Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

40-45 bin seviyelerinde bir araç bakıyorum. Mazda Ozanlar'da 2006 otm.Mazda 3 gördüm. (Burada) Araç full. Değişensiz. Bagaj kapağı hariç boyalı. Sorum şu : Bu araçların otomatiiği nasıl sıkıntı çıkartır mı, genel olarak bilindik kronik problemleri var mı, nelere dikkat etmeliyim. Çok teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

bu araçların en son sıkıntı çıkaracağı yer şanzımanıdır. bugüne kadar forumda takip edebildiğimiz kadarıyla kronik denebilecek bir sıkıntısını duymadık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bildiğim kadarıyla kozmetik problemler olabiliyor. Yan camların fitillerinde kırılmalar, göğsün ortasında çatlamalar gibi ama motor+şanzıman ikilisinde kronik arıza bilmiyorum. Uzun dönem kullanan arkadaşlar bu konuda daha çok bilgiye sahip.

*Tekrar okuyunca "Göğsün ortasında çatlamalar" derken, yanlış anlaşılacağını düşündüm. Aslında ön camın hemen bitişiğindeki ilk sert plastik olan kısmın ortasında genelde aşağıdaki fotoğraftaki gibi çatlak oluşuyor.

45385_4fa9fda6e435fe689e9dc19a7f54f787807aeb38.jpg

**Cam çıtası da genelde şu şekilde olabiliyor:

44720_2deb84da0ec684cbc12dad3ae6957c96657d6da6.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@sametkk Aracın içi ve dışı oldukça düzgün. LPG takılmamış olmaması cok önemli bir avantaj. Araçta cam filmi dahil hiçbir gereksiz aksesuar takılmamış. 1 inch dahi olsa büyük jant takınca aracın mekaniği olumsuz etkilenebiliyor.Boyalı parçalar aracın model ve km'sine göre makul ölçüde. Direksiyon ve vites topuzu, iç kapı kolları gibi parçalarda aşınma normal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Çağlar Bayur :

şanzımanı tork konvertörlü klasik tiptir, 99 dan beri kullanımda yapısal zayıf tarafı yoktur, az kaçar çok yakar denen tip.

Ama sorunsuz ve kararlı.

Akıllı, az yakan çok kaçan yarı otomatikler gibi problemli ve vites değiştirme konusunda kararsız değil.

Benim tecrübeme göre otomatik alınacaksa tork konvertorlü alınmalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
01.10.2018 at 22:33, mesut2323 :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2018-yeni-kasa-cx-5-10000km-hatasiz-sifir-ayarinda-595546299/detay

bu araç için bir fikriniz var mı? Satan forum üyesi mi?

Teşekkürler şimdiden.

Eğer renginden dolayı aracı beğendiyseniz birşey diyemem ama Akyıldız'da füme olan araç 10.000TL daha uygun yazmış, aradaki 15.000km fark bence çok mühim değil. Bu araçların fiyatı 0 km'lerine göre gerçekten uygun, 0 km'si 290.000TL liste fiyatına sahip. 1.2 motorulu qashqai'ler aynı model ve km'de 170.000TL iken bu araçlar bedava bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, serkan306 :

Eğer renginden dolayı aracı beğendiyseniz birşey diyemem ama Akyıldız'da füme olan araç 10.000TL daha uygun yazmış, aradaki 15.000km fark bence çok mühim değil. Bu araçların fiyatı 0 km'lerine göre gerçekten uygun, 0 km'si 290.000TL liste fiyatına sahip. 1.2 motorulu qashqai'ler aynı model ve km'de 170.000TL iken bu araçlar bedava bence.

1.2 motorlu full qq 0 km si 170 milyar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.10.2018 at 22:33, mesut2323 :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mazda-2018-yeni-kasa-cx-5-10000km-hatasiz-sifir-ayarinda-595546299/detay

bu araç için bir fikriniz var mı? Satan forum üyesi mi?

Teşekkürler şimdiden.

