Jump to content

Mazda 323 İçin Koltuk Kılıfı

ceyhan.84
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar;

benim araçta da koltuk kılıfına ihtiyaç var.

mustafa abi foruma daha yeni geldim ama izmitte olmana çok sevindim.tanışırsak heralde yakanı bırakmam :)

şaka bi yana arabamın parasını henüz vermedim 1 sene oldu,ama borçtan kurtulur kurtulmaz müsait olduğun bi gün tanışabilirmiyiz?

teşekkürler

nasıl yani?

tanışmak için senin borçlarının bitmesini mi bekleyeceğiz? :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

istanbulda olsaydın sana 80 ytlye cuk dıye oturan bır koltuk kılıfı dıktırebılırdım :) eskı aracımın fotosunu bulursam yollarım...

ben  istanbuldayım  bana  yardımcı  olmanı  iSterdim aracim 93 hb 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanayi içerisinde malzemeciler var. koltuk kılıfı en uygun onlardan alınır. 20 liradan başlıyor daha geçen cumartersi sordum. arabamın tavan ve kapı döşemelerini yeniledim. şimdi sıra koltuklara geldi. döşeme işlerimi yapan arkadaşım var. ankarada yaptıracaklara yardımcı olabilirim. oto döşemecilerin çoğunda dikiş makinası bile olmaz. onlarada döşemeci denmez aslında... neyse işlem sırası verdiğiniz paraya göre değişiyor. en uygun fiyat şu araştırdığım kadarıyla. 20 kılıf 50 terzi dikişi 30 da koltukalara montaj. dandik yerler böyle yapıyor. gerçek döşeme yapan amcalar koltukarı söküyor ölçü alıyor falan filan iyi malzeme ve işçilikle 250 tl istiyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

94 model 323 sedan aracıma kılıf almak istiyorum ama bildiğiniz gibi arka koltukların kafalıkları koltukla bütün  bir şekilde çıkıntılı yapılmış uygun kılıf piyasada bulunabilir mi yoksa diktirilmesi  mi gerekiyor?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

94 model 323 sedan aracıma kılıf almak istiyorum ama bildiğiniz gibi arka koltukların kafalıkları koltukla bütün  bir şekilde çıkıntılı yapılmış uygun kılıf piyasada bulunabilir mi yoksa diktirilmesi  mi gerekiyor?

Bazı yerlerde araca özel dikim yapılıyor, eski aracıma yaptırmıştım ve orijinal gibi olmuştu, kılıf olduğu belli değildi. Şu an fiyatını tam olarak hatırlayamadım ama gayet uygundu. (İstanbul)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Adam akıllı bir usta bulunursa özel yaptırmak çok avantajlı olacaktır. Zaten HB mazdaların arka koltukları ileri doğru yattığı için üniversal kılıflar bu özelliğe uymuyor , arka koltuklardaki kenarlıklar da uyumsuzluk oluşturuyor. Normalde arka koltukların mazda için toplamda 5 parça olması gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...