Jump to content

Yeni Mazda3 (Makyajlanmış) - Mazda Avrupa'nın getireceği Mazda3 ler

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 185
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• Uygar

13

• htuygun

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

sen mümkünse katılma bana fenerli arkadaşım :)  ( şaka yapıyorum alınmıyorsun değil mi?) :)

imzandaki araba Türkiye'demi acaba  :)  eğer burdaysa ilk buluşmada görmek isterim  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nereye harcarsa harcasın ama güzelim kokpiti mahvetmesin değil mi? :) ne emekler veriliyor o göğüse! :)

mahvetsinki bizimkilerin değerini daha ii bilelim :)  Böle ibretlik insanların olması ii oluo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda kullanıcı tarzına ters bir tip gibi geldi bana :D hani bunu doğan,şahine yapsa anlarım :D

yapanın kolunda altın künye ve boynunda zincir şeklinde kolye vardır ucunda madalyon olanlardan ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mechanicker

göğüste ahşap malzemeler kullanılması çoğu zaman hoş bir görüntü yaratabilir fakat bu arakdaşımı biraz abartmış.abartının temelide direksiyon simidinin olduğu gibi ahşap kaplama olması bence :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

dış kaportayıda anadollar gibi samandan yaptırsaymış keşke  ;D

hatice senin geyik ekibinde çok daha verimli olacagını düşünüyorum akşam dikkat geyik çıkabilir konusuna beklerim senide :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hatice senin geyik ekibinde çok daha verimli olacagını düşünüyorum akşam dikkat geyik çıkabilir konusuna beklerim senide :D :D

yok hocam ben sizlerle boy ölçüşemem :D burda kendi çapımda eğleniyom öyle :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...