Jump to content

Makyajsız HB'ye makyajlının arka tamponu??

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 129
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

25

• Selman

22

• redrock

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Anladın sen onu :D

Şimdi önce ledleri taktırıp bekliyor musun yoksa iki ay bekleyip hepsini aynı anda mı atktırıyorsun ::)

cuma günü belli olur ama ben önce led leri taktırmaktan yanayım_fiyatlar oynamadıysa 10 güne kadar hallolur heralde, cuma kopar dananın kuyrugu ::)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cuma günü belli olur ama ben önce led leri taktırmaktan yanayım_fiyatlar oynamadıysa 10 güne kadar hallolur heralde, cuma kopar dananın kuyrugu ::)

Hadi hayırlısı :)

Ayrıca tıfılım tıfılsın tıfılız ve çeteyiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan bence sport tampon Hb'leri çok güzel gösteriyor hatta ben sport tamponu ve spoyleri(yanlış yazdım galiba)olmayan Hb 'leri görünce Mazda nasıl böyle bir araba yapar diyorum kendi kendime.Ama ne yaparsan bence Volkan'ın arabasının aynısından yap mükemmel gözüküyor Volkan'ın arabası Hb ler içindeki tek idolüm benim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abimsin  ;D ;D ;D

Volkancığım sen niye üzerine alındın ki?  Bak anlıyan anladı, cevap bile veriyorlar, diller pabuç gibi, şimdi 5 dakika müsade arkadaşlar, işim zuhur etti içerde....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama ne yaparsan bence Volkan'ın arabasının aynısından yap mükemmel gözüküyor Volkan'ın arabası Hb ler içindeki tek idolüm benim  :)

İzzet abi ne diyeyim bilemedim,çok teşekkür ederim abi  :-*:-[
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkancığım sen niye üzerine alındın ki?   Bak anlıyan anladı, cevap bile veriyorlar, diller pabuç gibi, şimdi 5 dakika müsade arkadaşlar, işim zuhur etti içerde....

yok Selman abi üzerime alınmadım,tıfıl çetesi yazmışsın çok hoşuma gitti,öyle güzel yerde öyle güzel bişey bulup yazıyosunki hayran oluyorum valla...o ''abimsin'' mesajını da hayranlığım dolayısıyla gönderdim  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan bence sport tampon Hb'leri çok güzel gösteriyor hatta ben sport tamponu ve spoyleri(yanlış yazdım galiba)olmayan Hb 'leri görünce Mazda nasıl böyle bir araba yapar diyorum kendi kendime.Ama ne yaparsan bence Volkan'ın arabasının aynısından yap mükemmel gözüküyor Volkan'ın arabası Hb ler içindeki tek idolüm benim  :)

İzzet Abi işin o tarafı tamam gibi arka sport tamponda takılcakta işte önceliği hangisine versem diyorum_bekleyemem çünkü o sabır yok bende, bi parca parası birikince 2. güne anca dayanırım abi huyum kurusun işte napayım_bu arada Volkan Abi nin arabasını herkes övüyor ben simdiye kadar anca resimlerini gördüm ama, servise falan gittigimde dedikodu yapıyoz bazen iyi kacıyormus diyorlar_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İzzet Abi işin o tarafı tamam gibi arka sport tamponda takılcakta işte önceliği hangisine versem diyorum_bekleyemem çünkü o sabır yok bende, bi parca parası birikince 2. güne anca dayanırım abi huyum kurusun işte napayım_bu arada Volkan Abi nin arabasını herkes övüyor ben simdiye kadar anca resimlerini gördüm ama, servise falan gittigimde dedikodu yapıyoz bazen iyi kacıyormus diyorlar_

Bence sport tampona daha öncelik ver Selman abinin dediği gibi ledli stoplar geceleri farkedilebilir ama spor tampon her zaman göz önündedir.Yinede karar senin anladığımkadarıyla sendede benim gibi sabırsızlık problemi var:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence sport tampona daha öncelik ver Selman abinin dediği gibi ledli stoplar geceleri farkedilebilir ama spor tampon her zaman göz önündedir.Yinede karar senin anladığımkadarıyla sendede benim gibi sabırsızlık problemi var:))

var abi o problemden bende fazlasıyla_ama bitek arabam için o sabırsızlık baska bişey için degil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...