Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
1 saat önce, social :

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-gorulmeye-deger-temiz-325087033/detay/

Araç guzel de bıraz pahallı il dışından gelecegımden git gel zaten masraf olacak,35 bın olsa ciddi ciddi almak isterdim.Arayan varsa kaçırmasın.

Öyle diyorsun da araç hakkaten temiz. Kapalı garajda tuttum diyor ki ön farlara bakınca hakkaten dediği gibi kapalı ortamda saklanmış. Bir de ilk sahibinden olması büyük avantaj.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, galove :

iyi geceler arkadaşlar,

Bu arabayla alakali yorumlarinizi alabilirmiyim, pazarlikta hedef olarak hangi rakami belirlemeliyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-opel-degerden-2005-mazda-3-sedan-1.6-otomatik-dynamic-322846581/detay

İlanı inceledim, beni sarmadı. Neden diyecek olursan bir kere resimlerin hepsi 480*360 çözünürlükte, ayrıntılaraı baştan görememiş oluyoruz ki bu durumda ayrıntıları ancak aracın yanına gittiğinde göreceksin demektir ki o durumlarda da genelde ayrıntılar olumsuz olarak çıkar. Aracın durumu bir tek hasar kaydı ile mi anlatılır? Ki ceşitli kazaları olup hasar kaydına geçmeyen onbinlerce araç var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, galove :

iyi geceler arkadaşlar,

Bu arabayla alakali yorumlarinizi alabilirmiyim, pazarlikta hedef olarak hangi rakami belirlemeliyim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-opel-degerden-2005-mazda-3-sedan-1.6-otomatik-dynamic-322846581/detay

Firmanin Degisik bir pazarlik teknikleri var bana 34 son dediler ayni araci babamada 33.750 demisler.Benzin deposunun oralarda aracin hasari mevcut,avuc ici kadar diyorlar ama macun,boya gerekiyor gibi.Lpg olsa 33.5 rahat eder ama lpg olmadigina gore fiyat biraz yuksek.

8 saat önce, revivo73 :

Sicili temiz araba piyasa fiyatına olmaz; piyasanın biraz yukarısında olmalıdır .) Piyasa fiyatındaysa bir eksiği sorunu olma ihtimali artar.

2005 model lpg siz temiz arac icin 35 piyasa fiyatidir.36750 biraz zorlamadir benim nezdimde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 hour ago, social said:

Firmanin Degisik bir pazarlik teknikleri var bana 34 son dediler ayni araci babamada 33.750 demisler.Benzin deposunun oralarda aracin hasari mevcut,avuc ici kadar diyorlar ama macun,boya gerekiyor gibi.Lpg olsa 33.5 rahat eder ama lpg olmadigina gore fiyat biraz yuksek.

2005 model lpg siz temiz arac icin 35 piyasa fiyatidir.36750 biraz zorlamadir benim nezdimde

Fiyat belirleme tamamen kişinin tercihi ve arabayı satmaya ne kadar ihtiyacı olup olmadığıyla alakalı. Örnek vermek gerekirse; aşağıdaki linkteki benım aracım tamamen keyfe keder satışta. Herşeyi servis kayıtlı, servisten başka hıcbıryere gitmemiş ve hiç yorulmamış bir arac. Hal böyleyken ve satma işi keyfen olmasında dolayı fiyatta esneklik oranı o derece düşüyor. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-masrafsiz-ve-tertemiz-2006-mazda-3-otomatik-orj-138.000-km-314181843/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, social :

2012'de Mazda'mı alırken satıcı istediği rakamı söyledi ve o rakamı aynen verdim. Kasamda sakladığım tüm sertifikalı altınları avuçladım ve kasa bomboş kaldı. Her biri 20g o zamanın kuruyla 2000TL civarı değerde, "şu altınlardan biri bana kalsa ne güzel olurdu" diye düşünebilirdim fakat satıcı zaten bıkmış  2bin, 5bin hatta ve hatta 10bin TL aşağısından almaya calışanlardan. Aslında o şekilde almaya calışanlara teşekkür de ettim cunku o sayede temiz araba bana kalmıştı .)

