Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Park Sensörleri

bayfeynmann
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar aracımda park sensörleri var ön arka olmak üzere ama bunlar p-r vites konumunda çalışıyorlar, mesela ışıkta önümdeki araca bilerek fazla yaklaştığımda bi ibare ya da bi ses çıkmıyor fazla yaklaştığıma dair, aynı şekilde ışıkta beklerken arkamdan geçen yayalar park sensörünü öttürmüyor sensör tuşuna bastığımda da anlık çalışıyor sonra sensör tuşundaki ışık kayboluyor bu durumu yaşayan var mı ? ya da çözüm bulan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geri park sensörünüz "R" konumundayken mi çalışmıyor? R'de değilseniz zaten çalışmaması gerekiyor veya ben anlayamadım dediklerinizi ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka park sensörleri sadece geri vitesteyken otomatik çalışıyor. Eğer ön taraftaki sensörleri aktif etmek istiyorsanız, koltuk ısıtma tuşunun yanındaki park sensörü tuşuna basmalısınız. O da araç 10 km hızı geçince otomatik kapanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tarahumara anlamış teşekkür ederim, vites geri konumdayken çalışıyor, yani sensörlerde sorun yok çalışıyorlar ama, ben sürekli çalışmalarını istiyorum belli vites konumlarında değil, herkes de durum böyle mi? crv de sürekli çalışıyor alıştım öyle olmasına, bunda da öyle olmayınca sorun mu var acaba diye düşündüm? istediğim hale getirebilir miyim peki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Power donanımda ön ve arka park sensörleri var, arkadaşın dediği gibi R de otomatik çalışıyor, R den D ye alıp park etmeye devam ederseniz çalışmaya devam ediyor. Eğer kendiniz çalıştırmak isterseniz koltuk ısıtmanın yanındaki düğmeye basmanız gerekiyor. ama sürekli çalışmaz, sistem böyle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, bayfeynmann :

ama, ben sürekli çalışmalarını istiyorum

Sürekli çalışmaları şeklinde bir donanıma sahip değil araçlarımız, öyle olsa inanın bir süre sonra algılayıcıların görüş alanı içindeki her şeyden kaynaklanan gereksiz uyarılar sizi rahatsız etmeye başlayacaktır.

Fakat tuşuna basarak 16 km/s hızı altında olduğunuz sürece her vites modunda kullanabilirsiniz.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...