Jump to content

Daha Haftası Dolmadan Perte Doğru

aviator
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

10 saat önce, serkan306 :

Geçmiş olsun konuyu geç gördüm, pazarlıkla ilgili tecrübemi paylaşacaktım ama zaten iyi pazarlık etmişsiniz, kasko firmaları bilmeyen insanlar için hep bir yoklama fiyatı çeker, razı gelen olursa farkı cebine kalır. Eğer yine Mazda 3 düşünürseniz ve HB şartınız yoksa Mirai almanızı öneririm. Aynı model yılındaki Impressivelerden fiyat farkı pek yok ama çok güzel ekstraları var ve genelde Mirailer az ama temiz oluyorlar.

Malesef sedan çok istememe rağmen alamam çünkü aracı annem de kullanacak. İstanbul'da zor olur. Ya yeni bir HB Mazda3 veya Mazda2 yada başka bir HB bakacağım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Iyi aksamlar, sigorta sirketi parayi hesabima gecirdi. Surundururler diye dusunuyordum ancak pek oyle olmad :) Bundan sonra hakkimizda hayirlisi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.09.2018 at 23:38, aviator :

Çok saçma bir fiyat yazmışlar, pert kayıtlı olması zaten %30 fiyatının düşmesi anlamına geliyor, bir de masrafını düşünürsek, bu aracın ederi 40.000 TL olmalı bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Bilgi edinmek amacıyla soruyorum.Aracımda kaskom var ama hic bir bilgiye sahip degilim .Kaskoda Arac bedeli Bu TSB'de yayınlanan kasko değer listesine göre mi veriliyor yoksa Sitelere konulan araclar üzerinden mi Yada neye göre belirleniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, korayoz7 :

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Bilgi edinmek amacıyla soruyorum.Aracımda kaskom var ama hic bir bilgiye sahip degilim .Kaskoda Arac bedeli Bu TSB'de yayınlanan kasko değer listesine göre mi veriliyor yoksa Sitelere konulan araclar üzerinden mi Yada neye göre belirleniyor.

Piyasa rayicine bakarak bir fiyat belirleniyor, pazarlığa tabi tabiki size teklif ettikleri miktar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...