Jump to content

Makyajsız HB'ye makyajlının arka tamponu??

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

25

• Selman

22

• redrock

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Kesinlikle spor arka tampon ama tek bir kötü özelliği var, tam yandan bakıldığında ön tampon ve etekliklerden daha yukarıda gözüküyor. Fibercide daha aşağı çekilmesi lazım lastik kısımlarının, o zaman 10 numara olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende ana sayfada ve alt başlıklarda son mesaj gönderilen konular, yani en sağdaki bölüm boş görünüyor, lakin başlığın üzerine tıklayınca orada yeni konu ve mesajlar olduğu anlaşılıyor ve takip edilince konuya ulaşılıyor....Bu söylediğim teknik konular için geçerli yalnızca...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abilerim peki önce arka sport tampon olayına mı girsek yoksa led stop mu??_sizce önceliği hangisine vereyim_yani sizce hangisi daha fark yaratır?_ya da 2 ay bekleyip ikisini aynı anda mı taktırayım ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ezeli ve ebedi muhalif konuştu....

abi sana muhalif olacağıma mesaj yazmam bundan sonra,çok ciddiyim  :-[ muhalif olmak için demedim,çok değiştiriyo arka tarafı bildiğimden söyledim yani  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan bekle iki ay bombayı tek seferde patlat abi ;D

seni mi kırcam Ouzum bekleriz nolcak_gerci şimdi led leri taktırayım, arka sport tamponla yayları aynı anda sonra taktırırım diyordum ama ayılana kadar kim ne diyorsa başım üstüne

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi sana muhalif olacağıma mesaj yazmam bundan sonra,çok ciddiyim  :-[ muhalif olmak için demedim,çok değiştiriyo arka tarafı bildiğimden söyledim yani  :)

Volkancığım ben de seni kıracağıma kafamı kırarım, ama, ledli stop bir tek akşamları değiştiriyor durumu, spor arka tampon sürekli,....

Eeee, biz de akşamları araba kullanan adamlar olmadığımıza göre fayda/eder oranı düşük yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seni mi kırcam Ouzum bekleriz nolcak_gerci şimdi led leri taktırayım, arka sport tamponla yayları aynı anda sonra taktırırım diyordum ama ayılana kadar kim ne diyorsa başım üstüne

O da olur aslında aynı anda sport tamponla yayın ayrı bi havası olur 8)

Veya..İki ay sonra ledlerle sport tamponu taktır..Geçici bir süreliğinede bagaja iki çuval fındık at..yaylar gelince fındıkları kaldırır aynen devam edersin ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O da olur aslında aynı anda sport tamponla yayın ayrı bi havası olur 8)

Veya..İki ay sonra ledlerle sport tamponu taktır..Geçici bir süreliğinede bagaja iki çuval fındık at..yaylar gelince fındıkları kaldırır aynen devam edersin ;D

özellikle fındık olmasının bi sebebi var mı acaba Oguz merak ettim şimdi ???_niye fındık :P:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...