Jump to content

Debriyaj Sorunu Hakkında

Guest Selim
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• NeBiAnd

5

• baileys

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ben şimdilik düzcede olduğum süre içinde kendi guzumla yapabildiğim kadar pratik yapayım da, baktım işin içinden çıkamıyorum, yardımlarına başvururum artık son çare olarak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya bi de bilmezler senin stop ettirdiğini araba bozuk diye çamur atarlar ona göre mazdanın defterini dürdürürsün Selim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu yaştan sonra hiç yoraman kendimi debriyaj vs.Diz kapağım ağrıyor. :tey: Her paralı kıronun arkasında bir AT var. :D

o diz kapagı hiç iyileşmedi zaten :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hııı.. şimdi anladım :)

Selim, çok güzel bölümden mezunsun.. Kıymetini bil :) Bir de Efe var burda ODTÜ son sınıf.. Kendisi "baileys" kullanıcı adlı ama fazla bişeyler yazmıyor bu aralar.. Başka şeylerle meşgul kendisi :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selim, çok güzel bölümden mezunsun.. Kıymetini bil :) Bir de Efe var burda ODTÜ son sınıf.. Kendisi "baileys" kullanıcı adlı ama fazla bişeyler yazmıyor bu aralar.. Başka şeylerle meşgul kendisi :D :D

Merhaba hoş geldin, geçen sene çarşı basmanız bi harikaydı ne diyim, yemeğimi zor yedim ama güzeldi. Yukardaki arkadaşı da pek kaile alma, kendisi fanatik tofaşçı olup, öle clio reklamlarındaki gibi reklam panosundan sökme mazda 3 ü doğanına yapıştırıp gezmekte. Yüksek lisans ne üzerine, bi de Ege üniversitesini tavsiye eder misin?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tofaşçıymış... hıhhh....benim yaptırdıklarımın daha ne olduğunu bile bilmiyorsun..daha axela'nın bile ne olduğunu bilmiyorsundur sen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Makine mühendisliği. Ama bakalım ben mezun olabilecek miyim  ;D

vallahi bi şekilde bitiyo be 3. sınıfı atlatabilirsen, ama makine tabi bu biraz kastırabilir inşaata pek benzemez :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selim yazın Düzce de mi oluyorsun ? Fındık zamanı..

Evet şimdiye kadar öyle oluyodu ama bu yaz nasıl olur bilemiyorum, işe başlama durumu olursa muhtemelen izmirde olurum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkür ederim güzel sözlerin için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba hoş geldin, geçen sene çarşı basmanız bi harikaydı ne diyim, yemeğimi zor yedim ama güzeldi. Yukardaki arkadaşı da pek kaile alma, kendisi fanatik tofaşçı olup, öle clio reklamlarındaki gibi reklam panosundan sökme mazda 3 ü doğanına yapıştırıp gezmekte. Yüksek lisans ne üzerine, bi de Ege üniversitesini tavsiye eder misin?

Bizimkiler çarşıya çıkarma mı yapmış? dünyadan haberim yok vallahi :) Yüksek lisans yine inşaat müh.(yapı malzemesi) üzerine.Bölümünü bilemiyorum ama mühendislik açısından konuşacak olursam ege üniversitesinin gıda ve tekstil mühendisliklerinin çok iyi olduğunu biliyorum.Bunun dışında inşaat müh. dahil olmak üzere diğer mühendislik bölümlerini pek tavsiye etmiyorum.Ben biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası :( Diğer bölümler hakkında da bir şeyler söylemek isterdim ama gerçekten hiç bir bilgim yok, yanlış yönlendirmek istemem....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...