Jump to content

Karda Performans

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 115
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

12

• Superas

12

• Mücahit

13

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Murat işin mi yok durduk yerde zincirliyeceksin arabayı, sakın takma hele böyle zevk için sakın ha..:) Zincirsiz gidebildiğiniz yere kadar gidin bence ama hava açılıyor haftasonuna kar mar(Özhan sağolsun.:) ) kalmaz diyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat işin mi yok durduk yerde zincirliyeceksin arabayı, sakın takma hele böyle zevk için sakın ha..:) Zincirsiz gidebildiğiniz yere kadar gidin bence ama hava açılıyor haftasonuna kar mar(Özhan sağolsun.:) ) kalmaz diyorum....

niye abi zincir takmak kötü birşey mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunlar takmatik bir kullanımlıktır nerdeyse zorada gelmez yani çok güvenmemek lazım  :)

Bilirkişi ulu manitu konuştu "UGH"  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bunlar takmatik bir kullanımlıktır nerdeyse zorada gelmez yani çok güvenmemek lazım  :)

takmatik bile ugrastırıyor digerleri tam işkence...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat, içinden çıkan eldiven haricinde iyi bir de eldiven olması lazım arabada ki zincir takmaya çalışırken elin donmasın..

Mücahit abi takmatik neden bir kullanımlık ? Ben daha önce aynı zinciri defalarca kullanmıştım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

abı alın bıkar lastığı olsun bıtsın ben 3 senedır kullanıyorum kı oranda oturdugum halde 20-30 cm katda bıle hıc bı problem yasamadım sadece ara ara dscyı kapattım o kadar arabamızın kar performansı cok ıyı lastıkler dunlop wınter m3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...