Jump to content

Subaru XV- Suzuki SX4 Cross

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Güzel bir paZarlığa istediğiniz rakamlara ulaşabilirsiniz. İstemeyerek bi araç önerisi daha fiat 500x 1.4t cros 4x4 :)

Yada 4x4 ten vazgeçelim sizi daha farklı seçenekler bulalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Seninkini de sat, al bir cx-5

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi ara niyetlendik olmadı. Şimdi de şu ötv artışı falan derken satmaktan vazgeçtim. Satarsam bmw 3.20ied alırım.

22 dakika önce, av.oguzhan :

Güzel bir paZarlığa istediğiniz rakamlara ulaşabilirsiniz. İstemeyerek bi araç önerisi daha fiat 500x 1.4t cros 4x4 :)

Yada 4x4 ten vazgeçelim sizi daha farklı seçenekler bulalım :)

Fiat 500x leri de seviyor eşim. Ama fiyatları yüksek. 4x4 ten vazgeçmeyelim çünkü zaten 4x2 aracımız var :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, av.oguzhan :

Model yaş veya motor hacmiyle alakalı sınırlamalarınız nedir ? Subaru düşündüğünüze göre benzinli araç olabilir. Ve benzinli araç olarak seçenekler mevcut. 2012 üstü düşünürseniz kuga 2010 2011 jeep compas Ya da crv , rav4 .captiva önermiyorum handikap tam. Çok çok memnun olanda var lanet eden de :) vs vs çoğaltabiliriz araçları

Benim oyum Jeep Compass 'tan yana. Fiyat/performans olarak çok iyi bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Mümin :

Benim oyum Jeep Compass 'tan yana. Fiyat/performans olarak çok iyi bence.

Servis çok önemli bir nokta. Özellikle bayan sürücü ve ilk aracı olunca önce servis, yedek parça kısmını düşünmek lazım :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, M.E.G :

Servis çok önemli bir nokta. Özellikle bayan sürücü ve ilk aracı olunca önce servis, yedek parça kısmını düşünmek lazım :) 

Çok şey istiyorsun be kardeşim... :fiuw:

4 Çeker Olsun

60-65 bin lira arası olsun.

Az yakıp ekonomik olsun.

Güvenli ve sağlam olsun.

Sorunsuz olsun

Yedek parça servisi olsun..

Bulursan bana da haber var, çünkü aynısından uzun zamandır bende arıyorum yeminle. :D:geyik: 

Şaka bir yana, filtre aralığı daralınca seçenek çok azalıyor.  SX-4'mü, XV'mi ? Güvenlik, konfor, donanım konusunda Subaru XV daha ağır basıyor. Her ne kadar satın alma sonrası ciddi sıkıntıları olsa da, SX-4 ile mukayese edildiğinde daha ağır basıyor.  Yetkili servisi var diyorsun.. Kaskosunu da yaptırır, bir performans beklentisi olmadan paşa paşa binersin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, İlhan :

Çok şey istiyorsun be kardeşim... :fiuw:

4 Çeker Olsun

60-65 bin lira arası olsun.

Az yakıp ekonomik olsun.

Güvenli ve sağlam olsun.

Sorunsuz olsun

Yedek parça servisi olsun..

Bulursan bana da haber var, çünkü aynısından uzun zamandır bende arıyorum yeminle. :D:geyik: 

Şaka bir yana, filtre aralığı daralınca seçenek çok azalıyor.  SX-4'mü, XV'mi ? Güvenlik, konfor, donanım konusunda Subaru XV daha ağır basıyor. Her ne kadar satın alma sonrası ciddi sıkıntıları olsa da, SX-4 ile mukayese edildiğinde daha ağır basıyor.  Yetkili servisi var diyorsun.. Kaskosunu da yaptırır, bir performans beklentisi olmadan paşa paşa binersin. 

Erzurum' da yetkili servis var fakat bayii yok. O yaşadıklarım Ankara' da gerçekleşti. Erzurum' da 400 bin nüfuslu şehirde 2 tane XV var. Serviste hiç bir yedek parçası yok ne yazık ki. Tamponu vursan günlerce bekleyeceksin. Tek sıkıntım bu abi Subaru ile alakalı. Suzuki' nin servisi tanıdık, mazda ile ortak. Tüm ustalar tanıdık yani :) Onun için sx-4 biraz ağır basıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 hours ago, M.E.G said:

Servis önemli ise Jeep'ten uzak durun, Renegade'i 16.ayda satmak zorunda kaldım sinir krizi geçirmemek için. Hem çok pahalı hemde kötü.

Bende çok uzun süre 4x4 araştırdım, Subaru'dan bayilerinin mezarcı olmalarından ötürü vazgeçtim, adam aracı 1 ay önce almış, farklı model istiyor takasta utanmadan 40.000 değer düşmüşler, bu tarz kaç yazı okudum, kabul edilemez durum. Bu ve benzeri sorunlardan ötürü soğudum Subaru'dan birde abartı yanıltıcı gizli reklamları sebebi ile.

4x4'de seçenek çok çok az.Eski Kia Sorento bakabilirsiniz, 2008-2010 model falan. Arazi yetenekleri iyidir. Yedek parçası boldur.

