Jump to content

Mazda CX-3 ile Yedigöller Hüsranı

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 saat önce, Servet :

Piii rezalet sikendalll.. Mazda orada nasıl kalır ya....

Çeken de Lada Samara :D Artık bir forumları varsa anlatıp dururlar :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Servet :

Fatih, bir daha kalırsan alo de gelip çıkarayım, ikisi de iş görür orada :D
060078f7ce58246d1d2665ca4aa39eb6.jpg

Telefon cekmiyor orada :)

9 saat önce, sztoker :

@Fotifoti 4WD yazısı nasıl görünüyor orada? Bizim cx5 lerde öyle bir yazı görünmüyor. İlginç!

4 çeker ısınınca yanıp sönüyor,  zorladım biraz haliyle ısındı . Arka teker patinaja düştü. 

bu konuya uygun bir deyim aklıma gelmedi ama uzaktan göründüğü gibi değil beyler :) Kar olsa çıkar kar değil.  Orafa telefon da çekmiyor, yolda kalmayı ve epey yürümeyi göze alan arkadaşlar varsa gidelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Servet :

Fatih, bir daha kalırsan alo de gelip çıkarayım, ikisi de iş görür orada :D
060078f7ce58246d1d2665ca4aa39eb6.jpg

Sağdaki büyük ihtimal soldaki %100 :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağdaki büyük ihtimal soldaki %100 [emoji3]

Çıkamaz büyük abi :) benden önce bir Renegade dönüyordu , ancak zincir takarsak hepsi çıkabilir .
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ula gelecem

Bu kadarcık karda 4 çeker devre dışı kalmış anlaşılan, mazdaya yakışmadı.

Elektronik kilit olan sistemlerde haldex ve fren sistemi daha çabuk yoruluyor. Burada aracın ilmini ve yol şartlarını iyi bilmek gerek. Hani karda çamurda kullanmasam acaba diyeceğim ama, araç gerçekten çok iyi. Sanırım Fatih esp kapanmadan çıkmaya çalıştı.

Çıkamaz büyük abi [emoji4] benden önce bir Renegade dönüyordu , ancak zincir takarsak hepsi çıkabilir .

Yeni kasa renegade ise onlar tatlı su cipi :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ula gelecem

Yeni kasa renegade ise onlar tatlı su cipi [emoji4]

Tabiki acemilik var. İlk defa dört çekerle gidiyordum ama yol da yol değil . Az görünüyor ama oradan kolay kolay hiç bir araç çıkamazdı. Renagade ne kadar dandik de olsa kar lastiği ve yüksekliği ile normal bir sedandan avantajlı , o da çıkamadı. Benim kara saplanmam şarampole uçmamak icin aldığım tedbirden :) yol öyle bir kayıyor ki az daha asagi götürüyordu [emoji1] neyse şimdi kar yağmıştır , hafta sonu tekrar deneyeceğim kısmetse . Yeni konu başlığından anlarsınız sonucu :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Piii rezalet sikendalll.. Mazda orada nasıl kalır ya....

Hımm. Demek bu kadarmış CX3
[emoji23]
Eee senin anlattıkların. [emoji15]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hımm. Demek bu kadarmış CX3
[emoji23]
Eee senin anlattıkların. [emoji15]

Alakası yok yav, Fatih kim bilir neler yaptı da garibim havlu attı. Sen burayı pek şey yapma Emmi :D
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Servet :

Alakası yok yav, Fatih kim bilir neler yaptı da garibim havlu attı. Sen burayı pek şey yapma Emmi :D

Acaba bilerek mi böyle birşey yaptı millet Cx-3 lerden kurulsun tek ben kalayım diye @Fotifoti iiii

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Fotifoti benim arabam cx3 ler arasında efsane konumda. ama senin kaldığın yolda şıngır şıngır gider çünkü buzlu ve karlı dikmen yokuşlarında hiç sektelemeden çıktı.

hadi bakalım buna cevap ver.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...