Jump to content

Yeni Akıllı Telefonlarda Sizin Favoriniz Hangisi?

Mümin
 Paylaş

Yeni Akıllı Telefonlarda Sizin Favoriniz Hangisi?  

38 oy

1. 1. Yeni Akıllı Telefonlarda Sizin Favoriniz Hangisi?

• iPhone 8 / 8 Plus
      4
    • iPhone X
      4
    • Huawei Mate 10
      6
    • Samsung Galaxy S8 / S8 +
      3
    • Samsung Galaxy Note 8
      9
    • One Plus 5
      1
    • Xiaomi Mi Mix 2
      5
    • Essential Phone
      0
    • Google Pixel 2 / XL 2
      1
    • LG V30
      1
    • LG G6
      0
    • Blackberry Keyone
      1
    • Nokia 8 / 9
      2
    • HTC U11
      3
    • Sony XZ Premium
      7

Tavsiye Edilen Mesajlar

13 saat önce, Srkn :

İphone: O ne isterse sen onu yapabilirsin.

Android: Sen ne istersen onu yapar.

İşte Bu yüzden  iPhone çok stabil çalışıyor..

Misal ben Androidde rehberimi sil demedim ama sildi.. :D  :geyik: 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, İlhan :

İşte Bu yüzden  iPhone çok stabil çalışıyor..

Misal ben Androidde rehberimi sil demedim ama sildi.. :D  :geyik: 

:D geçmiş olsun, ama bunlar münferit olaylar. Mesela ios un rehberinden bahsedersek var olan rehberi bir mail hesabına aktarmaya çalıştığımızda sonuç alamamıştık. Sadece itunes a veya icloud a yedekleme yaptırabiliyorduk. Beni sıkan özellikler zaten tekel olmaya çalışması, blue tooth u var ama başka bir telefona resim bile gönderemiyorsun veya şu kulaklık jack olayı çıktı. Adamlar tamamen kar odaklı düşünüyor, müşterisinin yaşayacağı sıkıntılar umrunda değil. Örneğin tatilde kulaklığını kaybettin ve müziksiz yapamıyorsun, bulunduğun lokasyonda dandik bir kulaklık alıp medeniyete dönene kadar kullanma şansın bile olmuyor.

Bu arada ilk usb c-type kullanan cihaz Nokia nın 4 sene önce çıkardığı N1 tabletidir. O zamanki en iyi çözünürlüklü ekrana sahipti. Umarın HMD Global yeni bir tablet çıkartır :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
5 dakika önce, babacanmurat :

Şuan Galaxy Note 5 kullanıyorum...Favorim Galaxy Note 8...Fena cihaz

Note 5 tam bir estetik harikasıydı bence fakat Note 8 tam bir odun. İçeriği enfes olabilir ama çantayla gezmek lazım o telefonla beraber

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎20‎.‎10‎.‎2017 at 13:24, Mümin :

Note 5 tam bir estetik harikasıydı bence fakat Note 8 tam bir odun. İçeriği enfes olabilir ama çantayla gezmek lazım o telefonla beraber

Aynı düşüncedeyim...Note 8 içerik olarak efsane bi telefon ama kaba bi telefon...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Bana kalırsa sürekli piyasaya yenisi eklenen telefonları alma gereği duyulmamalı. İnsanlar azıcık bilinçlenebilse böyle şeylerin tamamen gereksiz olduğunu anlayabilecekler ama işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birkaç aydir Casper VIA serisi bir telefon kullaniyorum.  Bu benim ilk akilli telefonum.  Casper bir Türk markasidir ama uzakdoguda üretilir.  Benim notebook bilgisayarim da Casper Nirvana serisinden.  Her ikisinden de gayet memnunum.  Sanirim Casper simdi masaüstü bilgisayar da üretmeye basladi.  TV'de reklamini izledim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk akıllı telefonum Samsung s2 idi çöktü, bilgileri ite kaka kurtardık.

Sonra S3 Aldım batarya yandı tüm bilgiler gitti.

Sonra eşimin Elma 5'ini aldım. Sorunsuz kullandım.

Sonra aldığım elma 6, 3 yılda yere düşürme vb. sebeplerle parçalandı.

