Jump to content

Kaza Videoları - Fotoğrafları - Haberleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

böle işte mevlam verecekse bi bahanesi oluyor % 1o ramazan bonusuyla çektik parayı :D :D

:clap:

başka bişi demeye gerek yok.ekstra başka tuşlara falan mı bastın abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Namazdan sonra bir tokalaşıp iyi akşamlar Allah razı olsun dedim o kadar.. Gerisi şehir efsanesi :D

peki karşılıklı tesbih çekmeniz demi şehir efsanesi sen anlattım hacıı ;D

imam bi çekti 99 luk tesbih ben bi çıkardım 500 lük imam direk şokta diye  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zikir tespihi mi taşıyor üstünde? Ruhsatı var mı? :D

Taşıma, çekme her türlü ruhsatımız var abi :D Yakında modifiye edip 1000 lik bile yapabilirim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

bunlara iyi olmuş aslında ve tıra çarpmaları başkaları için büyük şans. normal bir aracın başına da gelebilirdi sebepsiz yere. umarım akıllanmışlardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanmıyorum. Yani hayattaysalar akıllanmazlar, aksine videoyu herkese izlettirip biz bu kazadan sağ çıktık işte derler. Ama o kamyona o hızla çaptıktan sonra hayatta kalabilme ihtimalleri çok düşük.

o zaman yaşamaması daha faydalı olur toplum için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen katılıyorum :dua:

Şu olayın tek sevindiğim yanı Allahtan tıra çarpıyorlar da karşı tarafta maddi hariç hasar olmaması. öyle tahmin ediyorum yani

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu olayın tek sevindiğim yanı Allahtan tıra çarpıyorlar da karşı tarafta maddi hariç hasar olmaması. öyle tahmin ediyorum yani

Öylede insanları yolundan etmenin ne anlamı var? Gidip bir duvara vursunlar. Yazık değil mi TIRcıya?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arac kullanirken veya KULLANMAZKEN .. Lutfen 5 dakika gec gidecegimiz yere varmak icin acele etmeyelim ..telefonla gereksiz konusmayalim ..dikkati iki saniye bile dagitmayalim ..bitisini gormedigimiz yola viraja dalmayalim , senin keyfin yerinde ise diger binlerce arac surucusu icinden kafasinda binbirturlu bocek olanlar olabilir.Çok daha dikkat lütfen.

http://www.facebookvideodown.com/-18-safety-22943.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...