Jump to content

Mazda otomatik şanzıman selenoid valf parça

Ramasu5261
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba Mazda 1.8 familla otomatik vites aracımın şanzıman sorunundan dolayı tamire götürdüm sorunun beyinden kaynaklandığı selenoid valf denilen parçanın değişmesi gerektiği söylendi bu parçanın teminini nerden yaparız aracı bıraktığım yer İstanbul Esenyurtta sanayi ve parçayı burda bulamadık yardımcı olmanızı temenni ediyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan selam şanzıman Yen'i yapıldı sorunsuz kullandım baya ama şimdi selenoid hatası verdi beyin sanzımancının söylediği o 

Sorun şu tam olarak araç ilk kalkışlarda hantallaştı bazen vitesi d takarsam araç yürümüyor gaza bassamda L ye aldığımda ufak ufak yürüyüp araç düzeliyor vites geçişleri felan sorunsuz bu arada

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ustanın ne söylediğinin benim için hiç bir önemi yok önemli olan araç sahibinin sorunu anlatması.Geçen sene bir arkadaşımın şanzımanıda (saab) aynı problemden dolayı şanzımancının birinde bayağı problem yaşamıştı.Araç normalken ani hızlanmalarda hız 100 km ye yaklaştığında birdenbire şanzıman hatası verip ekranda limited performance hatası veriyordu,durup tekrar kalkmaya çalıştığımızda 3 le kalktığı için hızlanması bayağı bayağı sürüyordu ve 100 ü geçtiğinde problem oluşmuyordu.Tamir yoluna gidildi 3 kez şanzıman indi 2 ay yattı ama malesef olmadı sonra şanzıman değişince sorun çözüldü.Demem o ki bu şanzıman olayı heleki beyin çok sıkıntılı ve çok hassas bir şey ve türkiyede yapabilen malesef yok inşallah sorun yaşamassın.Şanzımanın AISIN marka ise şanslısın parça konusunda yardımım dokunabilir bana şanzımanın kodunu ayrıca plakasının üzerinde FA ile başlayan bir kod yazar onu vermen lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...