Jump to content

Mazda 3 Yan Sinyal Hakkında

Guest serkann
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

sınyalı usule uygun cıkart arka sı-oketın gırdıgı yerı testere ıle kes (şaka demıyorum ben yaptım) lamba sabıt degıl ıstedıgın renk lambayı tak sonra kestıgın parcayı japon ve kopukle yapıstır (su almasın dıye) yerıne tak 5 kurus para verme!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Serkan,

Aşağıdaki linke bakılırsa resimdeki gibi önce sinyali 1 yönünde itiyorsun sonra da dışarı çekiyorsun ;)

B3E0918W115.png

http://www.ozmazdaclub.com/manuals/mazda3techmanual/esicont/en/srvc/html/B3E091851121W01.html

Bence Ebaydan sipariş ver.Bende söktüm farklı sinyal taktım.Orijinali beş para etmez plastik bir şey ve camı sökülmüyor.

Biran Abi nasıl söktün?? yani Burak Abi nin yukarıda alıntı yaptıgım mesajında var bi resim o sekil cıkarttım bende tamam ama jag girişi mi artık ne deniyosa onu cıkartamadım, yani sinyal lambasının kablosunun soketini içerden gelen kablonun ucundaki soketten ayıramadım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tırnağa bastırdıktan sonra ufaktan ileri itip çekmeyi dene soket uzun zamandır sökülmediği için hafiften kaynamış olabilir ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada ilgilenen olur belki, hakkaten cok begendim ben.. led sinyaller, daha öncede linkini vermistim yine bakar bulur veririm.. bikaç fotosunu cektim elimde ekliyeyim..

fotoraf0064qc5.jpg

fotoraf0065nl9.jpg

fotoraf0066pi8.jpg

fotoraf0067uw0.jpg

fotoraf0068uz2.jpg

fotoraf0069ro9.jpg

fotoraf0070rp0.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada sinyallerin dısındaki kablolar ne ise yarıyor :D

ledleri sinyalin içine bağlamışlar ucunu çoğu modele uysun diye  dipsiz ampül şeklinde ayarlamışlar o kablolar ise ilk önce dipsiz ampül gibi sinyale takılacak sonra soketler birleşecek ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok canım ne zorlancam alt tarafı bi sinyal yani :D yalnız önceki sinyaller kadar oturdugu yere sıkı sıkıya baglı değil.. onada bi formül bulacaz artık..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

inceden çift taraflı bant yapabilirsin sinyalin kenarlarına ;)

ben 2005 accentin yan sinyalleri öyle taktım :D

edit : İrfan yakışmış guzuna beyaz yananlarından yok mu onun ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi beyaz yanmaz heralde ama beyaz tabanlısı var bunun.. ya ürünü alırken not düsüyosun beyazından istiyorum diye ya da aldıktan sonra bi mail olarakta atabilirsin satıcıya.. gerci ben her ikisinide yaptım :D

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mazdaspeed3-Mazda3-LED-side-mark-Mazda5-Mazda6-Mazda_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742Q2em153Q2el1262QQcategoryZ33715QQihZ009QQitemZ190213911656QQtcZphoto

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkdaslar bence orjınal sınyalları kesıpte baska ampul takmayı denemeyın cunku yazık olur sınyal lambalarına..... Gıdıp sanayıde ledlı sinyal lambaları alın 20 ytl ye pasalar gıbı kullanırsınz tabı kablo baglantıları harıcc =))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkdaslar bence orjınal sınyalları kesıpte baska ampul takmayı denemeyın cunku yazık olur sınyal lambalarına..... Gıdıp sanayıde ledlı sinyal lambaları alın 20 ytl ye pasalar gıbı kullanırsınz tabı kablo baglantıları harıcc =))

zaten ıcındekı lamba yanmayaınca yazık oluyor sınyal lambalarına :D son care gıdıp 15 ytl vermektense 25 krş halletme olayı yukarıda anlatılan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...