Jump to content

Bu Araç Alınır mı ? - V Ortak Konu

Mersinden_Ersin

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 1,4b
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arkadaşlar,

Belirttiğim gibi Afyon'a gittim.Aracı görüp duyunca moralim bozuldu.Müthiş bir perfromans egsoz takılıydı.Ortalık inliyor resmen.Camlar filmli hemde en koyusu sanırım ? İç kozmetik görünüş kötü.Yürüyen ve elektrik aksamı elden geçmeli.Kaporta durumu on numara.Satıcı arkadaş bilmiyordu ama incelediğimizde sağ ön kapı saçı ve çamurluğu değişmiş.Başka değişeni yoktu.Motor durumu canavar gibi.Saat gibi çalışıyor nazar değmesin.12700 liradan 11000 liraya indirmiştik fiyatı.Ancak herşey gözönüne alındığında kapı fitilleri,triger,helezon yayları,özellikle torpido ve ön konsol çatlakları,marş dinamosu... gibi masraflar 3000 lira kadar ekstra bir masrafı gösteriyordu.Bende satıcıya bu şekilde bu aracı kimsenin almayacağını,ya kendisinin bu eksikleri giderip satışa koymasını yada istediği rakamdan düşmesini söyledim.Yaklaşık birbuçuk saatlik bir pazarlığın ardından aracı 8500 liraya almış bulundum.Afyon da performans egsozunu orjinali ile değiştirdim ve ses olayını hallettim.Egsoz ucuna paslanmaz malzemeden oval bir çıkış koydurup görselliği sağladım.Ardından oturmaya içimin el vermediği kötü kılıfları çok güzel başka kılıflar ile döşemecide değiştirttim.Hazır buna el atmışken direksiyon simiti,el freni ve vites topuzundaki pavyonvari kaplamaları soydurup siyah düz deri kaplattım.Yağını ve suyunu kontrol edip 520 km. yol yaptım.Gram yağ eksiltme,tekleme veya su kaybı vermeden canavar gibi 120 basa basa dağları çıkıp iniverdik.Yakıt performansı ve motor gücü kendisine hayran bıraktı.Çok çok iyi bir seçim yaptığıma inanıyorum.Altta arabanın şimdiki halini paylaşıyorum.Haftaya cuma günü tüm işlemler bittikten sonra da son halini paylaşacağım.Yapılacak masrafları zaten satıcı karşılamış olduğundan bana bir zararı olmamış oldu.Gerçekten seçimimden ötürü çok mutlu olup keyiflendim.Sürüş konforu gerçekten de çok iyiydi.

4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun çok hesaplıya almışsınız. iç mekan hor kullanılmış, anladığım kadarıyla bu işlerle uğraşmayı seviyorsunuz, sizin için problem olmamalı. otomobillerimiz adında bir bölümümüz var, oraya aracınız için yeni bir konu açıp, fotoğrafları ve yaptıklarınızı anlatabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

hayırlı olsun çok hesaplıya almışsınız. iç mekan hor kullanılmış, anladığım kadarıyla bu işlerle uğraşmayı seviyorsunuz, sizin için problem olmamalı. otomobillerimiz adında bir bölümümüz var, oraya aracınız için yeni bir konu açıp, fotoğrafları ve yaptıklarınızı anlatabilirsiniz.

Teşekkür ederim.Gerçekten de çok hesaplı aldım.Araba ile uğraşmayı severim ama bu işlerden anlamam.Ustayla beraber yaparım ve böylelikle hem usta daha çok özenir hemde benim içime daha çok siner.Haftaya sırf torpido ve ön konsol için Konya ya gideceğim.Bu işleri belki de en iyi yapan usta orada.Hem ailemle gezeceğim hem de eksikleri gidereceğim.Belirttiğiniz bölüme konu açacağım mutlaka.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar dizel Mazda 3 almak istiyorum lakin bütçe kısıtlı ve kredi kullanmak istemiyorum. Bütçeye uygun iki araç var aklımda sizce bu araçlar alınır mı yada daha önce bu araçlara bakan oldu mu? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-peugeot-haldizlar-guvencesiyle-mazda-3-impressive-1.6-115-ps-264511245/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2010-mazda-3-300347126/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Size bir araba danışmak istiyoırum, bu ilandaki araç alınır mı? Kilometresi biraz korkutuyor açıkçası ama sürekli de bu km uzun yolda olmuş. Yani arabanın çok yıpranmadığını düşünüyorum . 190000'de de triger seti değişmiş. Şuan 2008 model impreza 1.5 MT kullanıyorum ve peformansından hiç mi hiç memnun değilim. Bu yüzden tekrar mazdaya dönme kararı verdim ama dizel HB bulamıyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-yuksel-otomotiv-den-2010-mazda-3-1.6-d-touring-280364278/detay/

ne dersiniz?

Yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, burakarslan :

Kazalar gayet ucuz atlatmış. Açıklamada yazmıyor galiba fakat arka tampon da boyalı görünüyor, renk farklılığı var. Ancak 200bin+ km'de o kadar olur. Şase ve mekanik aksamı dikkatle incelenip alınabilir fakat uzak şehirde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostlar bugun gungorenden bir arac almaya izmirden geliyorum.Gungorende ilgi hastanesi yakinlarinda araca nereye expertiz yaptirabilirim acaba.Acil tavsiye bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, social :

Dostlar bugun gungorenden bir arac almaya izmirden geliyorum.Gungorende ilgi hastanesi yakinlarinda araca nereye expertiz yaptirabilirim acaba.Acil tavsiye bekliyorum

Güngörende düzgün bir yer bulmanız zor, Size tavsiyem İlgi hastanesinden yukarı bağcılar üzerinden Mahmutbey'e gidin. İstoç oto center var, Ümran Oto Ekspertiz var çok ünlüdür, araca çok detaylı ekspertiz yaparlar, istanbulda sayılıdır. Bir kaç aracımı götürmüştüm. Civatalarına kadar bakmışlardı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50 dakika önce, social :

Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Mehmet Akif Cad, Yüksel Sokak, No:3, 34173 Güngören/İstanbul
Telefon: (0212) 568 6945 EKİNCİ OTOMOTİV ( adem usta ) bende forumdan tanıdım burayada çekinmeden götürebilirsin.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, horizon05 :
 Mehmet Nesih Özmen Mahallesi, Mehmet Akif Cad, Yüksel Sokak, No:3, 34173 Güngören/İstanbul
Telefon: (0212) 568 6945 EKİNCİ OTOMOTİV ( adem usta ) bende forumdan tanıdım burayada çekinmeden götürebilirsin.

Merhaba gittik aradik taradik ama bulamadik,sonra car hospital diye biryere gittik cocuklar bakti etti.2005 model 1 kapi boyali,55 binde araci aldim.Allah Gule gule binmeyi nasip etsin insallah.Su arkadan kasislerde gelen gicirti seside olmasa iyiydi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15.08.2016 at 23:14, okngzl :

abiler size bir uzmanlık sorusu :) 92-97 arası mı 98-2001 arası mazda mı alayım nakit durumu 18 e kadar.

11 saat önce, okngzl :

abiler bu soruma yanıt alamadım

size bir uzmanlık sorusu :) 92-97 arası mı 98-2001 arası mazda mı alayım nakit durumu 18 e kadar.

Mazda'nın hangi modelinden bahsediyorsunuz ?

İş sadece parada bitmiyor ki !

Sizin almak istediğiniz otomobilden beklentileriniz ne ?

Klima, sunroof, elektrikli camlar, sedan, hb, hasarlı, hasarsız, lpg takılmış/takılmamış, km durumu, vs...

Liste uzar gider.

Yani illahi bir yanıt bekliyorsanız. 2001 olsun derim, en azından yaşı daha genç olur...Ama hangi modelinden konuşuyoruz şu an bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, okngzl :

abiler bu soruma yanıt alamadım 

size bir uzmanlık sorusu :) 92-97 arası mı 98-2001 arası mazda mı alayım nakit durumu 18 e kadar.

diğer arkadaşların soruları son derece net iken bu soru "yazı mı tura mı" gibi görünüyor :) ancak yine de ynt vermek gerekiyorsa ben tura yani 98-01 arası derim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, okngzl :

92-97 arasi diyince 626 balina kasa anlasilir sandim kusura bakmayin tesekkurler yanit icin abiler :)

Hm ya ufak not olarak düşsen onu... Daha güzeli, gözüne kestirdiğin aracın resimleri veya ilanını göndersen. O şekilde gönderilen resimler ve ilanlar üzerine cok sağlıklı birçok paylaşımımız oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlki (Konya'daki) aralarında en temiz görünüyor. Yerinde aracın altı ve yanlarına bakarak motor durumu gidişini kontrol ederek ciddi bir şeyi yoksa alırdım, ve eksiklerini zamanla düzeltip kullanırdım... Diğerleri ise başka şehirdeyse bakmaya bile gitmezdim. Kimisinin tavanda vahim catlaklar, kimisinin de kaporta iyice eğilmiş 94 model olan km şakası yapmış...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...