Jump to content

Mx-5 Nd Soft Top Aracım İçin Outdoor Branda


batu1709
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba değerli üyeler;

 

Yaklasık 20 gün önce Merser'den MX-5 Power Sense aracımı teslim aldım burdan bütün Merser ailesine tekrardan teşekkürlerimi sunarım her zaman ki ilgileri ve alakalaları için 

 Alır almazda outdoor tam boy branda siparişimi vermistim. Fakat gümrükte ürünümüz tekstil ürünü diye gecmeye baslamıs ve bazı sorunlar ortaya cıkmıs  dolayısıyla Mazda bu ürünü askıya almıs malesef sorun çözülene kadar.. Aracımı koyabileceğim bir kapalı garaj olmadıgından bu gelişme benim ve aracım için kötü oldu. Aracıma detailworks de lumar kaput filmi  ve  direklere lumar boya koruma filmi yaptım kafam biraz rahat etsin diye branda bulana kadar..  bütün MX-5 sahiplerine özellikle öneririm. Kediler alçak ve sıcak kaputu seviyor tecrübe edildi :)  Foruma  bu konuyu acmamın sebebi acilen outdoor tam boy branda ihtiyacımı elinde stok bulunduran bayilerede seslenebilmek veya üye arkadasların nerden temin ettiklerini ögrenebilmek. Mesajlarınızı bekliyorum dostlar çoçuğu acil örtmem gerek :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merser Mazda brandamın kendilerine ulastıgını belirttigi için branda ihtiyacım kalmamıstır konu yetkili tarafından kapatılabilir. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...