Şimdi elma 8 var.

İOS candır diyenlerdenim.

Android mi tööbe...

• Beğen 1
  • Katılmıyorum 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakın zamanda 'Huawei' P20 Lite aldık çok memnunuz. Fiyatı makuldü ve faturaya 12 ay taksit imkanı vardı.

Ama maddi olanakları biraz daha artırabilirseniz. OnePlus 5A ya da Xiomi'nin Pocophone serisi Amiral serisi olarak nitelendiriliyor. Pocophone'nun Türkiye'de şuanda fiyatları biraz pahalı ama yurt dışında bir tanıdığa getirtebilirseniz iyi bir telefon olduğu konusunda bir çok kişi hemfikir.

Onun dışında Kvk garantili telefon arıyorsanız ve Amiral gemisi istiyorsanız. Huawei P20 Pro bunun için ideal görünüyor. Kamerası, donanımı ve yazılımı ile iyi bir telefon önerisi olur şuandaki makul piyasa telefonlarına göre.

F/P ürünü dersenizde size tavsiyem Huawei Mate 10 Lite olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

huawei mate 10pro kullanıyorum. gayet güzel telefon aşırı derecede mennunum. gerçi fiyatlar acayip yükseldi. xiaomi mi6 6gb modelindende çok memnun kaldım. şimdi eşim kullanıyor. 1750tl aldığım telefon şimdi 3000nin üzerinde. xiaomi tavsiye ederdim ancak bu saatten sonra pek fp cihazı olmaktan çıktı. bir ara nokia 8almayı düşündüm. özellikleri ve fiyatı cazipti. 1750tl almadım birkaç yerde 2100 bulunabiliyor. çoğu satıcı 2700bandına çıkmış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sony dışında küçük boyutlu iyi bir android telefon çıkana yada iphone 8 in fiyatı 2000 lere inene kadar eskiyle iadare edeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temel inovasyonlar durduğu için telefon işi heyecanını kaybedeli çok oldu, Apple mağaza kuyrukları, heyecanla beklenen S veya Note serileri, LG'nin F/p telefonları hepsinin devri kapandı. Bütün telefonlar benzer başarımları sunuyor, Snapdragon 660lı çinli bir telefonun Iphone X'lerden, S9'lardan dişe değer bir farkı yok artık.

Sadece dikkat edilmesi gereken önemli detaylar var, örneğin Huawei P20 ve P20 pro modellerindeki gece elle tripodsuz uzun pozlayabilme özelliği, muazzam bir olay, direkt rakiplerinin önüne atıyor telefonu bence ama pek bilen yok bunu. Başka bir örnek, Google Pixel 2'lerde arkada tek kamera var diye burun kıvıran oluyor ama o telefon kadar kaliteli fotoğraf çeken (hem ön hemde arka kamera olarak) üstelik tek kamera ile bu kadar iyi alan derinliği veren başka telefon yok. İstediğiniz hız ise, telefon uçsun isterseniz arayüz hızı olarak One Plus 6'ya yaklaşabilen yok deniyor, iyi optimizasyon sayesinde uçuyor telefon.

Bu aralar meydan Huawei ve Xiaomi'nin. Bir kaç sene sonra kimler gelir bilinmez, Oppo mu gelir, ZTE'mi gelir belli değil. Önemli olan pek marka takıntısı yapmadan ne istediğini bilmek ve detayları iyi takip etmek.

