Jump to content

Bütçeme Uygun Araç Bakınıyorum!

Sonernler

Tavsiye Edilen Mesajlar

17 saat önce, Sonernler :

Herkese selamlar siz değerli MazdaClubTr kullanıcıları,

Bir süredir forumda ve sitede aktif bir şekilde yer alamıyordum. Tekrardan fırsat buldukça girmeye çalışıyorum. İlk arabamı yaklaşık 6-7 önce bir hevesle aldım ancak sonu hüsran oldu. Aldığım araç 2004 Renault Laguna II 1.6 16V Expression paketti. Sağolsun bana baya bi masraf açtı ve beni çok üzdü. Bende yaklaşık 1.5 ay önce sattım. Şimdi yeni bir araç bakınıyorum. Bu konuda da sizden yardım bekliyorum 8) Şimdi elimde 22.500 fiyat var ve maksimum 1-2 bin daha koyabilirim. Bu fiyat bandında hangi araç veya araçlara yönelmeliyim :- Şuandaki piyasada 2000-2001 araçlara bile 19-20 bin istenen piyasada kafam allak bullak oldu açıkcası. Ancak şunu biliyorum ki gidip 2000-2001 model araç almam. Birde bu fiyatlara genelde Citroen C3-C4 ,Fiat Albea-Palio-Punto, Hyundai Accent-Era-Getz,Nissan Almera-Primera Renault Clio-Megane I, Skoda Fabia, Vw Bora-Golf bu tarzda araçlar alınabiliyor. Ben aracı görev yaptığım köyde kulllanıcam. Yol 35 km merkezden. Bu yolun sadece 3 kmsi bozuk satıh kalanın duble yol. Birde alacağım aracın uzun yolada gelmesi lazım. Memlekete git gel ve yazın tatil içinde çok konforlu olmasada rahatsız edici derecede konforsuzda olmasını istemiyorum. Biliyorum çok şey istedim ama :2funny: Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler O0

Ford Fusion 1.6 dizel alırsan hem performanslı olur hem de az yakar, çok keyfili arabadır, yerden yüksek olduğu için biraz sert süspansiyonludur lastikleri yumuşaktan takınca araç yumuşar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Sonernler :

Birde arkadaşlar bugün dolanırken bu araca rastladım :D Vectra C kasa bu araç hakkında görüşleriniz nedir? Kullanan ve iyi bilen kişiler :D https://www.araba.com/308575714-aciill-satilik-opel-vectra-16-comfort

way be anılarım canlandı:) almanya'da ögrenciyken kırık dökük bi golf'üm vardı, kız arkadaşımı almaya gittim dediğim yerde beni bekliyordu ben de artizlik olsun diye sert bi u çektim o esnada tekerim kırıldı! evet patlamadı kırıldı  yere yattı:)) komik oldu ama işte memleket almanya olunca bana yolda kalmış muamelesi yaparak bu vectra'yı verdiler. o zaman bunlar yeni çıkmış sıfır bi tane böyle gıcır gıcır gri yanıyodu araba. teslim aldığım yere kadar tutan taksi parasını da ödemişlerdi, bir hafta bindim ben de vurdum kırbacı vurdum kırcacı:) 

valla o zamanlar bana muhteşem gelmişti şimdi nedir tabi bilmiyorum. ama fiyatı bence iyiymiş bunların ben daha pahalı zannediyordum. bence değerlendirilebilir bir alternatif. hem d sınıfına da devam etmiş olursunuz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu otomobil alınır mı? konusuyla birleştirilebilir bu konu.

2003 Vectra C gayet temiz görünüyor neredeyse hiç kazasız gibi ve bu kasa özgün Alman tasarımı, sonrakilerde tasarım tuhaflaştı. Ancak LPG olayı kim bilir motor nasıldır. Opel'de LPG'den kaynaklı binbir çeşit sorun sıkıntı anlatılıyor bunda da öyle durumlar varsa temiz ve güzel kasa ile üzebilir kullanıcısını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumlarinda geziniyorumda bircok elektriksel ve elektronige bagli sorunlar ele alinmis. Ancak motorda da zaman zaman yag yakma problemleri belirtilmis. Valla acikcasi yine bu araci alip dert-keder cekmeye degermi onu dusunuyorum. Bu araci alip onunlada yolda kalirsam bu sefer arabayi yakarim heralde [emoji1][emoji1][emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...