Jump to content

Mazda Ozan Otomotiv

nazarterzi

Tavsiye Edilen Mesajlar

20 dakika önce, M.E.G :

Sen de haklısın :)) Aga eline hb 2010-2011 impressive düşerse haber ver halledelim :)

2010 imp sahibi olan bir tanıdığım var ancak sedan, :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Erzurum erkeğini gözümüzde fazla büyütmüşüz anlaşılan :)

konumuzu bir fıkra ile taçlandıralım

Erzurumlu hemşehrim,  artık daha fazla direnemeyeceğini idrak ettikten sonra yakınlarının da ısrarı ile dil hekimine gitmiş. Fakat diş hekiminden de o meşhur koltuğundan da çok korkuyormuş, ancak yiğitliğe de .... sürdürmemek için bu konuyu da kimseye açamıyormuş.

İçeri girdikten sonra yılların tecrübesi ile ve hemşehrimizin bakışlarından bu durumu anlayan hekim hastaya korkusunu yenmesi için bir miktar "gaz" vermeye başlamış.

---- Erzurumlular şöyle yiğit olur, böyle yiğit olur, asla korkmazlar vs vs

Bir taraftan da o meşhur aleti çalıştırmış ve o aletin kendisi kadar meşhur o sesi bütün odaya yankılanmış 

Diş hekimi yine aynı teraneye devam etmiş

--- Erzurumlular şöyle yiğit olur, böyle yiğit olur, asla korkmazlar vs vs

En sonunda bizim Erzurumlu dayanamamış

gözlerinde büyük bir korku ile

------- Yahu doktor bey, Erzurumluyuz dediysek tam Erzurumlu değil ilçesindeniz ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, Arman-1999 :

Erzurum erkeğini gözümüzde fazla büyütmüşüz anlaşılan :)

konumuzu bir fıkra ile taçlandıralım

Erzurumlu hemşehrim,  artık daha fazla direnemeyeceğini idrak ettikten sonra yakınlarının da ısrarı ile dil hekimine gitmiş. Fakat diş hekiminden de o meşhur koltuğundan da çok korkuyormuş, ancak yiğitliğe de .... sürdürmemek için bu konuyu da kimseye açamıyormuş.

İçeri girdikten sonra yılların tecrübesi ile ve hemşehrimizin bakışlarından bu durumu anlayan hekim hastaya korkusunu yenmesi için bir miktar "gaz" vermeye başlamış.

---- Erzurumlular şöyle yiğit olur, böyle yiğit olur, asla korkmazlar vs vs

Bir taraftan da o meşhur aleti çalıştırmış ve o aletin kendisi kadar meşhur o sesi bütün odaya yankılanmış 

Diş hekimi yine aynı teraneye devam etmiş

--- Erzurumlular şöyle yiğit olur, böyle yiğit olur, asla korkmazlar vs vs

En sonunda bizim Erzurumlu dayanamamış

gözlerinde büyük bir korku ile

------- Yahu doktor bey, Erzurumluyuz dediysek tam Erzurumlu değil ilçesindeniz ...

Bende ilçesindenim abi :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, mazda_ozan :

@zoptirik çaktırma akşama primlerin hazır emoji23.png

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Necibim insanlar yanlış anlayacak reelde daha tek bir alışverişimiz yok :D Prim olarak güzel bir çay kabul edebilirim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, zoptrik :

Necibim insanlar yanlış anlayacak reelde daha tek bir alışverişimiz yok :D Prim olarak güzel bir çay kabul edebilirim :D 

hee burdan böle de.. sonrada özel den iban gönder   =)  AFADSADsddafa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, zoptrik :

Tanımasak bizi de kekleyeceksin :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O gerçek. Sözümüz vardı. Ufuk da kaleyi boş bulunca elindeki son kozu oynadı. Kendi bilir. Ben götüremezse diye dememiştim. Artık götürmek zorunda. Akşama bir selfie bekliyorum Ufuk ve Necip'ten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

[mention=690]mazda_ozan[/mention]      saolsun doktor fatih sana baklava gönderdi..   =)  ben fırsat bulup getiremedim...   sen aldın say =)  

Dohtor bu nediyy... Yedin mi ula baklavaları 🤤

Primler baklavalar havada uçuşuyor , [mention=690]mazda_ozan[/mention]telefonu açmıyor, ben işkilleniyorum [emoji3]

Burak ağabeyim sandığın gibi değil gel şu künefecide gerçeği anlatayım... Cennet çamuruda olur ama . [emoji16]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Zealot :

Kanka yemedim ama bozulacak diye korkuyorum, bunu yarin ben yerim,  gelirken de sana  mahallede ki, Antep Mehmet ustadan alırım =) 

Çay ile götürülür o baklavalar, yarın dürümcüye getir hediyeler eşliğinde hüpletelim :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Burak :

Çay ile götürülür o baklavalar, yarın dürümcüye getir hediyeler eşliğinde hüpletelim :D 

yapma etme =)  yarına kadar dayanmaz. bu gece kesin bozulur, teee kaç gün oldu =)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...