İlla bir telefon söylemek gerekirse, bana Huawei'nin amiral gemisi telefonları şuan bir çıt önde gibi geliyor, fiyat/başarım olarak. Görece başarılı fixsmart servisleri, incecik gövde, 4000lik piller, Leica kameralar ve hem dizayn hemde sistem arayüzü çok iyi. Gerçi son zamlardan sonra bunların da fiyatları uçtuğu için, elindeki telefonu tutsan daha da iyi :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı satıp üstüne kredi çekip ayfon ix se max alacam :) aklıma gelmeyen tüm ihtiyaçlarımın karşılığını onda buldum :P  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendimi bildim bileli Sony kullanıyorum, arada Nokia, Samsung kaçamaklarım oldu ama hep geri döndüm. 2618, 2628, 3618 ( ilk dört renkli ekran ışıklı modelimdi :) ), T300 ( ilk renkli ekranlı telefonum ), K750i ( ilk kameralı Sony telefonum ), W810i ( ilk walkman telefonum, askerde çaldırana kadar kullandım, bayılıyordum kendisine :) ), Xperia Z ( ilk akıllı Sony telefonum ), Xperia Z1 Compact ve şimdi de Xperia XZ. Anroid işletim sisteminde en stabil marka Sony bence. Şimdiye kadar bir kere bile çökme vs. problem yaşamadım. Hem herkesin elinde olmayan hem de gerçekten kaliteli ve güzel bir marka. Tıpkı Mazda gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.10.2018 at 18:33, vethekim :

huawei mate 10pro kullanıyorum. gayet güzel telefon aşırı derecede mennunum. gerçi fiyatlar acayip yükseldi. xiaomi mi6 6gb modelindende çok memnun kaldım. şimdi eşim kullanıyor. 1750tl aldığım telefon şimdi 3000nin üzerinde. xiaomi tavsiye ederdim ancak bu saatten sonra pek fp cihazı olmaktan çıktı. bir ara nokia 8almayı düşündüm. özellikleri ve fiyatı cazipti. 1750tl almadım birkaç yerde 2100 bulunabiliyor. çoğu satıcı 2700bandına çıkmış. 

Ben de yeğenime alacağım 2k civarı bir telefon. f/p olarak o fiyata nokia 8 çıkıyor ön plana ama nasıldır bilemedim?
Bir de net üzerinden 2000 lira civarı alabildiğin bir telefon mağazalarda 3000 lira. Nette satılana çok güvenemedim açıkçası. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, S.Halilduru :

Ben de yeğenime alacağım 2k civarı bir telefon. f/p olarak o fiyata nokia 8 çıkıyor ön plana ama nasıldır bilemedim?
Bir de net üzerinden 2000 lira civarı alabildiğin bir telefon mağazalarda 3000 lira. Nette satılana çok güvenemedim açıkçası. 

ben hep internet üzerinden alıyorum. n11, gitdigidiyor veya hepsiburada hangisinde fiyat ucuz ve karta ekstra puan varsa oradan alıyorum. internet üzerinden satış yapan cok saglam ve güvenilir satıcılar var. roatrack, idealseçim gibi dükkanların yorumlarını okuyun. mediamarkta nokia 8 incelerken teşhir ürününü bile indirimle 2100tl satmaya çalıştılar. halbuki ben ürünü beğenmiş veincekemek üzere girmiştim magazaya. sıfır tr garantili internet üzerinden ekstra puanla 1725 tl ye alabiliyordum. aradaki kazanç farkı bence çok. hala düşünüyorsanız nokia8 bence f/p telefonu hala

https://www.amazon.com.tr/gp/aw/cr/B07C57JZ3X/ref=mw_dp_cr

https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-8-64gb-gumus-nokia-turkiye-garantilidir-371216870?aff_id=21&utm_source=Gelirortaklari&utm_medium=aff&utm_campaign=21&utm_content=GO&ggmktg=Affiliate_GO_21_1774_xml___&mpch=ads&utm_source=Gelirortaklari&utm_medium=aff&scxid=14489-197538-2357-0

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk pda ya da akıllı telefonum htc touch diamond 2'ydi. ondan sonra birçok marka ve model kullandım bence iphone bir bütün olarak en iyisi ama fiyat pahalılığından dolayı bundan sonra alacağımı düşünmüyorum. sanırım bir sonraki telefonum çinli bir şirkete ait olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim note 4 artık 4. yılının sonunda ne olur beni kullanmayın diye yalvardığından dün huawei mate 20 late aldım. canavar gibi cihaz. bu arada fiyatlar uçmuş. üst sınıf telefonlar 7-8 bin civarları. taksitle 8 - 9 oluyor.  lan dedim o paraya arabayı değiştiririm:) 

bundan sonra üst sınıf tel almayacam. hem o kadar gücü ben gibi biri kullanamıyor hem de bir şr süre sonra hepsi aynı oluyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...