Olayı biraz camia olarak ta düşünmek lazım. Titiz bir satıcıdan arabasını aldıktan sonra sormak istediğim şeyler için istediğim zaman telefonu kaldırıp arayıp sorabilmek cevaplar alabilmek bunlar güzel şeyler. Altınlardan birini kendime ayırsaydım ki ayırabilirdim, onunla sohbet edemem birşey paylaşamazdım.

Aynı denklemde satıcı da oldum. 2011'de sattığım racing motosiklette alıcı iki defa indirim yaptırmıştı bana; biri motorun başında diğeri de notere giderken (!) Sonradan dostça sohbet, arkadaşca görüşme istekleri falan oldu "senin yakınlardaki kaféye geliyorum çıkalım mı" gibisinden, cevap belli: İşim var k. bakma .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçenlerde 2000 model civic aracımı 21bıne sattım ki kendım honda plazada çalışıyorum.

Aracımda degişen olmadıgı gibi 3-4 parça boya vardı,ve aşırı bakımlıydı.(170bın)

Ben ederının bu oldugunu duşundum ve ılana koymamla 1 saat içinde satıldı.

Sımdı goruyorum çok daha kotu araçlara 24-28 arası fiyat çekenler var.Bende o zaman bu arabalar bu paraysa benımkı 30 çok rahat eder piyasayı dahada şişireyim deseydim satılmayacaktı.Geçenlerde 31 bın tl, çamurluk degişik,tramer 2000tl ve 4 parça boyalı,lpg li 90 bınde 2006 mazda3 ılana gırdıgı gibi satıldı.Hemen aradım ailaga ilçesindeydı araç,aydından kapora yolladılar dedi satıcı arkadaş.Yanı mantıklı oldugu surece her araç çok hızlı satılır.Adam 200bındekı turşu olmuş mazda3 e 35 dıyor sonra aracın piyasası zayıf satılmıyor denılıyor.

1 ay once yazlıga gıdıp gelırken kullandıgım toyota starlet 98 model aracım,hep plaza bakımlı 75 bınde.15 bıne 2 gunde satıldı TR de 40-50 Tane vardır.

170-200bındekıne 17-18bın istersenız,ve ustune ustluk parçası olmayan arabayı tabıkıde satamazsınız.Mantıklı oldugu surece her aracın alıcısı mevcuttur

Ben cıvıc aracımı 4 yl once 15bın e almıştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, galove :

Arkadaşlar bu mazda 6 fiyat olarak uygun değil mi sizce neden satılmıyor olabilir?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibin-den-otopark-araci-2005-model-tertemiz-mazda-6-orjinall-307075637/detay

İlana verilme tarihi 29 Temmuz gözüküyor. Daha 6 gün geçmiş aradan. Bu aracın ilanı daha önceden var mıydı, takip ettiğiniz bir araç mıydı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, İlhan :

İlana verilme tarihi 29 Temmuz gözüküyor. Daha 6 gün geçmiş aradan. Bu aracın ilanı daha önceden var mıydı, takip ettiğiniz bir araç mıydı ?

bende uzundur goruyorum bu aracı 1 ay olmuştur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 minutes ago, İlhan said:

uzun zamandır gözüme çarpıp duruyor. satan yer citroen bayisi sanırım. bayramdan önce bile vardı galiba.

ama anlamadığım şey ilk sahibinden alınma demişler. araba 140.000 de fakat 130.000 de tüp takılmış. ilk sahibi olacak arkadaş 130.000 km boyunca benzinde gezip son 10.000 km de artık canına tak ettiği için tüp taktırmış olabilir mi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, galove :

uzun zamandır gözüme çarpıp duruyor. satan yer citroen bayisi sanırım. bayramdan önce bile vardı galiba.

ama anlamadığım şey ilk sahibinden alınma demişler. araba 140.000 de fakat 130.000 de tüp takılmış. ilk sahibi olacak arkadaş 130.000 km boyunca benzinde gezip son 10.000 km de artık canına tak ettiği için tüp taktırmış olabilir mi :)

