Jump to content

Mazda6 Yakıt Tüketimi Ortak Konu

Guest maz14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 180
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

25

• Selman

12

• redrock

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest élégancé

130 km cruise ve 12 Lt mi ? ben 120 cruise ve 4 ileri otomatik şanzıman ile 7.1 tutturdum , çok fark var :)

gerçekten bende şaşırdım :) benimkide otomatik 130 cruisele sabit 12 litre tüketmişim :) 200 kmde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

12 Lt bizimkilerin şehiriçi verisi idi , şehirdışı 5.8 , ortalama 7.6 , şehiriçi de 10.7 olmalı diyor sizinkilerin fabrika verisi ;)

şehir içi bence normal :D

ama bu zamana kadar aracımla bu veriyi yakalayamadım.

böyle yaksın ciğerimi yesin :D 90la gidersek 4.5-5leri görürüz demekki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

Bence 120-130 larda 7-8 arası yakması lazım düz yolda ve sabit hızda ama cruise e ayarlayıp yokuş yukarı çıkarsa çok yakar :D

yokuş inmemizde etkili olmuştur tabi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

200kmde mi 12 litre, yoksa 100kmde mi 12 litre... eğer 200km diyorsanız bu 6 litreye tekabül ediyor. Ben tam anlayamadım açıkçası

kısacası 100 km 6 litreye tekabul ediyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest élégancé

Eğer yanlış anlamadıysam Burak Abi 100kmde 12litre yaktığınızı zannetmiş gibi bir izlenim aldımda...

şimdi okuyunca bende öyle bir izlenim edindim.

yok dediğim gibi 200 km 12 litre - yani 100 km 6 litre :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest Kemal Çarklı

Değer güzelmiş ne olmuş incelemenin sonucu anlamadım tanıdığınız ne gibi şikayetci lpgden bende taktırmayı düşünebilirim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Kemal Çarklı

o problem çözüldü :) ...heyet gelip inceleyecek falan diyordu :) geçen gördüğümde sorun çözüldü  dedi.bende detaylara girmedim.merak ediyorsanız eğer sorarım ayrıntılarını.

Memnun olurum cevabınızı bekliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...
Guest metin_4154

Geçen akşam değerleri sıfırladım depoyu doldurdum.Bugün baktım 53 km hız ve 11,1 lt sarfiyat gösteriyor.Yalnı bu 53 km. ne olarak gözüküyor bilmiyorum o kadar gazlıyorum aslında ortalamasımı merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

mazda 6 için söylüyorum uzun yolda çok az yakıyor yanlız şehir içinde birazcık fazla yakar oda dur kalklarda aslında hafif bir araba bu yüzden az yaktıgını düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...