Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yine bir araç alma girişimi olumsuz sonuçlandı. 1 parça boya yazılan ilanda görmeye gidince 1 değişen olduğunu ekspertiz yapılınca da 4 parça daha boya olduğunu öğrendik. Yahu bu memlekette en basit ifadeyle dürüst, açıksözlü bir Allah’ın kulu yok mudur ya da bize mi denk gelmez bilemedim. Harcanan zaman ve paraya gerçekten yazık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
1 saat önce, tufano :

Yine bir araç alma girişimi olumsuz sonuçlandı. 1 parça boya yazılan ilanda görmeye gidince 1 değişen olduğunu ekspertiz yapılınca da 4 parça daha boya olduğunu öğrendik. Yahu bu memlekette en basit ifadeyle dürüst, açıksözlü bir Allah’ın kulu yok mudur ya da bize mi denk gelmez bilemedim. Harcanan zaman ve paraya gerçekten yazık.

Bana da zamanında 1 parca  boya denmıstı İzmirden taa Edirneye otobusle gıttık 2 kişi. exper 250 tl tuttu aracta 1 degısen 6 parca parca boya cıktı Bı ton kufur ettım exper parasını da odemedım. Edırneyı gezmıs olduk tek karımız o oldu. Bı de utanmadan ben bılmıyordum dıyor arac sahıbı. ılk sahıbısın neyı bılmıyon 🤣

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@tufano     aracı görmeye gitmeden ilanın doğruluğunu tahmin edebilirsin. Sözkonusu aracın ilan veya resimlerini görmek gerekli.

@ozgur35     satıcıların yalanı genelde resimler ve ilandan anlaşılıyor. 2 sene önce buraya bir ilan göndermişlerdi temiz ve kazasız denilen aracın direksiyonu kedi tırmalamış gibi çizik doluydu; marşpiyeller  yamuk, tampon ve gövde renkleri farklıydı; nitekim araç ilan sahibinin karısı tarafından kullanılmış fakat bu bilgi ilanda yer almıyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Mutlu Tekir :

SX4 güzel araçtır. Ama ben B segment diye biliyorum. C ise de içi B kadar dardır. 4 çeker olması kullanım yerine göre avantajlıdır. Fiyatı da uygun.

Eğer maksat km düşürüp model yükseltmek ise Skoda Fabia'lara, Honda Jazz'lara bakabilirsiniz. C'ye yakın genişlikteler.

Yorumunuz için teşekkürler bu 4 çeker değil ama.O yönüyle sıkıntı yok zaten.Biraz yüksek olması benim hoşuma gidiyor.Diğer araçları da inceliyorum dönüp dolaşıp bu araçta duruyorum yine.Belki hak verirsiniz,bundan daha donanımlı aynı fiyata başka bir araç alsam da hep aklım bunda kalacak gibi geliyor bana.Bu ayın 19 unda yeni aracımı alacağım inşaallah.Ne bileyim bu araç bana daha hoş gözüküyor.

Geçen yıl kasımda sizin önerinizle bir 94 mazda 323 almıştım.bir yıl sorunsuz kullandım ve geçen hafta sattım onu.Sizin tavsiyelerinize değer veriyorum bilen birinin konuşması afaki konuşanlara göre daha önemli benim için.Yoksa forumlara baktığımızda bilen bilmeyen herkes konuşuyor.İnşaallah bu aracı alırsam buradan gözlemlerimi sizlere aktarırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

44 dakika önce, Atmaca :

Yorumunuz için teşekkürler bu 4 çeker değil ama.O yönüyle sıkıntı yok zaten.Biraz yüksek olması benim hoşuma gidiyor.Diğer araçları da inceliyorum dönüp dolaşıp bu araçta duruyorum yine.Belki hak verirsiniz,bundan daha donanımlı aynı fiyata başka bir araç alsam da hep aklım bunda kalacak gibi geliyor bana.Bu ayın 19 unda yeni aracımı alacağım inşaallah.Ne bileyim bu araç bana daha hoş gözüküyor.

Geçen yıl kasımda sizin önerinizle bir 94 mazda 323 almıştım.bir yıl sorunsuz kullandım ve geçen hafta sattım onu.Sizin tavsiyelerinize değer veriyorum bilen birinin konuşması afaki konuşanlara göre daha önemli benim için.Yoksa forumlara baktığımızda bilen bilmeyen herkes konuşuyor.İnşaallah bu aracı alırsam buradan gözlemlerimi sizlere aktarırım.

