Jump to content

Karda Performans

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• Superas

12

• Mücahit

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest mustafa_g

KAr lastiği aldık taktık daha kar göremedik. Görürsem ben de yazacam iki satır :D

valla dün akşama kadar kendi kendime kızıp duruyordum neden aldım bu lastikleri diye ama özellikle bu sabah çok işime yaradılar. yerde 1 karış kar olmasına rağmen bu bayırları inip çıktım rahatlıkla.

evimden aşağı inen yolun bir kısmı:

IMG_1218.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

valla aga özellikle bayır aşağı inerken, yavaşlatılmış drift yapıyorum. hız minimum ama kaymalar dönüşler falan tam nizami oluyor. virajlara 5-6 metre önceden dönerek girmek müthiş keyifli bişey. hele hele yoldaki tek lastik izi sizinki olunca sanki olimpiyatlarda derece yapmış gibi kasım kasım kasılıyor insan. ben bunu her sene yapıyorum huyum kurusun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bize göre "kar" sayılanlar da sulu kar zerreciğinden başka bir şey değildir. ³ ³

her sene yüksek kesimlere (bilen bilir, turgut özal, süleyman demirel, 100.yıl ve kurttepe mevkileri gibi)sulu-serpken formunda yapan ve daha yere iner inmez eriyen ama her yağıştan sonra da 40 yılda bir yağdığı rivayet edilen doğa olayı...

ben s.demireldeyim işte o olayı hergün yaşıyorum.cevabı attığınız linkte var ;)

Size göre süt bana göre çikolata yani aynı kapıya çıkıyor ;)

Bakan göz ile gören göz arasındaki farkı anlatan açık bir cevap seninki. 3. maddeye bakarsan anlarsın. 3. maddenin 2. bölümü 2004 için geçerli.

Yukarıdaki cevabımı dikkatli okusaydın bahsettiğim karın yerde 1-2 gün kaldığını anlardın. Yani dediğin gibi hergün olan ve sulu serpken tarzı bir olay değildi. Bu olay gerçekleştiğinde senin daha 2.5 yaşında bir bebek, benim ise üniversitede öğrencisi olduğumu hatırlatırım. Yaşamadığın bir olay konusunda ısrarlı iddiaların çok yersiz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

87 de ben Halıcıoğlunda eskerlik yaparkene İstanbul'a bir kar yağmıştı, bir daha da öylesi yağmadı sanırım, 60-70 santim tutmuştu, belediye otobüslerinden başka araç ve yayalar sokağa çıkamıyordu...:)

Var mı itirazı olan? :D

O zamanlar bende Bandırmadaydım.Yanımıyorsam aynı senelerde Bandırmada da çok pis kar yağmıştı fırtınayla birlikte.Çınar ağaçları  yerinden çıkmıştı.Yerlerde kalın bir buz tabakası oluşmuştu.

Burak bu arada Adanada kar mar yağmaz.İnanmıyoruz işte  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zamanlar bende Bandırmadaydım.Yanımıyorsam aynı senelerde Bandırmada da çok pis kar yağmıştı fırtınayla birlikte.Çınar ağaçları  yerinden çıkmıştı.Yerlerde kalın bir buz tabakası oluşmuştu.

Waşşşş o ne fırtınaymış be Muratım Karbon kaplı kaputu olan kardeşim, kendimi bi an Amerikan filminde gibin hissettim... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Waşşşş o ne fırtınaymış be Muratım Karbon kaplı kaputu olan kardeşim, kendimi bi an Amerikan filminde gibin hissettim... :D

Sen daha dur.Bende daha ne hikayeler var  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tamam yaa itiraf ediyorum ben halusinasyon gördüm :D

artık bende görüyorum :D rodney geçidi tuşla ( 4.sezona başlıom Burak) :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1991 yılında iskenderunda acemi birliğindeyken (Mart ayıydı) 3-4 parmak olmuştu. Oralılar da çok şaşırmıştı. Bence de olmaz olmaz demeyin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1991 yılında iskenderunda acemi birliğindeyken (Mart ayıydı) 3-4 parmak olmuştu. Oralılar da çok şaşırmıştı. Bence de olmaz olmaz demeyin.

Forumdan daha ne hikayeler çıkacak... :D

Bi de ben istanbulda sanırım 1986 kışıydı onu unutmam, 15 gün şubat tatilini 32 gün yapmıştık... ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet 1984-85 kışı da çok kötüydü. Yalova merkezde 1metre kar vardı. Hatta köye çıkamamıştık, adam boyuydu kar. Traktörler bile gömülmüştü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...