Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Sunroof Düğmesi veya Komple Açma Kapama Merkezi

surance
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

5/12/2017 at 20:41, surance :
Order total US $89.14 x3575 dolar=318675
 TL

Merhaba, Aynı sorun bende de var. Önce tek düğme kırılmıştı. Diğeri ile idare ediyordum. Sonra ikinci kapama düğmesi de kırıldı. .  Bu ürünü aldınız mı, tam olarak uyumlu mu ve gümrüğe takıldımı acaba?

498 TL +KDV fiyat aldım servisten  dün.. Tam olarak parça numarası  BBM669970B75  imiş.

Sizin ilettiğiniz linkteki görsel de birebir aynı gibi duruyor ama parça kodu farklı.

Sorun olur mu acaba? Bilgi verebilirseniz sevirim. Teşekkürler,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

merhabalar aynı sorun bende de var ebayda parça kodu BCN8-69-970B75 ürün görseli aracımdakiyle aynı .başaka bir sitede size verilen kod  prioritymazdaparts.com da var BBM669970B75 .  hangisi doğru bbm669970b75 kodlu ürünün görseli yok..benim araç 2010 mazda 3 ..erkan_ince bey siz sorunu çözdünüz mü durum nedir yazar mısınız

musa-kağan tarafından düzenlendi
yanlış yzım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

merhaba arkadaşlar. 2010 model mazda 3 alarak aranıza katıldım.

ama özelliklerini çok bilmiyorum. araç hb, otomatik vites benzinli ve impressive donanımlı. mart 2010 da sahibi almış.

kapıları kapatınca cam ve sunroof kapanmıyor. burada yazanlardan bir şeyler denedim ama olmadı. hiç mi olmuyor acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

'Uzaktan kumanda kilit butonuna' uzun süre basmaniz gerekiyor.

Arac dışındayken camları ve sunroofu açmak içinse tam tersi.

Dugmeye ne kadar uzun sure basarsanız o kadar çok açılır/kapanır.

Tabi, bu donanım aracınızda varsa ve her hangi bir sorun yoksa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu donanım var mı bilmiyorum. Camı 10 saniye yukarı çekerek tut, sonra indir tur. Sonra tık sesi gelecek falan diyolar ama yaptım olmadı. Tık sesi de gelmişti halbuki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, tansu87 :

merhaba arkadaşlar. 2010 model mazda 3 alarak aranıza katıldım.

ama özelliklerini çok bilmiyorum. araç hb, otomatik vites benzinli ve impressive donanımlı. mart 2010 da sahibi almış.

kapıları kapatınca cam ve sunroof kapanmıyor. burada yazanlardan bir şeyler denedim ama olmadı. hiç mi olmuyor acaba?

2010 modellerde bahsettiginiz ozellikler yok hocam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, alpulusoglu :

Benim araçta mevcut.

2010 impressive, sedan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, alpulusoglu :

Benim araçta da var. Yalnız kapatmak için kilitleme düğmesine basılı tutulmalı, açmak içinse kilit açma düğmesine.

Ek olarak cam açma tuşu aydınlatma da var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mutlu Tekir :

Benim araçta da var. Yalnız kapatmak için kilitleme düğmesine basılı tutulmalı, açmak içinse kilit açma düğmesine.

Ek olarak cam açma tuşu aydınlatma da var.

2010 veya 11 de touring yoktu diye biliyorum ben alirken en dolusu impressive idi onda da yok.

2 saat önce, quiteguide :

Benim araçta mevcut.

2010 impressive, sedan.

Bende yok valla ilginc

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
12.05.2017 at 19:44, surance :

istanbul merser fiyatı:bugün tarihli

Parça ve işçilik kdv dahil 635.tldir.Parça özel siparişle 10 gün sonra gelir.diye söylediler...

sunroof.jpg

Bende lamba açma on-off yazan tuş kırık. Onu bile değişmek için komple mi değiştirmem lazım şimdi :(

12.05.2017 at 00:01, surance :

merhalabar,2012 mazda 3 imp,sunroof düğmelerini çocuk oynarken kırdı,yapıştırma filan olmuyor,yenisini almak zorundayım.seervise sordum komplesi 460tl rakam söleyince benmde çıkmalara yöneldim ankara izmir istanbulda nekadar çıkmacı varsa bulunamadı.kazalı raclardan bulabilebiliceğim söylendi.ama hala denk gelmedi benim gibi sorunla karşılaşan yurt dışından getiren oldumu acaba..saygılarımla

Merhaba. Siz parçayı değiştirdiniz mi acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...