Jump to content

Mazda6 Yakıt Tüketimi Ortak Konu

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 180
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• Selman

12

• redrock

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest Yaşlı Kurt

amanin yapma!!!3 depo çok olur batarım valla.9,5 ortalama yakıt şuan.basmak derken kaçla gittin.istanbul bodrum arası kaç km birde?ankara dan 730 km.poloyla geçen sene 1 depoyla gitmiştim.şuandada poloyla aynı yakıyorum aslında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbuldan yanlış hatırlamıyorsam 900 küsür.Bide habire bastım ortalama 150.Bide 2 kez hız cezası yedim.Ama bende performans egzoz/açık hava filitresi/18"jant var bide.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

simdi ben kac litre ne yaktigini felan hesaplayamiyorum da

size soyle soyleyeyim

62 litre benzin aliyor benim araba kapaga kadar doldugu zaman :)

o benzinle sehir ici 350 km gidiyor, hadi tas catlasin 400 olsun .. uzun yolda 600 km gidiyor..

simdi bu araba azmi yakiyor cokmu biri beni aydinlatsin :)

3.0 v6 mazda6

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Benzinin litresi kaç para?

Türkiye'de olsan çok yakıyor deriz ama orada birim fiyatla buradakini kıyaslayalım önce. Burada 3,73 TL  benzinin litresi. 1USD ise yaklaşık 1.50 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dun aldim 1.06 idi benzin litresi

ortalama 1 dolar civarinda ya , fazla oynamaz ya 10 cent cikar ya 10 cent duser..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok ya ne galon u litre iste

bildiginiz tr deki shell benzin istasyonu

sadece pompaci yok , kendin dolduruon o kadar :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Arkadaşlar 2010 Temmuz da yeni otomatik Mazda 6'm ile İstanbul- Bozburun arasını (körfez dolanarak) yaklaşık 950 km.,220 TL lik benzinle katettim..Ortalama 90 km/saat hızla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar 2010 Temmuz da yeni otomatik Mazda 6'm ile İstanbul- Bozburun arasını (körfez dolanarak) yaklaşık 950 km.,220 TL lik benzinle katettim..Ortalama 90 km/saat hızla...

yol bilgisayarında yazan ortalama ne idi peki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

quote author=savashan link=topic=85.msg350061#msg350061 date=1284973879]

yol bilgisayarında yazan ortalama ne idi peki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,

Benim araç 1500 Km oldu, şimdiye kadar en yüksek 8,8 Lt/Km oldu tüketimim. O da ilk 1000 Kmde sabit hızda değil de değişken devirli kullandığım için. Şu an 7,8 Lt/Km. Hatta son bir haftadır fazla trafiğe takıldığım için bu kadar arttı. Normalde 7,3 Lt/Km falandı uzun bir süre. Geçen servise gittim 1000 Km kontrolü için. Servis Müdür epey şaştı kaldı. 45 KmH ortalama hızla nasıl 7,3 Lt/Km oldu diye. Bana çok anormal bir durum gibi gelmedi. Sizde durumlar nasıl?

45km ile 7,3 bence gayet doğal. fazla trafiğe girmemişsiniz demektir.

Geçen kış bir depo ile ortalamam hep 7.6 oluyordu. Yeni araç olduğdundan biraz km yaptıktan sonra düşer dediler.gerçektende düştü galiba ama yaz araya girdiği için ve yazın uzun yol da yaptığımdan dolayı net ölçemedim.Kışın gelmesini bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayramda Ankara-Balıkesir arası (550 KM) ,gidiş  ;      5.8 lt/100 km  -    100'ü faZla geçmedim:))

dönüş;      6.3lt/100 km  -  dönüşte araç yüklü biraz dada hızlıydım 120-130 civarı...Klima hep açık giderken eşim ve 13 kiloluk kızım,gelirken artı olarak annemin arabaya tıka basa doldurduğu kışlık yiyecekler tahminim 250 kilo civarı:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayramda Ankara-Balıkesir arası (550 KM) ,gidiş  ;      5.8 lt/100 km  -    100'ü faZla geçmedim:))

dönüş;      6.3lt/100 km  -  dönüşte araç yüklü biraz dada hızlıydım 120-130 civarı...Klima hep açık giderken eşim ve 13 kiloluk kızım,gelirken artı olarak annemin arabaya tıka basa doldurduğu kışlık yiyecekler tahminim 250 kilo civarı:))

benim manuel de 5,6 litre yakalamıştım. istanbuldan çıkıp balıkesir içinde bir gün daha sonra kuşadası sayarsak şehir içi ve dışı karışık oluyor ama genelde uzun yol. senin yaptığın km otomatik için güzel bir rakam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klima yakıt sarfiyatını ne kadar artırıyor?Ben yüzde 10 civarında olduğunu okumuştum bir yerde...

hemen hemen o aralar.bende servise sordum.klima açoldığı gibi arabadan 10 bg düşürür sürücüde gitsin diye basınca işte bu yüzden klima fazla yakar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...