Jump to content

Yay Taktırdım

Superas
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İlhan yaptırırsa ben bigün beklemem, neyim eksik...:D

Hah işte bende tam onu diyorum Abi, senin neyin eksik... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 125
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

49

• Selman

11

• Murat b

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

İlhan yaptırırsa ben bigün beklemem, neyim eksik...:D

neyin eksik söleyelim hemen İlhan abinin guzuya  kromlu kapı eşiklerinden  aldık sende yok :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neyin eksik söleyelim hemen İlhan abinin guzuya  kromlu kapı eşiklerinden  aldık sende yok :D :D

boşuna gaz verme Selman'a, napçak bu yaşdan sonra kapı eşiğini+yayları  :2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan zaten arabalar bize haram artık, Oğuz bu sabah verdi dosyayı içeri akşamüzeri ehliyet cebinde, sanırım senin büyük de ya aldı ya alıcak, sen çalarsın ben oynarım...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

boşuna gaz verme Selman'a, napçak bu yaşdan sonra kapı eşiğini+yayları  :2funny::tey:

doru diosun abi o yaşlı sen  çıtırsın daha :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan kardeşim hayırlı uğurlu olsun  :) geç oldu ama inan ben bu konuyu eski zannetmişim birkaç gün girmeyince siteye baktım 4-5 sayfalık konu eski konu gibi geldi  ;) tekrar hayırlı olsun sana bir milyon hayırlı olsun gönderiyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhanımız, iso 9000imiz yay taktırmış, bereketli olur tabii...:D

Selman Abimiz avukatımız yay taktırma aday adayı Abimizin açtığı konular kadar bereketli olamasada (da burda ayrı yazılıyo) biz de kendi çapımızda (çap=çemberin çevresi bölü pi=2r=R=çap) takılıyoruz, konuyu yeşertiyoruz... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan kardeşim hayırlı uğurlu olsun  :) geç oldu ama inan ben bu konuyu eski zannetmişim birkaç gün girmeyince siteye baktım 4-5 sayfalık konu eski konu gibi geldi  ;) tekrar hayırlı olsun sana bir milyon hayırlı olsun gönderiyorum  :D

Teşekkür ederim, Mücahit Abi. Darısı olmayıpta isteyenlerin başına... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Demek ki, çemberin alanı pi kare çarpı yarıçap, çevresi ise pi çarpı çap oluyormuş...:geyik:

pire ve pirekare :D yararlı heyvan vesselam :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan zaten arabalar bize haram artık, Oğuz bu sabah verdi dosyayı içeri akşamüzeri ehliyet cebinde, sanırım senin büyük de ya aldı ya alıcak, sen çalarsın ben oynarım...:D

sadece 1 ay kaldı  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47 lik çıtır :2funny::tey:

Bu laftan sonra aklıma bi vaka :D geldi...

Kiracıdan kirayı almaya gittiğim bigün (Bunun bide sekreteri var)sekreterle konuşuyorum, konu açıldı, sevgilisinden ayrılmış, dedi ki Özhan Beyciğim yaş 35, ne çok çıtırım, ne de çok kıtırım... :666: Yani bu durumda sizinki çok kıtır grubuna giriyo Abi.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...