Jump to content

Mazda CX-3 Servis Dışı Bakım


leventnel7
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Mazda yetkili servisi dışında (örneğin BOSCH CAR) bakım yaptıran varmı? Araç garanti dışı kalır mı? Yada 5 yıl garantiyi 3 e düşürürler mi? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? 

Malum ekonomi ortada, servis kampanyası da yok. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

uzatılmışlar hariç yasal  garanti etkilenmez, orjinal yedek parça ve servisin işçilik faturası ile. evde siz bakım yapın yine etkilenmez, hiç bakım yapmayın, bakım parçasının etkilemediği aksamın da garantisi bozulmaz.

Yasa teoride böyle, burası Türkiye her distribütör yokuşa vuruyor ama.

bosch veya X marka parça ile bakım yaparsanız garantisi biter ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla parçanın üzerinde Mazda yazarsa sorun yok. Periyodik bakım ve yağ değişiminde   de geçerli bu durum. 

Bulunduğum şehirde Mazda servisi yok. Ayrıca bir sorun olduğunda yasal yükümlülük hariç Mazda’nın araçlarına sahip çıkacağına da inanmıyorum.

izmir servisi ile problem yaşamıştım. Şikayet etmek için aradım mazdayı bana geri döneceklerini söylediler. İki hafta sonra dönen olmayınca bir daha aradım. Bu sefer dövmedikleri kaldı bir tek. O nedenle Mazda merkeze güvenmiyorum. 

Bilginiz için teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış hatırlamıyorsam BOSCH Car Service'den ağzı yananlar vardı .

Aydın - İzmir'den daha yakın Aydın - Muğla. @okkko da sitenin üyesi. Belki değerlendirmek istersiniz diye belirtmek istedim.

Araç garanti dahilinde iken maceraya değmez gibi geliyor bana zira bu işin garantisi dışında iyi niyet garanti süreci de var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...