Jump to content

Yeni Mazda3 (Makyajlanmış) - Mazda Avrupa'nın getireceği Mazda3 ler

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 185
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• Uygar

13

• htuygun

18

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yaw bu arabanın durusu bana daha önce gördügüm bi fotoyu anımsatmıstı, actım baktım arsivden buldum o fotoyu.. bikaç yabancı sitede 2010 mazda3 olarak geciyor bu foto ama değil sanırsam.. fotoş olma ihtimali yüksek gibi, cx7 ile şu ekteki guzunun jantlarından bi karısım olsa gerek sanırsam :D

mazda3-j68c.jpg

post-7-14169525977_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw bu arabanın durusu bana daha önce gördügüm bi fotoyu anımsatmıstı, actım baktım arsivden buldum o fotoyu.. bikaç yabancı sitede 2010 mazda3 olarak geciyor bu foto ama değil sanırsam.. fotoş olma ihtimali yüksek gibi, cx7 ile şu ekteki guzunun jantlarından bi karısım olsa gerek sanırsam :D

mazda3-j68c.jpg

şu andan itibaren vcx7 den vaz geçtim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kim dedi ki zaten bunun yeni model olacağını.. Bu Apaçık Photoshop  :)

yeni mazda3,yeni mazda2 ve mazda6 nın birleşimi olacak  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Herhalde 2,3 motorlusu bi 60-70-80milyar falan olur...O kadar para verdikten sonra bi 20-30 daha kor, güzel bi cip alırım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten Toros Bey ile yaptığımız görüşmede Mazda3 ler için 1.6 seçeneği dışında bir araç getirmeyi şimdilik planlamadıklarını belirtmişti. Sebepte vergi sistemi tabiiki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Zaten Toros Bey ile yaptığımız görüşmede Mazda3 ler için 1.6 seçeneği dışında bir araç getirmeyi şimdilik planlamadıklarını belirtmişti. Sebepte vergi sistemi tabiiki..

boşa hayal kurmayın diyosun yani :D

en azından siparişle talep alarak getirseler bari onuda yapmıyolar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz macera arayalım ;D

Para çoksa söyle birşey yapılabilir.. Bir adet mazda3 alınır. Bir adet Mazda6 2.0 veya 2.3 motoru bulunur ve motor değiştokuşu yapılır, Güle güle binilir ;D

Motorlar bence büyük ihtimalle uyar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Biraz macera arayalım ;D

Para çoksa söyle birşey yapılabilir.. Bir adet mazda3 alınır. Bir adet Mazda6 2.0 veya 2.3 motoru bulunur ve motor değiştokuşu yapılır, Güle güle binilir ;D

Motorlar bence büyük ihtimalle uyar..

sana kalsa tahta at arabasına pancar motor koyup infiniti diye binersin zaten :D :D o da uyar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...