Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Vites Değişirken Gelen Islık Sesi

raxu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

15.05.2017 at 15:10, ikarayel :

Arkadaşlar makyajlı mazda 3 aldım 10 gündür bu sese kafam takıldı.2-3 geçişinde geliyor bu ses başka viteslerde ve geçişlerde  olmuyor.Geçişte vuruntu sarsıntı yok.R de D de sarsıntı vuruntu yok.

Merhaba, 

Aynen bahsettiğiniz şekilde benim aracımda da 2-3 geçişi sırasında duyuluyor. İlginç olan aracı 8 Mayısta aldım ama daha yeni fark ettim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

merhaba. aynı durumu  aracımda 10 bin bakımından çıkınca yaşamaya başladım. servisi aradım getirin bakalım dediler. henüz servise gidemedim. forumdan anladığım kadarı ile bir sorun olarak görünmüyor. fakat 2.vitesden 3. vitese geçerken bariz bir fiuuuvv :) sesi geliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15.05.2017 at 21:03, Burak :

Fiuuuvv :D 2017 Mazda 3 testinde de dikkatimizi çekmişti ama bir problem değil şanzımandan geliyor.

Ben de aynen öyle tasvir etmişim 😂 u ve v sayıları aynı olduğuna göre aynı ses 🤣

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çoğu modern tork konvertör otomatikte var, arkadaşın 320i'de de duydum birkaç kez. Hoşuma gidiyor, servise gitsem, güncelleme geldi sesi yok ettik deseler üzülürüm o derece :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangi vites geçişlerinde oluyor dikkat etmedim ama bu ses bende de var. Servise söyleyip söylememekte kararsızdım, zararsız olduğunu öğrenmek içimi rahatlattı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...