Jump to content

Mazda 3 Impressive mi 2009 Model Mazda 6 Dynamic mi?

Exe
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Slm arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler herkese 

2011 7000  de mazda3 impressive 1.6 lpg aracım var.  2009 mazda6 dynamic 145000 de lpg li takas teklifi aldım başabaş. Kararsız kaldım değer mi, mantıklı mı diye.

Biri C diğeri D sınıfı

Bendeki km az model yüksek

O daha geniş ve güçlü. 

Güç ve genişlik beni cezbediyor ama km ve yıl düşündürüyor. 

Sizce?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ülkemizdeki C segmentin satışının hızlı olduğu malum. Bu noktada mazda 3 rakipleri kadar olmasa da yine de iyi sayılır. Fakat iş D segmente gelince maalesef çoğu araç çok uzun sürede satılıyor. Avensis, İnsignia, Mazda 6 ilanlarını takip ediyorum kaç aydır satılmıyor. 
Sizin araca takas teklifi gelmesi de bunun göstergesidir. 150bin km. üstünde 2.0 bir araç alacak insan sayısı çok azdır. Ancak bizim gibi fanatikleri alır.

• Beğen 2
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi araç temizse 2 yıl ve kilometre de ele alınınca çok bir sıkıntı yaratmaz. Asıl konu bu arabanın kullanabilirliği. Motor hacmi büyük compact bir otomobil değil bakımı daha pahalı ve 2. eli daha zayıf maddi anlamda karlı değil peki takas eden arkadaş bunlardan feragat ediyorsa vardır bir bildiği herhalde diye düşünüyorum. Ben değişmezdim 

2 dakika önce, Mutlu Tekir :

Ülkemizdeki C segmentin satışının hızlı olduğu malum. Bu noktada mazda 3 rakipleri kadar olmasa da yine de iyi sayılır. Fakat iş D segmente gelince maalesef çoğu araç çok uzun sürede satılıyor. Avensis, İnsignia, Mazda 6 ilanlarını takip ediyorum kaç aydır satılmıyor. 
Sizin araca takas teklifi gelmesi de bunun göstergesidir. 150bin km. üstünde 2.0 bir araç alacak insan sayısı çok azdır. Ancak bizim gibi fanatikleri alır.

aynen öyle abi Mazda'yı bilmeyen anlamayan Mazda 6 alması zor üstüne 10 bin koyar passat alır :D

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 saat önce, Exe :

Slm arkadaşlar, fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler herkese 

2011 7000  de mazda3 impressive 1.6 lpg aracım var.  2009 mazda6 dynamic 145000 de lpg li takas teklifi aldım başabaş. Kararsız kaldım değer mi, mantıklı mı diye.

Biri C diğeri D sınıfı

Bendeki km az model yüksek

O daha geniş ve güçlü. 

Güç ve genişlik beni cezbediyor ama km ve yıl düşündürüyor. 

Sizce?

aracin 7000 km de ise sifir sayilir hic gerek yok bence satmak istesen hemen satarsin ve daha temiz mazda 6 da alabilirsin.

14 saat önce, Mutlu Tekir :

mutlu hocamin dedigi gibi mtv belirsizligi varken 2.0 risk demektir. mtv cok artarsa bu 2.0 olan butun araclarin deger kaybina neden olur diye dusunuyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...