çok güzel yahu, ekrana kilitlendim bakıyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, alpulusoglu :

1.2 motorlu full qq 0 km si 170 milyar

213.000 TL şu anki liste fiyatı. İkinci el olarak sahibinden.com'da dediğim fiyatları görebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, serkan306 :

213.000 TL şu anki liste fiyatı. İkinci el olarak sahibinden.com'da dediğim fiyatları görebilirsiniz.

Ben de yeni qq aldimda bayide bana soyleneni aktarmistim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, alpulusoglu :

Ben de yeni qq aldimda bayide bana soyleneni aktarmistim :)

doğrudur tabi, sizinki de PLATINUM PREMIUM PACK ise çok iyi fiyata almışsınız ya da siz aldıktan sonra sağlam zam gelmiş olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, serkan306 :

doğrudur tabi, sizinki de PLATINUM PREMIUM PACK ise çok iyi fiyata almışsınız ya da siz aldıktan sonra sağlam zam gelmiş olabilir.

Bu devletin otv dusurmesiyle cogu firma 10 milyar birden dusurdu fiyatlari (mazda haric o yuzden farkli marka arac aldim ) birde hurda yapalim biz halledelim oo nakitmi derken muazzam iniyor liste fiyatlari aklinizda olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, alpulusoglu :

Bu devletin otv dusurmesiyle cogu firma 10 milyar birden dusurdu fiyatlari (mazda haric o yuzden farkli marka arac aldim ) birde hurda yapalim biz halledelim oo nakitmi derken muazzam iniyor liste fiyatlari aklinizda olsun

Sizden sonra almış olduğum arabanın fiyatına baktım. Daha önce 175.000.- olan arabayı 

1.5 Power Sense Otomatik Vites Benzin 166.952 TL 164.000 TL

Kampanyalı 164.000.-tl ye veriyorlar. Mazda da indirim yapmış gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Koray74 :

Sizden sonra almış olduğum arabanın fiyatına baktım. Daha önce 175.000.- olan arabayı 

1.5 Power Sense Otomatik Vites Benzin 166.952 TL 164.000 TL

Kampanyalı 164.000.-tl ye veriyorlar. Mazda da indirim yapmış gözüküyor.

Mazda zaten indirim yapti ama diger firmalarin cogu bana indirim sonrasi geri donduklerinde devlet sayesinde 10 , hurd indirimi ve ekstrada kendileri de 5 milyar indirim yaptilar diyebilirim.oyleki buyuk farktan bahsediyoruz bende bu sayede arac aldim hatta. Mazda aradi e biz 5 milyar indirim yaptik. Geri kalan yapmasi gereken 5 milyar daha kimin cebinde nerede fikrim yok. Ki ben 7 seneye yakin her bakimi her agir sorunu cok absurt fiyatlara ragmen yetkili serviste yaptirdim. Sizin verdiginiz indirimli fiyati zaten kendileri ilk basta verdi bana. Bu bana ozel degil herkese veriyorlar satamazlar mazda 3 u 170 e cunku . Bana en son 2018 power icin 145 demislerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, alpulusoglu :

Mazda zaten indirim yapti ama diger firmalarin cogu bana indirim sonrasi geri donduklerinde devlet sayesinde 10 , hurd indirimi ve ekstrada kendileri de 5 milyar indirim yaptilar diyebilirim.oyleki buyuk farktan bahsediyoruz bende bu sayede arac aldim hatta. Mazda aradi e biz 5 milyar indirim yaptik. Geri kalan yapmasi gereken 5 milyar daha kimin cebinde nerede fikrim yok. Ki ben 7 seneye yakin her bakimi her agir sorunu cok absurt fiyatlara ragmen yetkili serviste yaptirdim. Sizin verdiginiz indirimli fiyati zaten kendileri ilk basta verdi bana. Bu bana ozel degil herkese veriyorlar satamazlar mazda 3 u 170 e cunku .

Sonuçta para sizin keyif sizin bu zamanda paranın kıymeti büyük. Güle güle kullanın kazasız günlerde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Koray74 :

Sonuçta para sizin keyif sizin bu zamanda paranın kıymeti büyük. Güle güle kullanın kazasız günlerde.

Sagolun daha iyileri size insallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...