Jump to content

Bir Adet Üretilmis Araçlar

AKayhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bazen bir otomobil üreticisi bir araç tasarlar ve ondan sadece bir adet üretir.  Bu araç bir gösteri için, özel bir olay için veya zengin bir koleksiyoner için üretilebilir.  Iste dünyada sadece bir adet üretilmis en iyi 10 araç.

https://www.msn.com/en-us/autos/enthusiasts/ten-of-the-best-one-off-automobiles/ss-AAuzfQi?ocid=spartandhp

Mazda Furai de bu araçlardan biridir.  Ancak, maalesef Top Gear test görüntülenmesinden bir sene kadar sonra yanarak tamamen kül olmustur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, AKayhan :

Mazda Furai de bu araçlardan biridir.  Ancak, maalesef Top Gear test görüntülenmesinden bir sene kadar sonra yanarak tamamen kül olmustur.

Aslında görüntülendiği gün yanmış gibi görünüyor ;

https://www.topgear.com/car-news/concept/exclusive-how-mazda-furai-burned-death

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir aracin yanmasi çok kötü ve sanssiz bir durum.  Bagajda bir adet 2 kg yangin söndürücü tasiyorum.  Bence herkesin tasimasi gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, AKayhan :

Bir aracin yanmasi çok kötü ve sanssiz bir durum.

%100 Ethanol ile çalışması da buna yardımcı olmuş olabilir mi ? Yangın çıktığında fark etmişler ama söndürmek kolay olmamış gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Burak :

%100 Ethanol ile çalışması da buna yardımcı olmuş olabilir mi ? Yangın çıktığında fark etmişler ama söndürmek kolay olmamış gibi.

Olabilir.  Kimyacilara sormak gerekir.  Ethanol benzinden daha mi kolay yaniyor, bilmiyorum.  Bu arada, ethanol fiyatlari da uçup gitmis.  Ben eskiden litresi 7 TL ethanol alirdim.  Simdi bunun çok üzerinde bir fiyat söylediler.  Ben de almadim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Burak :

Ney etanol mü,  benim yakıt =) 

Benzinden çok çok çok çok zor yanıyor. Yandığında alev bile çıkmio. 

Kolonya yakın işte o %80 etil alkol.. 

Aleyküm selam 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...