LPG ne zaman takılırsa takılsın sıkıntı. Bunda ise takıldığı km olarak garip. Yani bence başka bir durum var. Ancak aracın içi dışı baya temiz, o açıdan laf yok .)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık ikibuçuk yıldır arabasız kaldıktan sonra aslında bir Ford Mondeo'ya meyil etmiştim.Ancak Mazda 626 HB in görünüşü,tank gibi duruşu bir anda onda karar kılmama sebep oldu.Gerçi hız sabitleyici gibi donanım olarak Ford'un gerisinde de kalsa yine de son kararım Mazda 626 oldu.Altta verdiğim link de çarşamba alacağım Mazda'nın ilanı yer almaktadır.Sizlerden ricam bu aracı alırken dikkat etmemi tavsiye edeceğiniz konular hakkında beni yönlendirmenizdir.

https://www.araba.com/308627399-mazda-626-20

Resimlerden anlaşılacağı gibi oldukça iri ve diri bir araç.Almadan önce bir ekspertiz de motor durumunu kontrol ettireceğim.Arabayı 11.750 Lira olarak anlaştık.Arabanın bazı noksanları var.

1) Triger kayışı değişecek zira arkadaş ne zaman değiştiğini bilmiyor.

2) Sağ sis farı mevcut değil alınacak.

3) Sağ ön ve arka elektrikli camların düğmeleri çalışmıyor.Ana kontrolden (şöför) açılıp kapanıyor ama.Şöför arkasındaki camın kontrol düğmesi yok.

4) Lastikler epeyce bir ömrünü tamamlamış.Değişmeleri gerek.

Yani 1500-2000 lira arası masraf yapılacak gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

s.a abiler bende bi 626 almak istiyorum önereceğiniz tavsiyeniz var mıdır ? 91-97 arası ilk baktıklarımdı ama bir kaç 98 gördüm daha güzel geldi sanki tavsiyeniz nedir önereceğiniz araç var mıdır ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Snowblind :

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık ikibuçuk yıldır arabasız kaldıktan sonra aslında bir Ford Mondeo'ya meyil etmiştim.Ancak Mazda 626 HB in görünüşü,tank gibi duruşu bir anda onda karar kılmama sebep oldu.Gerçi hız sabitleyici gibi donanım olarak Ford'un gerisinde de kalsa yine de son kararım Mazda 626 oldu.Altta verdiğim link de çarşamba alacağım Mazda'nın ilanı yer almaktadır.Sizlerden ricam bu aracı alırken dikkat etmemi tavsiye edeceğiniz konular hakkında beni yönlendirmenizdir.

https://www.araba.com/308627399-mazda-626-20

Resimlerden anlaşılacağı gibi oldukça iri ve diri bir araç.Almadan önce bir ekspertiz de motor durumunu kontrol ettireceğim.Arabayı 11.750 Lira olarak anlaştık.Arabanın bazı noksanları var.

1) Triger kayışı değişecek zira arkadaş ne zaman değiştiğini bilmiyor.

2) Sağ sis farı mevcut değil alınacak.

3) Sağ ön ve arka elektrikli camların düğmeleri çalışmıyor.Ana kontrolden (şöför) açılıp kapanıyor ama.Şöför arkasındaki camın kontrol düğmesi yok.

4) Lastikler epeyce bir ömrünü tamamlamış.Değişmeleri gerek.

Yani 1500-2000 lira arası masraf yapılacak gibi görünüyor.

Ufak tefek elektriksel problemleri halletmek kolay iş. Lakin motora iyi baktırın derim. Triger kayışının ne zaman değiştiğini bilmeyen kişinin, aracına ne kadar bakıp önem verdiği soru işaretidir benim için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufak tefek elektriksel problemleri halletmek kolay iş. Lakin motora iyi baktırın derim. Triger kayışının ne zaman değiştiğini bilmeyen kişinin, aracına ne kadar bakıp önem verdiği soru işaretidir benim için.

Teşekkür ederim.Arabayı en azından mutlaka motor için ekspertize vereceğim.Şayet motor iyi çıkarsa sorun olmaz inşallah.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...