Jump to content

En doğru çizik giderme yolu?


Batuhan79
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar arkadaşlar.

Aracıma çok titiz bakarım, yıkama işlemlerini hep sonax'ta yaptırır ayrıca düzenli boya koruma, cila gibi işlemleride yaparım.

Ancak geçtiğimiz günlerde bir baktım tamponda 5 parmak şeklinde kalın çizik, tamponun alttan rengi çıkmış. Sonax araç yıkanırken yeni işe alınan bir çocuğun işbilmezliği sebebi ile tazikli sudan kaynaklandığını kabul edip özür diledi. Jilet şeklinde bir kesikte lastiğimde var ama onu su yapamaz dediler. Ama banagöre onuda su yapmış olmalı çünkü kenarlarda hiç hasar yok sadece jilet gibi bir kesik var. Neyse lastikçi önemli bir hasar değil lastik için dedi.

Gözüm gibi baktığım aracın elbette başına bunların gelmesi beni üzdü. Ama elbette bunlar ufak şeyler üzülmemek lazım.

Dersimi hemen aldım, bu sefer ben apartman otoparkında park ederken arka tekerin üstünü kolona sürttüm. 1 gün sonra diğer tarafı sürttüm. Komedi gibi, bunca zaman kullandığım araçları hiçbirşekilde sürtmez vb. aksilik yaşamaz iken üst üste bunlar başıma geldi.

Arka tekerlerin üzerinde siyah plastik var onda çizikler bariz belli, ama onun üzerinde ki kaportada da çizikler oluştu ve 2-3 adet çizikte altta ki saç'ta gözüküyor. Aracın diğer tarafına aynı şekilde. Göçük vb yok, sadece ,çizik ama altta ki saçın gözükmesi beni rahatsız etti. En doğru düzeltme işlemi nerede yapılır. Kaskonun yönlendirdiği yerler hakkında yorumları okudum çoğunlukla olumsuz, kaş yaparken göz çıkarmaktan korktum. Ne tavsiye edersiniz?

Tampon içinde sonax bir rötüş yaptı ama çok kötü tipex sürülmüş gibi oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

titiz ve hassas iseniz, mini onarım yaptırsanzı , yapılacak işlem özel vernik kulanrak boyama işlemidir. ismi gibi mini değildir yapılacak işlem bilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...