Jump to content

1988 - 1992 Model Mazda 626 Yakıt Tüketimi (Ortak Konu)

hellsrider
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5.Vitesi de kullanmak gerekli ama sonra örümcek bağlar dişlileri...

;D

araba kullanmamı biraz daha geliştireyim 6 ıncı vitesi bile kullanacam ayıpsın ağbi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

1991 626 2,0cc  aracım uzun yolda 0,30-0,35 tl arası yakıyordu. şu an komple motor yaptırıyorum.bakalım fark ne olacak ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

evet arkadaşlar. motorum komple rektifiye gördü. daha anca 500 km yapabildim.aynı pompadan ve aynı fiyattan aldığım 2. fullememde 37,00 TL gaz aldım ve 149 km yaptım. gazın litre fiyatı 2,38 TL. yani daha subap ayarı yapılmadan ki yakıt oranı başarılı gibi geldi bana. 100 km de 10,50 lt.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet arkadaşlar. motorum komple rektifiye gördü. daha anca 500 km yapabildim.aynı pompadan ve aynı fiyattan aldığım 2. fullememde 37,00 TL gaz aldım ve 149 km yaptım. gazın litre fiyatı 2,38 TL. yani daha subap ayarı yapılmadan ki yakıt oranı başarılı gibi geldi bana. 100 km de 10,50 lt.

Bence değerler gayet normal hele ki; kış mevsiminde olmamız nedeniyle harika denilebilir... Motor rektifiyesi için geçmiş olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

şehir içi 10,75 lt  626 1991 2,0 cc

km 0,285 krş 

daha önce 2,96 yakıyordu. fiyat düştüğü için  0,285 oldu.

bu arada lukoil den gaz almaya başladım.  indirim kartıyla beraber bugün  2,64 tl litresi. kalite olarak bence iyi. istanbulda daha ucuz olan bir yer  varmı acaba avrupa yakasında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Avrupa yakasında nerdesiniz bilmiyorum ama ben sürekli milangazdan alıyorum en ucuz genelde onlarda oluyor gazında da şu ana kadar hiç problem yaşamadım. mahmutbey yolunda güneşlide var ve bir de basın ekspress yan yolda var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence şehir içi diye bir kriter yoktur, herkesin kriteri farklıdır,  bari şehir dışı tüketimlerinizi yazında , karşılaştırma yapabilelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz şimdi 1. saatte 25 km yol gittiğinizdeki değerlerinizi mi yazdınız, eğer öyleyse aracınızın çok ideal bir tüketimi varmış. Toplamda 4 saatte 100 km yapmış olursunuz, şehir dışı dur kalk yapmadan ne yakıyor aracınız 4 ltr falan sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Avrupa yakasında nerdesiniz bilmiyorum ama ben sürekli milangazdan alıyorum en ucuz genelde onlarda oluyor gazında da şu ana kadar hiç problem yaşamadım. mahmutbey yolunda güneşlide var ve bir de basın ekspress yan yolda var.

ben bir kaç kere milangaz dan gaz aldım arabanın motor sesi bile değişiyor. hiç memnun kalmadım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz şimdi 1. saatte 25 km yol gittiğinizdeki değerlerinizi mi yazdınız, eğer öyleyse aracınızın çok ideal bir tüketimi varmış. Toplamda 4 saatte 100 km yapmış olursunuz, şehir dışı dur kalk yapmadan ne yakıyor aracınız 4 ltr falan sanırım.

siz yanlış anladınız galiba. sabah ve akşam trafiğinden bahsettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soyle soyliyim mazda 3 imp m/t cok cok az yakiyor sattigima pismanim dogrusu ve kesinlikle tavsiye ederim bu araci esim kullanabilmis olsaydi kesinlikle satmayacagim bir arabaydi

LG-E986 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...