Jump to content

Mazda3 10.000 bakımı

baileys
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hah! Hahaah! şahini olanlar hep zaten ortada öyle "abi şuna bindim offf" "abi araba bi basıyo offf" "abi arabada bi ısıtmalı koltuk var, yoksa benim şahinden farkı yok" diye dolanıyolardı dimi, ben bi an idrak edemedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hah! Hahaah! şahini olanlar hep zaten ortada öyle "abi şuna bindim offf" "abi araba bi basıyo offf" "abi arabada bi ısıtmalı koltuk var, yoksa benim şahinden farkı yok" diye dolanıyolardı dimi, ben bi an idrak edemedim

ha gayret bastır ecel çökmek üzere gırtlagına :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ha gayret bastır ecel çökmek üzere gırtlagına :D :D

Bişi olmaz Bülent Abi Helin de biliyo Türkiye ye dönünce başına gelceği :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bişi olmaz Bülent Abi Helin de biliyo Türkiye ye dönünce başına gelceği :P

Efe hakkını vermek lazım Helin çok pasif kaldı kitledin kızın çenesini :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kuduruyosunnnnnn :D çatlıyosunnnnnnnnnnn.. bi an önce dönmemi istiyosunnnnn

Dönme yahu, dönüp napcan, benim keyfim yerinde sen orda ısıtmalı bi koltukta yaşa, söz arkadaşımı yollayıp boğaziçinin bitirtcem sana, sen yeterki dönme

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ne kitlicek benim çenemi... ben gerçekleri söylüyorummm..... bi an önce dönmemi istiyoo.. katlanamıyo benim burda olmama :D

bende katlanamıyom :geyik: :geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen var ya diyorum işte... kıskançlıktan ne yapacağını şaşırıyosunnn... istediğin kadar banla... her birinizi vallahi mail yağmuruna tutarım...o da olmazsa geldiğimde oturturum karşıma başınızı çatlatırım..

Sen zaten bittin Efe'cim.. Bence de sen formulaya ilk 2 gün gelip de yakma kendini :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadaşlar M&B Başayar Ankarada kampanya yapmış,bugün ilk 10.000 bakıma girdim,işçilikte %50 iskonto yapmışlar.140 YTL'ye çıktım üstelik 5 taksit

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Arkadaşlar M&B Başayar Ankarada kampanya yapmış,bugün ilk 10.000 bakıma girdim,işçilikte %50 iskonto yapmışlar.140 YTL'ye çıktım üstelik 5 taksit

hayırlı olsun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun benimde 30 bin yaklaştı Ankara'yamı gitsem acaba kurtarırmıki  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...