Jump to content

Ahır Bulmak

Misafir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ahır ahır dolaşmaktan kendi aracımı unutmuşum.

3 yıllık geçmişinin ilk iki yılında 76.000 km. yol almışken, son bir yılında kendisi ile ancak 1.000 km. yapmışız.

IMAG2766_1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ferrari 1969 365 GTB / 4 Daytona, Japonyada 40 yıl sonra bulundu.

Varlığı yokluğu bile efsaneye dönüşmüş olan bu araç, Ferrari nin asfalt için ürettiği tek alüminyum gövdeli kup olma özelliğini taşıyor.

ferrari-365-barn-1.jpg

ferrari-365-barn-2.jpg

ferrari-365-barn-3.jpg

ferrari-365-barn-4.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Son 16 ayda 1000 km. yol yapan sayın Mazda 3 bugün ilk kez Ankara Rem Otomotiv özel servisine girerek garanti macerasını sonlandırdı ve motor yağı ve filtreleri değişip kontrolleri yapıldıktan sonra , uzun süre kıpırdamadan bekletmeyi planladığım ücretli ahırında yerini aldı. Fotoğrafta görüleceği gibi birde ahır arkadaşı buldu. Bir sene sonra oda yanındakine benzeyebilir :)

IMAG3433.jpg

IMAG3435.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

senin araç, o hale gelmesin lütfen mete abi :)

Ayda bir uğramayı planlıyorum. Gelmez herhalde Mehmet :)

Yandakinin sahibi de ayda bir geliyormuş. Ama suyla sabunla pek işi yok gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

52 dakika önce, Arabalar :

Ayda bir uğramayı planlıyorum. Gelmez herhalde Mehmet :)

Yandakinin sahibi de ayda bir geliyormuş. Ama suyla sabunla pek işi yok gibi görünüyor.

abi sebebi nedir neden kullanmıyorsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mazda41 :

abi sebebi nedir neden kullanmıyorsun

İkinci bir araç var şu an kullandığım. Ama ileride Mazdayı tekrar kullanmayı planladığım için satmıyorum. Memnunum araçtan. Aldığımdan beri 40 ay oldu hiçbir sorun çıkartmadı. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Arabalar :

İkinci bir araç var şu an kullandığım. Ama ileride Mazdayı tekrar kullanmayı planladığım için satmıyorum. Memnunum araçtan. Aldığımdan beri 40 ay oldu hiçbir sorun çıkartmadı. 

:D siz daha iyi bilirsiniz ama o kadar parayı yatırmakta mantıklı gelmedi bana pek gün geçtikçe değer kaybediyor sonuçta

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mazda41 :

:D siz daha iyi bilirsiniz ama o kadar parayı yatırmakta mantıklı gelmedi bana pek gün geçtikçe değer kaybediyor sonuçta

:)  Arabaları bir yatırım aracı olarak görmüyorum. İleride yine bu aracı kullanmayı planladığım ve memnun olduğum için satıp sonrasında yine yeni bir araç satın almaya niyetim yok. Hatta sonrasında tüplüleşebilirde. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎25‎.‎09‎.‎2017 at 16:37, Arabalar :

Ferrari 1969 365 GTB / 4 Daytona, Japonyada 40 yıl sonra bulundu.

Varlığı yokluğu bile efsaneye dönüşmüş olan bu araç, Ferrari nin asfalt için ürettiği tek alüminyum gövdeli kup olma özelliğini taşıyor.

Arabada kadran 300 :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...

Mete bey @Arabalar

Serdar Bey'in aracında ki toz seviyesinde hiç bir değişiklik yok gibi

"Serdar bey de kim ola ki " diye soran olursa, o tarz bir araç alan kişi plakasında mutlaka kendi ismini veya en azından baş harflerini görmek isteyecektir üstüne üstlük doğum yılı veya memleketinin plaka kodunu vs vs :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Arman-1999 :

Mete bey @Arabalar

Serdar Bey'in aracında ki toz seviyesinde hiç bir değişiklik yok gibi

"Serdar bey de kim ola ki " diye soran olursa, o tarz bir araç alan kişi plakasında mutlaka kendi ismini veya en azından baş harflerini görmek isteyecektir üstüne üstlük doğum yılı veya memleketinin plaka kodunu vs vs :) 

Yine tam isabet :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...