Jump to content

Akü Takviye Kiti - Jump Starter Battery Packs

AKayhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

black and decker şöyle bi alet çıkartmış, en azından kimseye muhtaç olmadan 10-15 dk bekleyip çalıştırabiliyorsun. Antigravity Batteries XP-10 ürününü 199 $ a satıyorlar, onda şarj etmek gibi bir süre beklemediğinden gerçekten çok başarılı bir ürün olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Burak :

Aktarma kablosunun kalınlığı ile karşılaştırınca çakmak üzerinden aracı çalıştırmak bana biraz riskli gibi geldi :) 

Çakmak hattından sınırlı akım gönderiliyor. 14 volt, 10 amper sanırım. Yeterince güvenli

Vesile ile bagajda 12 volt 7 ah ups aküsü kalsın. 2.0'a kadar araçları çalıştırmaya yeter

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, Servet :

Çakmak hattından sınırlı akım gönderiliyor. 14 volt, 10 amper sanırım. Yeterince güvenli

Vesile ile bagajda 12 volt 7 ah ups aküsü kalsın. 2.0'a kadar araçları çalıştırmaya yeter

Hocam benim bi sorum olacak.

Torpidoda powerbank var aküyü onunla şarj etsek olur mu?

Teşekkürler. 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, M.E.G :

Teşekkürler. 

ince uçlu şarj aleti kullan sen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26 dakika önce, M.E.G :

Teşekkürler. 

Aslında bunun için bir ürün yapılmış :) Anlatım bölümünde bağlantıyı yapıp hemen çalıştırın demiş. Yorumlara bakılırsa ürün başarılı.

http://www.hepsiburada.com/codegen-powerx-js-80-12v-aku-takviye-cihazi-powerbank-led-isik-beyaz-p-OTTRI1700188

@Servet hocam bu 8000 lik powerbank ile yapılabiliyorsa çevirici bir kablo ile şu an elimizdeki 10000 lik powerbank ile de yapılabilir diye düşünüyorum. Ne dersin? Bu alete özel bir teknoloji yapmış olabilirler mi yoksa 8000 den sonra tüm powerbank lerde çalışır mı?

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bazen araci kullanirken de elektrik durumunu gözönüne almak lazim.  Benim bir önceki aracimda da (Subaru Impreza) koltuk isitma vardi.  Sadece çok soguk havalarda kullanmaya dikkat ederdim.  Öyle habire koltuklari isitmazdim.  Gerçi sen Izmir'de yasiyorsun diyeceksiniz ama koltuk isitma ciddi elektrik kullanan bir özellik.  Örnegin, henüz Mazda 3 koltuk isitmayi kullanmadim ama kullandigimda da muhtemelen birinci basamakta kullanirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, AKayhan :

Bazen araci kullanirken de elektrik durumunu gözönüne almak lazim.  Benim bir önceki aracimda da (Subaru Impreza) koltuk isitma vardi.  Sadece çok soguk havalarda kullanmaya dikkat ederdim.  Öyle habire koltuklari isitmazdim.  Gerçi sen Izmir'de yasiyorsun diyeceksiniz ama koltuk isitma ciddi elektrik kullanan bir özellik.  Örnegin, henüz Mazda 3 koltuk isitmayi kullanmadim ama kullandigimda da muhtemelen birinci basamakta kullanirim.

akünüzün ömrüne veya enerjisine etki etmeyecektir sadece yakıt sarfiyatınızı artırır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Mehmet Özdemir :

yahu koca akü taşımıyorum herhalde. 20 amper bisiklet aküleri var ya onlardan var. bi arkadaş amfi için akü koymuştu bağajına hatırlıyor musun? o akü duruyor mudur bağajında :D

powerbank mı hocam o :P 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ara quadrotor hobisiyle uğraşırken aküm bitmişti ve marş basmıyordu. Elimdeki 3s 2200 mah pil ile motoru çalıştırmıştım. Bu pilin 66A sürekli, anlık 100A civarı akım verme kapasitesi varken, ciddi ısınmıştı pil marş basarken. Bu nedenle bir miktar pil ile akünün doldurulup sonrasında marş basılması daha sağlıklı olabilir.

Haliyle 10A veren çakmaklığa bağlı ürünlerin bir faydası olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, M.E.G :

Teşekkürler. 

Olmaz efenim olmaz. Povırbank olsa olsa 10 amper saat kapasiteli. 5 volt çıkışı 14 volta çıkarmak zaten ciddi verim kaybı demek. Marş için lazım olan akımı göndermeyiz ancak, aracın yaşam desteği için kaynak sağlanır, manuel fites olanlar ve dibine kadar sünnetlenen akülerde iş görebilir.

5 saat önce, SweepeR :

Aslında bunun için bir ürün yapılmış :) Anlatım bölümünde bağlantıyı yapıp hemen çalıştırın demiş. Yorumlara bakılırsa ürün başarılı.

http://www.hepsiburada.com/codegen-powerx-js-80-12v-aku-takviye-cihazi-powerbank-led-isik-beyaz-p-OTTRI1700188

@Servet hocam bu 8000 lik powerbank ile yapılabiliyorsa çevirici bir kablo ile şu an elimizdeki 10000 lik powerbank ile de yapılabilir diye düşünüyorum. Ne dersin? Bu alete özel bir teknoloji yapmış olabilirler mi yoksa 8000 den sonra tüm powerbank lerde çalışır mı?

Cevap yukarıda. Aranızda pay ediniz efem :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Servet :

Olmaz efenim olmaz. Povırbank olsa olsa 10 amper saat kapasiteli. 5 volt çıkışı 14 volta çıkarmak zaten ciddi verim kaybı demek. Marş için lazım olan akımı göndermeyiz ancak, aracın yaşam desteği için kaynak sağlanır, manuel fites olanlar ve dibine kadar sünnetlenen akülerde iş görebilir.

