman

Sorunuzun yanıtına gelince evet otomatik vitesti Honda Jazz'ım. Zaten kaldı ki Manuel Honda Jazz'ın fabrika değerlerine göre şehir içi yakıt tüketimi, otomatik vitesten daha fazlaydı !

Keyifli forumlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, sahmelik :

Bende 2010 fabrikasyon deri koltuklusu vardi ve ısıtmalıydı buda orjinale benziyor

2006 da hiç boyle bırsey gormedım de duymadımda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

RX-8 2009'dan itibaren makyajlı kasa olarak Türkiye'ye koltuk ısımasız gelmeye başladı fakat ek fark ödeyerek koltuk  ısıtmalı olan da getirten oldu; bir tanesini ilanlarda gördüm. Yani olabiliyor.

Ancak bu araçta sol ön tampon tam yerine oturmamış arka tampon sol da. Ufak ayrıntı gibidir ancak gözüm takılır hep. Benim aracın da sağ ön hafif carpmış ancak ilk sahibi onu tam yaptırmış, kaportayla tampon birleşim yeri düz. O birleşim yeri düz değilse araç ne kadar temiz kullanıldığı iddia edilirse edilsin içime sinmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 hours ago, social said:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sadece-83.000-km-de%2Cotomatik%2Csahibinden%2Cfull-paket-deri-koltuk-297254544/detay

arkadaşlar bu deri koltuk sonradan yaptırılmaysa,koltuk ısıtma nedir

mazda3 lerın bu modellerınde koltuk ısıtma varmı acaba

Arac aradığım sürecte bu araca bakmıştım. Pek begenmemiştim. Hatta o zamanlar 34750 TL istiyordu. Aracta yüksek hasar kaydı var diye hatırlıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, barouh :

Arac aradığım sürecte bu araca bakmıştım. Pek begenmemiştim. Hatta o zamanlar 34750 TL istiyordu. Aracta yüksek hasar kaydı var diye hatırlıyorum. 

agır hasarla araca piyasa fiyatı istemeleride şaşırtıcı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, social :

agır hasarla araca piyasa fiyatı istemeleride şaşırtıcı

yüksek hasar kaydı olduğunu bilmeksizin sadece tamponların birleşim yerlerine bakarak içime sinmedi demiştim nitekim olay belli oldu.

Her araçta bu gibi ayrıntıları tarayarak hiç ekspertize götürmeden bayağı izlenim edinebilirsin.

Baktığım diğer ayrıntılardan biri de ön camurlukla tavan ön direği birleşim yeridir. O birleşim yerinde paneller birbirine tam paralel birleşmelidir, değilse araç üstten olmasa bile yandan darbeye maruz kalmıştır. Yandan darbelerde, özellikle şarapnele yuvarlanma aracın yan yatması gibi durumlarda o panellere carpan birşey olmasa bile torsiyon şeklinde zorlandığı için düzgün seklini kaybediyor ve o haldeyken hemen hiçbir kaportacı onu düzeltmiyor, olduğu gibi bırakıyor.

Aşağıdaki örnek; rasgele sectiğim bir araçta birleşim yeri tam paralel, DÜZGÜN örnek. Orası paralel olmayan her araç yandan darbe ihtimali dahilindedir.

qBXzPR.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.07.2016 at 13:28, social :

deri koltuklar sonradan yapılmaymış,orjinal degil.

Koltuklar tıpatıp RX-8 gibi; ancak 3 serisinde de o tarz koltuklar vardı diye düşündüm. Fakat bu durumda aracın km bilgisi de şüpheye düşer cunku kaplanmadan önce koltuklar nasıldı belli değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...