Hayırlısı olsun o zaman kararınızı vermişsiniz :) Teşekkür ediyorum.  Aklınızda kalacağına alın kullanın. Japon araçları zaten sorunsuzdur. Linkteki aracın km. de düşüktü diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Revivo73 :

@abcsefa   araç düzgün görünüyor fakat LPG'li :)

Merak ettiğimden soruyorum. Sizce LPG’siz alınıp bizzat kendimiz tarafından mı LPG taktırılmalı yoksa lpgsiz mi binilmeli?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, abcsefa :

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mazda-3-1-6-impressive/sahibinden-mazda-3-1-6-impressive-2012-model/10197028

bu araç alınır mı? Fiyat bana fazla geldi açıkçası. Kaça verse alınır diye sorayım daha doğrusu 

Hem manuel hem 89 bin km de. 100bin ağır bakımı yetkilide en az 3 bin TL tutar. Tavsiyem ya daha düşük km bakın ya da ağır bakımları yapılmış 100bin km sonrası bir araç. Ağır bakım yapılacak bir araç değil. 100bin km sonrası da alınca 150bin km gibi diğer sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor teker bilyaları, z rotlar, vs. Direk bunlar da yapılmış alın kafanızı rahat etsin.

Söz konusu 1. Ve 2. Nesil Mazda 3lerse LPG siz binmek büyük cesarettir. Şehirdışı neyse de şehiriçi iyi yakan bir araba .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@abcsefa   AVM'lere LPG'li araçla giriş yasak. Cezalar da arttı.  LPG taktırınca aracın standart bakımı haricinde LPG bakımı da oluyor.  LPG benzine göre ucuz diye aracı daha cok kullanıyorlar bir de. LPG'nin tek iyi yanı dizele göre temiz olması. Sokakta yürürken yanımdan dizel değil de LPG'li araç geçmesini tercih ederim :) LPG ne zaman taktırırım; senede 50-100bin km yapacaksam o zaman belki taktırırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mutlu Tekir :

Hem manuel hem 89 bin km de. 100bin ağır bakımı yetkilide en az 3 bin TL tutar. Tavsiyem ya daha düşük km bakın ya da ağır bakımları yapılmış 100bin km sonrası bir araç. Ağır bakım yapılacak bir araç değil. 100bin km sonrası da alınca 150bin km gibi diğer sorunlar ortaya çıkmaya başlıyor teker bilyaları, z rotlar, vs. Direk bunlar da yapılmış alın kafanızı rahat etsin.

Söz konusu 1. Ve 2. Nesil Mazda 3lerse LPG siz binmek büyük cesarettir. Şehirdışı neyse de şehiriçi iyi yakan bir araba .

Bu seferde aracı 150 binde alıp 3 yıl binsek km olacak 190 bin. Mazdayı satmak zaten biraz diğer bazı piyasa araçlarına göre zahmetli 190 bini devirince temelli zahmetli hale gelir diye düşünüyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, abcsefa :

Bu seferde aracı 150 binde alıp 3 yıl binsek km olacak 190 bin. Mazdayı satmak zaten biraz diğer bazı piyasa araçlarına göre zahmetli 190 bini devirince temelli zahmetli hale gelir diye düşünüyorum 

Bence mazda piyasasından uzak kalmışsınız.

200bin ve üzeri hatta 350bin kmde mazda 6 lara bakıyorum. Yakınımda bir tane olsa hemen takas edeceğim  yada alacağım.

300 bin kmdeki değişenli, komple boyalı aracımı 5 günde sattım. 

Mazda gibi müşterisi belli aaraçlarda km en son bakılan şey diyebilirim. Araç sorunsuz olsun yeterli.

Siz de mazda almak istiyorsanız tipini beğendiğiniz aracın sorunu yoksa alın gitsin. Aksi halde kendinizi, cliosunu almış ve halen araba bakan biri olarak bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-acil-satilik-631276906/detay/

Bu araca yakın olan, aracı bilen arkadaş vaar mı? Fiyatı biraz daha uygun olsa hemen alacağım çünkü iyice kuyruğu dikelttim ama araba hakkında da hiçbir fikrim yok. Sürüş, konfor, parça sorunu vs.

Ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Mutlu Tekir :

yetkili servisde 100 bin km bakımına çok istiyorlar.6 bin tl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, 67Bulent1976 :

yetkili servisde 100 bin km bakımına çok istiyorlar.6 bin tl

O kadar çıktı mı yahu? Herter'e Asalet abiye gidin o zaman. O yardımcı olur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Mutlu Tekir :

Hayırlısı olsun o zaman kararınızı vermişsiniz :) Teşekkür ediyorum.  Aklınızda kalacağına alın kullanın. Japon araçları zaten sorunsuzdur. Linkteki aracın km. de düşüktü diye hatırlıyorum.

Teşekkürler.Evet km düşük satılmazsa bir pazarlık yapacağım.Kısmet artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Atmaca :

Bir şey daha sormak istiyorum.Daihatsu terios mu yoksa suzuki sx4 mü hangisi daha mantıklı olur acaba?

Valla 2 araç hakkında da bilgim yok özel olarak araştırmadım da. Ama iki araç da güzel diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, abcsefa :

https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-mazda-3-1-6-impressive/sahibinden-mazda-3-1-6-impressive-2012-model/10197028

bu araç alınır mı? Fiyat bana fazla geldi açıkçası. Kaça verse alınır diye sorayım daha doğrusu 

MAnuel tercıhınız olcaksa dizel alın en azından tork fazla- lpg yok. Az yakar çok kaçar😀

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...