Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Kaza Sonrası, Bagaj Kapağındaki Hasar

61kdeniz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Çok geçmiş olsun, ne kadar özen gösterirsek gösterelim  özensiz sürcüler hep tepemizde, ya telf. konuşurken, ses sistemi oynarken vs. geliyor sana zarar veriyor, daha dün arkadaşımın 2 yıllık pırıl pırıl beyaz honda civic aracına el frenini çekmeden bırakmış bir münibüs yandan iki kapı ve birde tampon sürtmüş, çok üzüldü, şimdi iki kapı ve tampon değişecek, insan ne diyeceğini bilemiyor, istenmeden, yapabilecek bişey kalmadan olana kazalara bişey diyemiyorsun ama böyle cahil ve bilinçsiz sürücülerin kol gezdiği ülkemizde bunların sonu gelmeyecek, aracınızın bagaj kapağı değişmesi iyi olur, ilerde su nem alabilir düzeltme işi ile çünkü darbe ile önemli bükülme var, simetriyi düzeltme ile yapamazlar diyorum, en iyi değişmek, tekrar geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

03.06.2016 at 19:39, Nebuchednezzar :

uploadfromtaptalk1464971954385.jpg

Öncelikle geçmiş olsun

Aynı olay benimde başıma Ozdilekten bir önceki lambalarda ışıkta beklerken geldi. Arkadan carptilar.

Ben Haldizda yaptırdım. On numara iş çıkardılar. Tanıdıkları çok iyi bir göçük ustası var. Bagaj kapağı boyanmadan çok güzel duzeltildi. Tampon değişti.

Eğer giderseniz servis müdürü Fahrettin beye selamımı söylerseniz sevinirim.

Ben Yalova dan Harun.

teşekkür ederim size de geçmiş olsun Fahrettin beyle görüştük zaten önceki araç bakımınıda Haldız da yapmıştık babam şuan izmirde haftaya arabayı mazda haldıza götüreceğiz.

bende Onur memnun oldum Harun abi 

03.06.2016 at 23:42, renegade :

Çok geçmiş olsun, ne kadar özen gösterirsek gösterelim  özensiz sürcüler hep tepemizde, ya telf. konuşurken, ses sistemi oynarken vs. geliyor sana zarar veriyor, daha dün arkadaşımın 2 yıllık pırıl pırıl beyaz honda civic aracına el frenini çekmeden bırakmış bir münibüs yandan iki kapı ve birde tampon sürtmüş, çok üzüldü, şimdi iki kapı ve tampon değişecek, insan ne diyeceğini bilemiyor, istenmeden, yapabilecek bişey kalmadan olana kazalara bişey diyemiyorsun ama böyle cahil ve bilinçsiz sürücülerin kol gezdiği ülkemizde bunların sonu gelmeyecek, aracınızın bagaj kapağı değişmesi iyi olur, ilerde su nem alabilir düzeltme işi ile çünkü darbe ile önemli bükülme var, simetriyi düzeltme ile yapamazlar diyorum, en iyi değişmek, tekrar geçmiş olsun.

bizde öyle düşünüyoruz zaten çok sık araç değiştiren biri değiliz binmek için aldık dediğiniz gibi düzeltmeler sorunlar meydana gelebilir parça değişimi isticez

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...