Jump to content

Eşim kaza yaptı 06.10.2018


mete_2678
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Eşim ışıklarda duran araca takip mesafesini koruyamayip arkadan çarpmış. 5 gün içinde kasko şirketine bildirilmesi gerekiyor. Kasko şirketim Groupama. İzmir'de onerebileceginiz bir yer var mıdır? Sigorta sirketinin söylediği bir yer var bana yakınlık açısından Çiğli de dizayn otomotiv. Görüşleriniz benim icin önemli. Simdiden teşekkür ederim.

IMG-20181006-WA0014.jpg

IMG-20181006-WA0016.jpg

IMG-20181006-WA0012.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Tampon ayaklarında, parçalı kısımlarda kırık hasarı yoksa, tampon tamir edilip boyanabilirde, çok önemli bir kaza değil, satışta compütest'lerde tampom boyasına bakılmıyor, hasardan sayılmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmis olsun.  Önemli bir kaza sayilmaz.  Eger sadece tampon ise hiç sorun degil.  Ben Gaziemir'de oturuyorum, o yüzden Karabaglar'daki yerleri biraz biliyorum.  Size yakin bir yer olmasi bence daha önemli, kolaylik açisindan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesajlarınız icin teşekkür ederim. Çiğli Ata sanayide Dizayn otomotiv e bıraktım arabayı orada işlem yapılacak. Ön tampon komple değişecek sanirim sağ farın alt kismi kırılmış o da değişecek 1 hafta on gün sürer dediler. Bekleyip göreceğiz. 

Kasko içinde senede iki kere 7 şer gün araç veriyolarmis. Bugün bır arac gondericekler bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gecmiş olsun.

Bu kaza, benim RX-8'in ilk sahibinin yaptığı kaza ile cok benzer. Benim kazada tampon tamir edilmiş, far camı kenardan catladığı için yapıştırılmış. sende parca değişimi olmuş tek fark o :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Herkese teşekkür ederim.

Arabayı geçen hafta teslim aldım. Tampon çıktıktan sonra gördük sağ ön şasede biraz ezilme olmuş fotoğrafını yükledim. Hava yastığı patlaması olayını sordum, neden patlamamış diye sensörün algılayacağı kadar olmamıştır dediler. Emniyet kemerlerinde falanda herhangi bir sıkıntı olmamış. Tampon, sağ far, ön tampon arkası koruyucu demir değişti. Sağ ve sol ön çamurluklara rütuş yapılıp boyandı. 

Arabayı teslim aldıktan sonra klima soğutma yapmıyordu, geri götürdüm gazı bitmiştir bizden kaynaklı değildir dediler. Israr ettim bakıldı. Ön tarafta radyatörün orda bir yere vida girmiş hava kaçırıyordu halledildi. Umarım baska bir sorun yaşamam. 

 

PhotoGrid_1540541148030.jpg

PhotoGrid_1540541105320.jpg

PhotoGrid_1540540993584.jpg

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

 Paylaş

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • KaraŞahin
      Yazan: KaraŞahin
      Ankarada orjinal yedek parça alabilecegim yer bilen varmı?
    • ozgursarac
      Yazan: ozgursarac
      Mazda 3 2006 Orjinal teyibimi satıyorum Çok temizdir ..Pazarlık yoktur 500tl dir kredi kartı ödeme yapılabilir . teşekkürler




    • MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Değerli Üyelerimiz,
       
      22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü - İstanbul'da yapılacak olan Istanbul Autoshow 2015 yarın Basın ve VIP günü ile açılıyor.
       
      MazdaClubTR'de bu günde sizlere canlı olarak gelişmeleri ve haberleri iletiyor olacak.
       
      Resim ve bilgileri sitemizden ( bu konu ve gerekirse diğer konulardan ) , sosyal medya hesaplarımızdan ve aşağıdaki linkteki albümümüzden takip edebilirsiniz.
       
      Eğer arzu ederseniz siz de bu albümde izlenim ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz.
       
      http://www.mazdaclubtr.com/gallery/category/7-istanbul-autoshow-2015/
       
      Arzu edenler için önümüzdeki günlerde bu önemli fuarı beraber gezmek ve buluşmak için de bir fırsatımız olabilir. Bu konuyu ve etkinlik takvimimizi takip etmeyi ihmal etmeyin.
×
×
  • Yeni Oluştur...