Jump to content

2017-2018 Süper Lig Sezonu - Galatasaray

Seriatsu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fenerbahçe kazandı Beşiktaş kaybetti. Eğer galibiyet alırsak bizim için daha da anlamlı olacak rakipler ile fark açılması açısından 

Bu arada Galatasaraylıları buraya toplamamız lazım :) insanlar habersiz burada konuların döndüğünden :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ligde 7 haftaya geldik. Bu gün oynanacak maç Türk Telekom Arena stadında 19:30' da başlayacak.

Tudor eski takımına karşı ilk kez taktik verecek. 

muhtemel 11 : Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Rodrigiues, Feghouli, Ndiaye, Belhanda, Gomis

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Seriatsu :

Ligde 7 haftaya geldik. Bu gün oynanacak maç Türk Telekom Arena stadında 19:30' da başlayacak.

Tudor eski takımına karşı ilk kez taktik verecek.

Maç kiminle? 

24.09.2017 at 17:03, Seriatsu :

Reklam yapmamız lazım :)

Şimdi aklıma geldi. Bir süreliğine açık kulüp yapalım o zaman bazı kulüpleri ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, Burak :

Maç kiminle? 

Şimdi aklıma geldi. Bir süreliğine açık kulüp yapalım o zaman bazı kulüpleri ;)

Maç bu akşam Kandemir Karabükspor 'la 

Liderin konuğu Kardemir Karabükspor! İşte muhtemel 11'ler!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk 11 ler belli olmuş :)

GALATASARAY - KARDEMİR KARABÜKSPOR

STAT: Türk Telekom
HAKEM: Alper Ulusoy

SAAT: 19:30
YAYIN: beIN SPORTS 1

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Feghouli, Belhanda, Ndiaye, Rodrigues, Fernando, Gomis
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor

KARDEMİR KARABÜKSPOR:  Rybka, Kerim, Gaman, Barış, Papp, Torje, Poko, Skulason, Grozav, Tanase, Yatabare
TEKNİK DİRKETÖR: Levent Açıkgöz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet. Malesef son dakika geldi galibiyet. bir an gitti dedim. Bu hafta 1 puanla bitecek dedim. Allahtan gol geldi derin bir nefes aldım. Puan farkıda gitgide açılıyor. Maç fazlasıyla kayseri sporun 14 puanı var. Beşiktaş ve göztepe spor 13 puanla takip ediyorlar. Beşiktaş -Trabzon ve Göztepe-Medipol başakşehirle oynayacak. Puan farkı için önemli maçlar.

(Renktaşımız Göztepespor'a başarılar diliyorum :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi özeti izledim, baya da gol kaçırmışız anlaşılan. Penaltıya çok itiraz var, Tudor da laf söylemiş ama neyse ki Maicon kaçabilecek 2 puanı getirmeyi bilmiş ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu hafta maçlar sona erdi. Milli maçlar için verilen araya, Galatasaray rakiplerine karşı puan farkıyla girdi.

oynanan maçlar neticesinde  son durum aşağıdaki gibi oldu.

O     G     B      M       A        Y   AV    P
  1 Galatasaray 7 6 1 0 18 6 12 19
  2 Beşiktaş 7 4 2 1 12 7 5 14
  3 Kayserispor 7 4 2 1 12 8 4 14
  4 Göztepe 7 4 1 2 14 11 3 13
  5 Medipol Başakşehir 7 4 1 2 11 10 1 13
  6 Teleset Mobilya Akhisarspor 7 4 1 2 8 9 -1 13
  7 Fenerbahçe 7 3 2 2 14 11 3 11
  8 Aytemiz Alanyaspor 7 3 1 3 15 15 0 10
  9 Trabzonspor 7 2 3 2 16 15 1 9
  10 Bursaspor 7 3 0 4 13 12 1 9
  11 Demir Grup Sivasspor 7 3 0 4 11 12 -1 9
  12 Evkur Yeni Malatyaspor 7 2 2 3 13 14 -1 8
  13 Kasımpaşa 7 2 2 3 10 13 -3 8
  14 Atiker Konyaspor 7 2 1 4 8 9 -1 7
  15 Antalyaspor 7 1 3 3 8 11 -3 6
  16 Kardemir Karabükspor 7 1 2 4 10 13 -3 5
  17 Osmanlıspor FK 7 1 1 5 9 17 -8 4
  18 Gençlerbirliği 7 1 1 5 7 16 -9 4