Cevap yukarıda. Aranızda pay ediniz efem :D

Cevabınız için teşekkür etmiştim önceden sayın hocam. 

Çok fazla aydınlandım, uzaya çıkacak moddayım...

Ama önümüzdeki yıllarda olmayacak anlamı taşımamaktadır. Teknoloji dünyası herşey olabilir. O yılları biz göremeyiz. En güzeli bagajda yedek araba taşımak :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Servet :

O zaman size 35mm'lik kaynak kablosundan yapılma jumper setini gönderiyorum. Kenedi uzay üssünde solar paneller arıza yaparsa kullanırsınız efem

Sizin hakkınızı nasıl öderiz hocam. Açık adresimi özelden gönderdim, kargo yapmanızı bekliyorum. Uzaya gitmeden elimde olursa çok müteşekkir olurum. Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, SweepeR :

Sayın efendi, ilgili linkte bulunan sisitemin pili, lityum polimer ve 13.2 volt olacak şeklide dizili. İmansız piller anlık olarak deli akım gönderiyor ve evet, aracı hemen çalıştırabiliyor. Ve fakt pilleri çok kısa sürede ruhunu teslim ediyor.

Üstün povırbank sistemlerinde ise 3.7 voltluk piller paralel dizili. Paralel pillerin işi gücü yok, geceden açık bıraktığınız tavan lambanız nedeniyle cortlamış akünüzümü şarj etsin yoksa telefonunuzu mu? Önce lambaları kapamayı öğreniniz lütfen

1 dakika önce, M.E.G :

Sizin hakkınızı nasıl öderiz hocam. Açık adresimi özelden gönderdim, kargo yapmanızı bekliyorum. Uzaya gitmeden elimde olursa çok müteşekkir olurum. Saygılar.

Bu kibarlığınız nedeniyle elden teslim yapmayı uygun gördüm. Saatleri ayarlayalım, ve kar duasına çıkalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, Servet :

Bu kibarlığınız nedeniyle elden teslim yapmayı uygun gördüm. Saatleri ayarlayalım, ve kar duasına çıkalım

Halen beklemedeyiz hocam, buyrun gelin... Ocakbaşı olmasa da cağ kebabımız var :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babam almıştı bunlardan. Bi halta yaramıyor. Boşuna para vermeyin. 

Babamınkinin sistemi şu şekilde çalışıyordu. 25-30V olan çıkış voltajını aküye bağlayınca direk 14 volta düşürüp 15 - 20 dk içinde tüm bataryayı boşaltmak kaydıyla tek marşlık enerji sağlıyor. Aracınızın bakımlarını düzenli yapın, Arızalarını zamanında kaliteli ve/veya orijinal parçayla halledin. Aracınız bu sebeple yolda kalmasın. Bunun çözebileceği durumlar zaten rutin bakımla halledilebilecek durumlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, zoptrik :

Babamınkinin sistemi şu şekilde çalışıyordu. 25-30V olan çıkış voltajını aküye bağlayınca direk 14 volta düşürüp 15 - 20 dk içinde tüm bataryayı boşaltmak kaydıyla tek marşlık enerji sağlıyor. Aracınızın bakımlarını düzenli yapın, Arızalarını zamanında kaliteli ve/veya orijinal parçayla halledin. Aracınız bu sebeple yolda kalmasın. Bunun çözebileceği durumlar zaten rutin bakımla halledilebilecek durumlar. 

Nasıl yani alış veriş yapıp ekonomiye can vermeyecek miyiz bu durumda ? :D 

Antigravity Batteries XP-10 ~ 200$ = 770 TL.. Yedek bir akü taşımak daha ucuza gelmez mi  ? :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Servet :

Sayın efendi, ilgili linkte bulunan sisitemin pili, lityum polimer ve 13.2 volt olacak şeklide dizili. İmansız piller anlık olarak deli akım gönderiyor ve evet, aracı hemen çalıştırabiliyor. Ve fakt pilleri çok kısa sürede ruhunu teslim ediyor.

Üstün povırbank sistemlerinde ise 3.7 voltluk piller paralel dizili. Paralel pillerin işi gücü yok, geceden açık bıraktığınız tavan lambanız nedeniyle cortlamış akünüzümü şarj etsin yoksa telefonunuzu mu? Önce lambaları kapamayı öğreniniz lütfen

O zaman codegen in ürünü alınır, piller de cart curt fark etmez :) zaten 1-2 kez yolda bırakmasa yeter. Bu arada lambaları kapamayan ben değilim :D 

2 saat önce, Burak :

Nasıl yani alış veriş yapıp ekonomiye can vermeyecek miyiz bu durumda ? :D 

Antigravity Batteries XP-10 ~ 200$ = 770 TL.. Yedek bir akü taşımak daha ucuza gelmez mi  ? :D 

Antigravity ise baya pahalı, öte yandan 6000 cc motoru çalıştırır diyor. Bir de bu işe özel üretilmiş olduğundan alınıp kenara koyulabilir diyecekken pil ömrünü belki hiç kullanmadan tamamlar diye düşündüm :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, M.E.G :

Halen beklemedeyiz hocam, buyrun gelin... Ocakbaşı olmasa da cağ kebabımız var :) 

Kar yağsın öyle nasipse :)

8 saat önce, zoptrik :

Sağlıklı booster o kadar yüksek voltaj veremez. Takviye yapıldığı an elde c4 gibi infilak eder.

Sizdeki ürün şarj amaçlı yapılmış ve işe yaramaz dediğiniz gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...