Jump to content

2. Nesil Mazda 3 Anahtar İkaz Uyarısı

Hasantansu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba, resimdeki ikaz nedir? Yardımlarınızı bekliyorum

IMG_20171212_072952.jpg

Bazen çok canlı, bazen de çok sönük yanıyor. Yedek anahtar ile aracı kullandım ama değişmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, Hasantansu :

Arkadaşlar merhaba, resimdeki ikaz nedir? Yardımlarınızı bekliyorum

IMG_20171212_072952.jpg

Bazen çok canlı, bazen de çok sönük yanıyor. Yedek anahtar ile aracı kullandım ama değişmedi.

Uzaktan kumandanın pili zayıf ikazı geldi aklıma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Hasantansu :

Yarın değiştirebilirim. Tahmin mi yoksa başınıza geldi mi?

Tahmin sadece,aracın 7 yaşında olduğunuda varsayarsak sşstemde sorun yoksa muhtemelen pildir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Hasantansu :

Olabilir. Teşekkür ederim Serkan. Yarın değiştirip deneyeyim.

Rica ederim,çıkan pilin üzerinde kod yazar takacağınız pilin aynı kod numarası olmasına dikkat ediniz mümkünse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Burak :

Genelde bu ışık anahtarsız çalıştırma olan araçlarda yanıyor pil bitince, bunda neden yanmış ben de merak ettim.

Geçen benim başıma geldi,ekranda Key low battery yazdı.Dikkat! Araç 2002 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazen çok cansız, bazen de fotoğrafta ki gibi çok belirgin. Ayrıca herhangi bir sesli ya da yazılı uyarı gelmiyor. Ve arabayı stop Edip kapıları kitledigimde de yanmaya devam ediyor. Ne kadar süre sonra söndüğünü bilmiyorum ama kontağı tekrar acmamla yanmaya başlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, Burak :

Ama araç Mazda değil :)

Aklıma geldi bu ikaz ışığı ''artık anahtarsız mazdalar çıktı anahtardan vazgeç hemen kendine anahtarsız giriş çalıştırma sistemi olan bir mazda al '' uyarısı olabilirmi ;)

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim araçlarda olmayan bir donanım olan anahtarsız giriş sisteminin uyarısı. Bu uyarıyı verdirebilecek derece etki edebilecek elektriksel bir şeyler yapıldı mı aracınıza? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araci alalı 25 gün oldu. Periyodik bakım dışında herhangi bir işlem olmadı. Bu ikaz ışığı son bir hafta içerisinde yanmaya başladı. Bazen çok sönük. Bazen de çok canlı yanıyor. Yani ışığın şiddeti değişken. Ankara'dayım, servis dışında iyi bir Mazda ustası önerisi olan arkadaşlar var mı acaba? beni yonlendirirseniz sevinirim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klasik ama etkili yöntem olarak akü kutup başlarını sökün 15 dk kadar bekleyip yeniden takın. Sadece eksi kutup başını sökmeniz de yeterli. Büyük ihtimal ile düzelecek. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...