Jump to content

Yeni Mazda3 (Makyajlanmış) - Mazda Avrupa'nın getireceği Mazda3 ler

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda Avrupa'nın onumuzdeki aylarda getirtecegi ilk Mazda3lerin bilgilerini ve resimlerini Mazda Avrupa dan sizler icin edindik.

Aldığımız bilgiler şu şekilde (Bilgilerde değişiklik olursa bu mesaj güncellenecek);

- İlk Mazda3 lerin gelmesi Nisan sonu belki Mayıs başını bulabilecek.

- Mazda3 ler (hepsi 1.6Lt) olmak üzere 3 modelde teklif edilecek Base, Touring  ve Sport.

- Resimlerde gördüğünüz jantlar Mazda3 için teklif edilecek jantlar olacak. Jantlar 195/65 R15, 205/55 R16 ve  205/50 R17 boyutlarında teklif edilecek.

- Navigasyon Turkiyede teklif edilmeyecek.

- BOSE Mazda3 lerde teklif edilmeyecek(Fotoğrafların birindeki hoparloru BOSE a benzettiğim için sormuştum)

- Spoiler, marşpiyel ve panjur opsiyonel olarak gelecek (araç üstünde standart gelmeyecek)

- Cruise Control Touring ve Sport seçeneklerinde olacak.

- Far yıkamanın teklif edilip edilmeyeceği henüz belli değil

Not : Bu bilgilerin hiçbirinde kesinlik söz konusu değildir. Mazda bunları istediği şekilde değiştirebileceğini bu konuda garanti vermediğini bildirdi.

Not2 : Sorularıma hem mail hem de beni Almanya'dan telefon ile arayarak detaylı bir şekilde cevap veren Ismail Bey'e çok teşekkür ederim.

post-1-141695257025_thumb.jpg

post-1-141695257033_thumb.jpg

post-1-14169525704_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 185
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• Uygar

13

• htuygun

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

resimlere bakacak olursak 2007 makyajının üstünde yeni bişey yok, yalnız şu var makyajlıların getirilmeyen sport gövde parcaları getiriliyor sanırsam.. diger resimler _ 1 de sport panjur ve ön sport tampon var, tabi bide sport arka tampon..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uygar var die bılıorz ama geceng un marşpiyer ile ruzgarlık sordum ıstanbulun tum depolarını taradılar yokmus

ayrıca konu baya bı bılgılendırıcı olmus emegıne saglıkk burak abı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben dış görünüşte bir fark göremedim, donanım farklılıkları olacak herhalde...

abi ben guzuyu alırken bunlar amerikada satılıyodu ordakini buraya alinin külahını veliye meselesi :D

jant ve tampon (dolayısıyla sisler) farklı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adminimiz,patronumuz,gıymatlımız boş durmuyor çalışıyor  :nazar: teşekkürler Burak  O0

Ben teşekkür ederim ;) Umarım iletişimimiz hep böyle devam eder de size güzel haberleri hep birinci ağızdan iletiriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben teşekkür ederim ;) Umarım iletişimimiz hep böyle devam eder de size güzel haberleri hep birinci ağızdan iletiriz.

eline saglık Burak ben en son haberi aldım en önemlisi oydu benim için :D :D yeni gelenlerde de ekran yok :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...