Jump to content

Alınık 3.Nesil Mazda 3

eyildiz

Tavsiye Edilen Mesajlar

bende aracımı satmaya karar verdm.2 aracım var.vergisi kaskosu derken pekte kullanmadığımız mazda 3 2014  17.000 km power kıımızı HB.aracım satılıktır.fiyat 74.000 tl.dir.ilgilenen arkadaşlar .aracı 2014 kasım ayında haldız izmitten almıştık. 0532 3722917 ismet erceylan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Herkese hayırlı satışlar ama anlayamadığım niye bir anda herkes sözleşmiş gibi arabayı satmaya başladı :) 

Bende düşük km de power bakıyorum ama fiyatlar beni zorluyor, reflex satan olursa msj kutumu yeşillendirebilirler :) 

beyaz kırmızı ve lacivert renk tercih sebebidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, MayKi :

Herkese hayırlı satışlar ama anlayamadığım niye bir anda herkes sözleşmiş gibi arabayı satmaya başladı :) 

Bende düşük km de power bakıyorum ama fiyatlar beni zorluyor, reflex satan olursa msj kutumu yeşillendirebilirler :) 

beyaz kırmızı ve lacivert renk tercih sebebidir.

Bir adet var öyle bir araç , rengi tutmasada :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ilk-sahibinden-mazda-3-skyactive-reflex-345799687/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 binde sense satıyorum en son 72 ye bırakacagım diyorum arayanlar 65 olurmu diyor. kufur etmemek elde degil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

VW, nin Renault' un laneti bulaşmış...

Eeee Mete bey @arabalar öyle her hafta, her hafta, Mogan gölü senin, Elmadağ kayak merkezi benim, Beypazarı evleri onun

fink atarsanız ( denilircesi deyimler bölümü ile verdiğim söz aklımda, eve bir dönebilsem ) kilometre de yükselir, rakım da yükselir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, arman-1999 :

Eeee Mete bey @arabalar öyle her hafta, her hafta, Mogan gölü senin, Elmadağ kayak merkezi benim, Beypazarı evleri onun

fink atarsanız ( denilircesi deyimler bölümü ile verdiğim söz aklımda, eve bir dönebilsem ) kilometre de yükselir, rakım da yükselir :)

Doğru dediniz @arman-1999 Kamil bey 

Elmayı yerken hart hart ... ... ... .... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, arman-1999 :

"rakım" yanlış yazılmış bir kelime olmayıp " Elmadağ " kayak merkezine atıfta bulunulmuştur.

elbette ki sözüm size değil Mete bey @arabalar

Yanlış anlaşılmalar o kadar çoğaldı ki mecburen açıklamada arkasından geliyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, arman-1999 :

"rakım" yanlış yazılmış bir kelime olmayıp " Elmadağ " kayak merkezine atıfta bulunulmuştur.

elbette ki sözüm size değil Mete bey @arabalar

Yanlış anlaşılmalar o kadar çoğaldı ki mecburen açıklamada arkasından geliyor :)

Yanlış anlamak, doğru anlamaktan kolay olduğundan olsa gerek @arman-1999 Kamil bey :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...