Jump to content

Yeni Mazda3 (Makyajlanmış) - Mazda Avrupa'nın getireceği Mazda3 ler

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 185
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• Uygar

13

• htuygun

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi dizel 6 düşünüyorsun galiba  :)  senide etkiledi herhalde birileri  :geyik:

:D Sıfır alma durumu olunca dizel düşünüyorum. 3 hatta 2 bile mantıklı geliyor. Ama 3 dizel olursa Base mase dinlemem çeker krediyi alırım. Ama 2 de olur tabii.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni kasa Mazda 3lerin "tanitimi" 14-15 Aralik 2008mis...

Alintidir AutoShow yeni modeller takvimi :)

Yeni 6lar da 19 Subatta gelior...

İlişkilerimiz devam ettiği sürece en doğru ve kesin bilgileri kaynağından alacağız Utku ;) Alıntı yapmaya gerek kalmayacak ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim için dizel şart oldu. Bir sene içinde orta halli bir dizel alabilirim. Ama Mazda halâ aynı yoldan giderse, "ayrılmalıyız artık" şarkısına başlayacağız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadir, senin de dediğin gibi 2009 da kasa değişeceği için çok üzerinde durulmamış olabilir. Zaten bu donanım yükseltme de aslında bu geçiş süresinden kaynaklanıyor gibi geldi bana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yavvv sonuçta 3ün dizeli olmayacak mı? Millet baksanıza nelere biniyor? 3 tane dizel motor varmış.

a. MZ-CD: 1560cc 90hp/4000rpm 215Nm/1750rpm 12.2sn 174km/h şehiriçi:6.0lt/100km şehirdışı:4.0lt/100km karışık:4.7lt/100km

b. MZ-CD: 1560cc 109hp/4000rpm 240Nm/1750rpm 11.6sn 182km/h şehiriçi:6.1lt/100km şehirdışı:4.1lt/100km karışık:4.8lt/100km

c. MZ-CDR: 1998cc 143hp/3500rpm 360Nm/2000rpm 9.9sn 203km/h şehiriçi:7.1lt/100km şehirdışı:5.4lt/100km karışık:6.0lt/100km

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İlişkilerimiz devam ettiği sürece en doğru ve kesin bilgileri kaynağından alacağız Utku ;) Alıntı yapmaya gerek kalmayacak ;)

havan batsın :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D olsun, o da çok km. benim için. :D

Şaka bir yana, böyle çok gezemiyoruz Kadir. Vallahi bir alalım Batı Karadeniz, Trakya ve Egede gezmediğimiz yer kalmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D olsun, o da çok km. benim için. :D

Şaka bir yana, böyle çok gezemiyoruz Kadir. Vallahi bir alalım Batı Karadeniz, Trakya ve Egede gezmediğimiz yer kalmaz.

Batı Karadeniz'e (Zonguldak)beklerim abi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Batı Karadeniz'e (Zonguldak)beklerim abi ;)

Kesinlikle Batı Karadeniz var. Boludan bir dalıp Sinoptan çıkacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...