Suzuki'de yaygın bir marka, ama sonuçta eğer aradığınız sorunsuzluk ise alacağnız bu eski araçlarda sorunsuzluğu bulamazsınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Batuhan79 :

Servis önemli ise Jeep'ten uzak durun, Renegade'i 16.ayda satmak zorunda kaldım sinir krizi geçirmemek için. Hem çok pahalı hemde kötü.

Bende çok uzun süre 4x4 araştırdım, Subaru'dan bayilerinin mezarcı olmalarından ötürü vazgeçtim, adam aracı 1 ay önce almış, farklı model istiyor takasta utanmadan 40.000 değer düşmüşler, bu tarz kaç yazı okudum, kabul edilemez durum. Bu ve benzeri sorunlardan ötürü soğudum Subaru'dan birde abartı yanıltıcı gizli reklamları sebebi ile.

4x4'de seçenek çok çok az.Eski Kia Sorento bakabilirsiniz, 2008-2010 model falan. Arazi yetenekleri iyidir. Yedek parçası boldur.

Suzuki'de yaygın bir marka, ama sonuçta eğer aradığınız sorunsuzluk ise alacağnız bu eski araçlarda sorunsuzluğu bulamazsınız

Kia sorento 7 yaş ve üzeri olacak onun için sıkıntılı. Ben garantili bir araç almak istiyorum. Suzukinin tipi hoş olmasa da özellikleri ve 5 yıl garantili olması cezbediyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanım,

Yedek parça,

Servis,

Garanti süresi,

Yakıt sarfiyat,

Veeee tip ( bence gayet güzel) (2016 yılı için konuşuyorum)

Suzuki alınır, yola devam edilir O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, arman-1999 :

Donanım,

Yedek parça,

Servis,

Garanti süresi,

Yakıt sarfiyat,

Veeee tip ( bence gayet güzel) (2016 yılı için konuşuyorum)

Suzuki alınır, yola devam edilir O0

2013 MODEL 41.000 KM DE SUZUKİ S*CROSS 1.6 GLX 4X4 OTOMATİK
İlan No: 360335809
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-2013-model-41.000-km-de-suzuki-s-cross-1.6-glx-4x4-otomatik-360335809/detay

Baktığım araç bunlar abi. 2016 lara çıkmayalım lütfen :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 hours ago, M.E.G said:

Kia sorento 7 yaş ve üzeri olacak onun için sıkıntılı. Ben garantili bir araç almak istiyorum. Suzukinin tipi hoş olmasa da özellikleri ve 5 yıl garantili olması cezbediyor. 

2016 Vitara'ların fiyatı hiçte az değil. Eski modellerde eskidi, ayrıca eski kasa Vitara'ların müşterileri çoğunlukla aracı arazide kullananlardı, temiz bulmak çok zor.

Size Ford Kuga'lara da bakmanızı öneririm. Vitara'dan daha geniş, C sınıfı bir SUV, 4x4 özelliğide başarılı. 10lt civarı yakar. Sorunsuzdur. Tavsiye ederim. Temiz bulabilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, Batuhan79 :

2016 Vitara'ların fiyatı hiçte az değil. Eski modellerde eskidi, ayrıca eski kasa Vitara'ların müşterileri çoğunlukla aracı arazide kullananlardı, temiz bulmak çok zor.

Size Ford Kuga'lara da bakmanızı öneririm. Vitara'dan daha geniş, C sınıfı bir SUV, 4x4 özelliğide başarılı. 10lt civarı yakar. Sorunsuzdur. Tavsiye ederim. Temiz bulabilirsiniz.

Kuga çok büyük. Biraz küçük olmasını istiyorum. Bide şehir içi 14 yakıyor meret. 

8 dakika önce, arman-1999 :

Hakikaten çok tipsizmiş bu kasalar :-

Ama 66.000 2013 yılına vereceğime gider 75.000 civarına yenisini alırım

75.000 tl ye kim araba veriyor abi 4x4 :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

24 dakika önce, arman-1999 :

4×2 modeliymiş baktığım.

2 de siz koyuverin üstüne artık :)

4×4 de ki ısrar neden ?

Kışın 4x4 Erzurum' da büyük avantaj. En azından evde 1 araç 4x4 olsun istiyorum. Rav4 ve x1 den sonra 4x4 karlı yollarda çok farklı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, arman-1999 :

@İlhan haklısın çok çirkin bir araç

ama 2016 modelini de yükle ki arada ki farkı görelim. Hakikaten iyi görünüyor bu kasa hele birde çift renk yapmışlar ki...

Abi 2016 modeli makyajlanmış halidir. Ama öyle çift renk yok biliyorum ben. Senin dediğin çift renk yeni Vitara'larda var benim bildiğim, gördüğüm.

Bu şekilde

İlgili resim

Makyajlı SX-4 buydu sanırım.

2016-Suzuki-SX4-front-view.jpg

@M.E.G sen araştırmışsındır kesin.. Nedir bu işin doğrusu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, weya :

80-85 bin bandında cx3 motion var malum sitelerde hatta 90bin civarında powerlar var diyecem bütçeyi %50 mi aşmış olacağız.

% 50 ciddi bir rakam hocam :)

@İlhan abi ilk paylaştıkların sx-4. En son paylaştığın SX-4 Cross. SX4 ün üretimini durdurup SX4 cross getirdiler. 

Çift renk olanlar yeni vitaralar. SX4 ile alakalı değil :)

SX4 Cross' un makyajlı hali de bu : maxresdefault.jpg 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...