Jump to content

Karda Performans

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• Superas

12

• Mücahit

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Aha nah belime geliyodu, kaldırımlarda bazı siper gibi geçitler vardı oralardan yürüyorduk...:D

Abi İstanbul'un neresinde yaptın askerliği.Sarıkamış ilçesinmde mi?  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye ki? Tuzla da İstanbulun, Hasdalda. Ben bu iki yere asker ziyaretine gitmiştim. Dişlerim mızıka çalmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi İstanbul'un neresinde yaptın askerliği.Sarıkamış ilçesinmde mi?  :D

O dediğim Beyazıt'ın göbeğiydi, ister inan ister inanma, haftasonu evci çıktım, yürüyerek döndüm Halıcıoğlu'na...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumdan daha ne hikayeler çıkacak... :D

Bi de ben istanbulda sanırım 1986 kışıydı onu unutmam, 15 gün şubat tatilini 32 gün yapmıştık... ;D

bende ilk okula başladığım sene idi 1988 yılı . öyle bi kar tatili hatırlıyorum arabalar kara gömülmüştü.. 1 ay tatil olmuştu:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ne dert ediyorsunuz ki yaa. o kadar şikayetçiyseniz alın birer tane lada niva dursun kenarda. kar yağdığında çıkartır binersiniz, arada sırada da offroad gezileri yaparsınız olur biter :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakan göz ile gören göz arasındaki farkı anlatan açık bir cevap seninki. 3. maddeye bakarsan anlarsın. 3. maddenin 2. bölümü 2004 için geçerli.

Yukarıdaki cevabımı dikkatli okusaydın bahsettiğim karın yerde 1-2 gün kaldığını anlardın. Yani dediğin gibi hergün olan ve sulu serpken tarzı bir olay değildi. Bu olay gerçekleştiğinde senin daha 2.5 yaşında bir bebek, benim ise üniversitede öğrencisi olduğumu hatırlatırım. Yaşamadığın bir olay konusunda ısrarlı iddiaların çok yersiz..

Sizin de bi konuyu alıp bu kadar uzatmanız bence çok yersiz.Her cümleden bi kelime tutup onu uzatmayı ne kadar çok seviyor sunuz böyle.İnsan forumdan soğuyor sayenizde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin de bi konuyu alıp bu kadar uzatmanız bence çok yersiz.Her cümleden bi kelime tutup onu uzatmayı ne kadar çok seviyor sunuz böyle.İnsan forumdan soğuyor sayenizde.

Takma dostum bu kadar,arkadaşlar geyik çeviriyorlar büyütülecek bişey değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu forumun özelliği budur, insanlar buraya genel olarak stres atmaya geliyorlar, araba muhabbeti yapmaya değil...Yani asla ama asla senin şahsına münhasır (Selman Abi sağolsun :) ) bir hareket yok burada, sakın ola ki yanlış anlamayasın...Biz senide aramızda görmek isteriz.... :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bende bir izmirli olarak hiç karda araç sürmedim :D

Bu haftasonu hanımla Bozdağ`a kar görmeye gidelim diyoruz..

Yukarı dağa zincir takmadan çıkartmıyorlar..Nasıl bir zincir almalı?Kullanırken nelere dikkat etmeli?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arkadaşlar bende bir izmirli olarak hiç karda araç sürmedim :D

Bu haftasonu hanımla Bozdağ`a kar görmeye gidelim diyoruz..

Yukarı dağa zincir takmadan çıkartmıyorlar..Nasıl bir zincir almalı?Kullanırken nelere dikkat etmeli?

X tipi denilen zincirlerden al kuşaklar çarpı seklinde atılmıştır bu zncirde, birde zinciri takıp 50-100 mt gittikten sonra üşenme inip tekrar sıkıla en önemli şey zincirin sıkılıgıdır bide bizim içinde kartopu ona gitmişken :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...