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel bir ivme ile puan farkı çok iyi oldu, konya deplasmanından sonra Arena'da Fenerbahçeden 3 puanı alırsak

durdurulamaz yükselişimiz devam eder diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 hafta diyelim. Milli maç arası var. Sonra konya deplasmanı. 22 ekim derbi haftası. Türk telekom arenada

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Seriatsu :

3 hafta diyelim. Milli maç arası var. Sonra konya deplasmanı. 22 ekim derbi haftası. Türk telekom arenada

Bakalım neler olacak :) Gomis durgunlaştı. Bazıları arkadaşlarının oma karşı bencillik yaptığını pas vermediğini söylüyor sen ne düşünüyorsun?

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Diğer oyuncularımız bu şekilde davranırsa yazık olur. Sneijder ve Drogba'ya da ilk zamanlarda böyle yapmışlardı. Genelde bizim Türk futbolcularımız ne yazıkki takım ruhunun manasını net olarak bilmiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Akuma :

Diğer oyuncularımız bu şekilde davranırsa yazık olur. Sneijder ve Drogba'ya da ilk zamanlarda böyle yapmışlardı. Genelde bizim Türk futbolcularımız ne yazıkki takım ruhunun manasını net olarak bilmiyorlar.

Futbolcular, özellikle de Türkiye'de oynayanlarda ciddi ego ve kendini beğenmişlik problemi var. Dediğin gibi takım olmanın önemini anlamadıkları sürece bunu aşmaları da zor.

Gomis konusunda kesin böyledir demiyorum ama son bir kaç haftadaki durgunluğunu buna bağlayanlar var. Tabii bizim seyirci de hasta, alışında her maç 1-2 gole hemen bir komplo teorisi geliştirmiş olabilir.

Bu arada kulübe hoş geldin :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Burak :

Bakalım neler olacak :) Gomis durgunlaştı. Bazıları arkadaşlarının oma karşı bencillik yaptığını pas vermediğini söylüyor sen ne düşünüyorsun?

11 dakika önce, Akuma :

ben katılmıyorum durgunlaştığına.

gol atmasına o kadar alıştık ki, gol atmayınca bize durgun gibi geliyor. 90 dakikayı bütün olarak bakmak lazım. Rakip defans oyuncularını rahatsız eden bir futbolcu. hiç gol atmasa bile ceza sahası içinde bulunması rakip defans yapısını bozuyor. Gomis markaj dayken diğer futbolcular gol buluyor. aslında takım arkadaşları için fırsat yaratıyor. karabük maçında son dakikada gelen golde gomis'in katkısı çok büyük. aşağıdaki resimde de görünüyor. rakip takımdan 4 futbolcu eksilmiş. daha ne yapsın :)

bafetimbi_gomis_galatasarayi_sampiyonlar_ligine_goturecegizqm.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hoş buldum Burak Abi. 

Dediğiniz gibi sanırım biraz gollere alıştık :tey:. Her zaman gol beklememek lazım. İnşallah Gomis ve takımımız için işler daha iyiye gider. Açıkçası ben hala Drogba'yı özlüyorum. Drogba ve Gomis ikilisi aslında süper olabilirdi :D . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gomis 7 golle takımın en etkili gol ayağı olurken, Tolga Ciğerci 5, Maicon 3 gol attı. Bu üçlü, toplamda attıkları 15 golle Avrupa'nın en çok gol atan üçlüleri arasında ikinci oldu.

En çok gol atan üçlü ise 16 golle PSG'den Cavani, Neymar ve Mbappe oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bu gün günlerden Galatasaray ,

8. hafta deplasmanda Atiker Konyaspor 'a konuk oluyoruz.

Gomis'in gollerini özledik. İnşallah bu akşam güzel fragmanlık bir gol atar. bütün hafta döndü döndüre izleriz :)

Muhtemel kadromuz : Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Rodrigues, Feghouli, Gomis

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...